FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

diego_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 21:39

nime_tm87 je napisao/la:„Mladi igrači su odgovorili na pritisak koji je bio uoči utakmice sa Željom. Pobjedili smo ponajbolju ekipu u državi.
On je gledo utakmicu!
KAD JE TEKMA PROTIV ZRINSKOG ???
zrinjski srijeda
ukratko moje viđenje utakmice:
tarvnik ekipa koja ima snage da odigra 5 minuta problem je sto u tih pet minuta oni nama gol zabiju (kriva odbrana). nakon toga 40 minuta potpune dominacije zelje ali bez realizacije i tek pred kraj 1 akcija gol druga akcija malo falilo znaci moze se kad se hoce. slijedi drugo poluvrijeme u kojem smo igrali dok sa terena nije izasao Perica. od njegovog izlaska i ulaska svrake raspad sistema. kod 1-1 adilovic fula 10000000000% sansu a varupa nam zabija sa 40 metara (citaj karic kloc). karic nas izvadi iz tri njihove 100% sanse i onda na kraju usere i bude najveci krivac za poraz jbg.
redom igraci:
KARIC- vec objasnio
MARKOVIC- tanko
BOGICEVIC- jedan od najboljih
NYEMA- stub odbrane
STANIC- dabogda mami svojoj onako kuci igro
ZEBA- maneken + citaj gore stanicevo. zasluzan za prvi gol ali se setka po terenu i jednostavno se ne bori a to nemogu podnjeti
SMAJIC- nista zajebo ali nista nije ni pokazo
SAVIC- nije lose
PERICA- najbolji na terenu bio presjekao 80% njihovih pasova i cestitam mu zasluzio je jedini mjesto u prvoj ekipi. hvala borcu sto nam ga je UVALIO
SELIMOVIC- zabio gol ali sve vrijeme bio isprepadan i noge mu drhtale tako da nije briljirao
ADILOVIC- za ne povjerovati cak tri puta udario loptu glavom od toga jednom isla u gol ali je skroz tanak nezna on ni rukama primiti loptu
SVRAKA- jooooooooooooooooooooooooooooooj svi se igraju seve sa njim
BESLIJA- dobro odigrao srcano i odrzavao nas u igri za bodove
RAMIC- nije stigao nista pokazati
i dvije situacije za plac. varupa onaj kapiten sto nam je drugi gol zabio dobio dva zuta isto kao i 10 ali nisu dobili crvene svi se na tribinama smijali :o
tuzan sam i zalostan kao dijete kad mu roditelji neku igracu obecaju pa mu je nekupe :cry:
manijaci jedina svijetla tacka i za kraj PLAVE DAME NISU SAME
VI PIJETE A PONEKAD I DUVATE A SVI STE VI OBICNI KLOSARI KAO I MI
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 21:41

LudLo 4 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:15 do 8 sam dosao da uplatim, i ja sam bio 65. stim da je bilo jos raje poslije mene, jos ovi sto se prikljuce, stoja maksimum.

EDIT: vidjeh na orgu da bi trebalo oko tridesetak momaka doći iz Bugojna i Donjeg Vakufa.
Bit ce nas sutra pun kop! Od vas bus,pa auta,pa kombija par.Nije samo Bugojno i DV u pitanju. ;)
Visoko 20ak momaka,Zivinice 20ak momaka,Doboj 10 momaka,Gracanica 10 momaka,Travnik BRUKA! :mrgreen:
I jos mnogo toga... uglavnom pun kop garant !
eee tebe prklinjem da odustanes od gostovanja :D :D
1. Željo
2. Liverpool

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 20 avg 2011, 21:43

Razočarenje jeste veliko,evo meni prvom je ova utakmica sedmicu cijelu pokvarila, a ne samo dan. Ali kad bolje razmislim, pa ljudi moji treće je kolo, izgubili smo dvije utakmice u gostima, i vi odmah ništa od titule,ništa od ovog onog... Ne treba tako, pa koliko samo komšije čekaju neki trofej, šta bi oni trebali?(nisu bitni ali onako samo kažem) Danas svi igraju fudbal, i očekivati rutinsku pobjedu u Travniku ne mogu puno bolje ekipe od nas, jer kada bi tako rutinski pobjeđivali, gdje bi nam bio kraj. Treba se smiriti i shvatiti da je tek počelo prvenstvo, ako ništa, raduje me makar dobra igra u drugom poluvremenu i u Širokom i Travniku. Jedino što mi malo nije jasno jeste da Selimovića izvadi iz igre,al et. Trebamo realno ulaziti u utakmice, bez velike euforije jer za to nemamo pravo a i onda nam se desi ovako prizemljenje. VOLIM TE ŽELJO!
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 avg 2011, 21:51

Danas zalaganje i takticaka postavka uzas, za mene jedini krivac za poraz je Amar, jer u jeku nase dominacije vadi naseg najboljeg igraca (Perica) uvodi klocinu Svraku i eksperimentise s Mirsom u sredinu a Zebu baca na stranu, drugo nasima se ja imam osjecaj u travniku noge osjeku kad izadju na teren, izvinite al ja nisam vidio da je neko od nasih klizeci napravio, dok je Travnk ginuo za svaku loptu

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 avg 2011, 21:51

Kako stvari stoje izgleda da cemo se ove godine dobro namuciti da budemo medju prve cetri ekipe + kup utakmice. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 avg 2011, 21:54

Ko god napise da je nijema igracina za mene nije normalan,savica bi u mojoj mahali u djep stavili,stanic bolje da ne igra smeta samo,svraka ograjso na mrve,markovic isto kao da prvi put ima kontakt sa ozbiljnim fudbalom.Ne znam zivcan sam do bola,ne kontam Amara i njegove izmjene,bolan vadis dva najbolja igraca uvodis Svraku,ne znam,nisam pametan,ovaj post nema koncepciju nikakvu...

P.S

Mirso je za one kvaziigrace bog,udje frajer,i pokrenu dvije najboje akcije na tekmi za nas.Harise BEslija hvala ti STO NISI HTIO zabiti za 2-0 kad si mogao...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 avg 2011, 21:55

bistrikboy je napisao/la:Ko god napise da je nijema igracina za mene nije normalan,savica bi u mojoj mahali u djep stavili,stanic bolje da ne igra smeta samo,svraka ograjso na mrve,markovic isto kao da prvi put ima kontakt sa ozbiljnim fudbalom.Ne znam zivcan sam do bola,ne kontam Amara i njegove izmjene,bolan vadis dva najbolja igraca uvodis Svraku,ne znam,nisam pametan,ovaj post nema koncepciju nikakvu...
bas izvede selimovica iako je bio najbolji jedino da nema snage za svih 90 minuta pa da ga je zbog tog izveo

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 20 avg 2011, 21:55

bistrikboy je napisao/la:Ko god napise da je nijema igracina za mene nije normalan,savica bi u mojoj mahali u djep stavili,stanic bolje da ne igra smeta samo,svraka ograjso na mrve,markovic isto kao da prvi put ima kontakt sa ozbiljnim fudbalom.Ne znam zivcan sam do bola,ne kontam Amara i njegove izmjene,bolan vadis dva najbolja igraca uvodis Svraku,ne znam,nisam pametan,ovaj post nema koncepciju nikakvu...
Sve ti mogu prihvatit, ali uz Zebu i Stančeskog jedino Savić zna lopte igrati u Želji, eh sad što to manje dolazi do izražaja u gostima, a pogotovo u Travniku...
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 avg 2011, 21:57

babilonTM je napisao/la:
Sve ti mogu prihvatit, ali uz Zebu i Stančeskog jedino Savić zna lopte igrati u Želji, eh sad što to manje dolazi do izražaja u gostima, a pogotovo u Travniku...
On da zna igrati lopte znao bi je igrati i u Travniku eto Zeba zna,Mirso zna,Pero zna,sta je s njim?Uslovi u Travniku odlicni danas...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 21:58

P.S

Mirso je za one kvaziigrace bog,udje frajer,i pokrenu dvije najboje akcije na tekmi za nas.Harise BEslija hvala ti STO NISI HTIO zabiti za 2-0 kad si mogao...
:o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
1. Željo
2. Liverpool

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 20 avg 2011, 21:58

lisander je napisao/la:Danas zalaganje i takticaka postavka uzas, za mene jedini krivac za poraz je Amar, jer u jeku nase dominacije vadi naseg najboljeg igraca (Perica) uvodi klocinu Svraku i eksperimentise s Mirsom u sredinu a Zebu baca na stranu, drugo nasima se ja imam osjecaj u travniku noge osjeku kad izadju na teren, izvinite al ja nisam vidio da je neko od nasih klizeci napravio, dok je Travnk ginuo za svaku loptu

Cemu onda najave tipa "samo nas tri boda zanimaju" i sl. kad nemas muda da odigras muski? Pa **** ga do kad cemo ovako, ok dobicemo kuci al moras i vani pobjedjivati, pa koga ces dobiti ako ne Travnika i slicne ekipe.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 avg 2011, 21:59

diego_TM je napisao/la:

P.S

bolje receno jesil ti gledao utakmicu, prije ce bit da nas je karic spasio

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 avg 2011, 22:01

diego_TM je napisao/la:

P.S

Prvi gol Nijema kriv 100%,nemoj biti vise ba naivan svaka lopta koju dobije bude bezveze ispucana,svaka koja mu na glavu ide bude svijeca.Bogy je za njega Pique...

Karicu kapa do poda,momak je pravi golman ali ne moze kad 3 od 4 iz zadnje linije veze nemaju!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 avg 2011, 22:01

bistrikboy je napisao/la::o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
brate Nijema ispada ko fisek, ja ne mogu zamislit sta bi se desavalo da se Bogi povrijedi, onda bi bas bilo rasulo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 avg 2011, 22:02

Široki i Borac remiziraše...To nam odgovara... :D

Izgubili jesmo, ali ako je neka pozitivna stvar, rješili smo se možda dva i po nas najteža gostovanja (Tuzla je treće) i to odmah na početku sezone.

Tek je početak sezone, igra pojedinih igrača se čini zabrinjavajućom, ali nije u redu da ih sad sve redom kritikujemo i napadamo...

Samo jedna gostujuća pobjeda aBd će dovesti stvari u normalu.

Sad igramo protiv Zrinjskog, 3 boda ne bi trebala doći u pitanje i sljedeće vikend "idemo u goste" Olimpicu prije te pauze...

Dvije pobjede bi nam mnogo značile...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:03

eliminator je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:

P.S

bolje receno jesil ti gledao utakmicu, prije ce bit da nas je karic spasio
gore sam napisao da je spasio 3 zicera ali bolje da je iz jedne takve sanse primio gol (nebi on bio kriv) nego iz onog supackog slobodnjaka. mozda se neko sjeca mojih postova da on nezna branit slobodnjake i udarce kada mora skociti za loptom. to je jos jednom dokazao. a sta sam pogrijesio za nyemu i bogija. te 4 sanse koje su ljudi napravili od cega su iz jedne zabili gol krivi su redom markovic markovic stanic stanic
1. Željo
2. Liverpool

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 20 avg 2011, 22:04

Po onome sto smo pokazali u ova tri kola o tituli mozemo sanjati,a kup ako nam se posreci mozda i osvojimo.Amara ogromno puno cijenim,kao i svi navijaci naseg kluba,ali imam osjecaj da je i on procitan trener,nemoze se uvijek vaditi da su mu igraci limitirani,pa kako drugi treneri pogode sa boljim.Poraz od travnika jeste sramota koliko god neki to nemisle tako,i moramo malo i mi navijaci osvijestiti igrace,jer je ocito da oni ne osjecaju pritisak od nas,svejedno-dobili,izgubili.Prjie u prvom mandatu osima smo to im stavili do znanja poslije utakmice sa velezom u mostaru-bliski susret na bradini-pa znamo kako su igrali poslije toga.Sto se tice igraca kome se ne svidza redovna plata neka ide,po onome sto pokazuju ni to nisu zasluzili. :twisted:
VOLIM TE ZELJO

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 avg 2011, 22:04

Dobili ste plate, dajte rezultate! Trebali smo vise pri kraju onu iz GradacCa forsirati. Iznervirao sam se dramaticno i necu da napisem nesto u nervozi pa kasnije da zazalim. Primili smo sto jest` jest` momacki gol ali Karicu dragi pa u tvoju stranu...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:04

Evo sam se vratio, bilo nas je kamara. Nismo imali sreće kad ga onaj idiot zabi, puka sreća, šteta, imali smo dosta prilika, al ne znanje je odlučilo. Loše izmjene Amara, izvesti Selimovića koji je bio najbolji, Pericu :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:05

lisander je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la::o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
brate Nijema ispada ko fisek, ja ne mogu zamislit sta bi se desavalo da se Bogi povrijedi, onda bi bas bilo rasulo
sutra ti je pregled na tv pa gledaj ko je kriv za prvi gol ii koliko je nyema ocistio lopti ispred 16
1. Željo
2. Liverpool

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 57 gostiju.