FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 20 avg 2011, 22:01

diego_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ko god napise da je nijema igracina za mene nije normalan,savica bi u mojoj mahali u djep stavili,stanic bolje da ne igra smeta samo,svraka ograjso na mrve,markovic isto kao da prvi put ima kontakt sa ozbiljnim fudbalom.Ne znam zivcan sam do bola,ne kontam Amara i njegove izmjene,bolan vadis dva najbolja igraca uvodis Svraku,ne znam,nisam pametan,ovaj post nema koncepciju nikakvu...

P.S

Mirso je za one kvaziigrace bog,udje frajer,i pokrenu dvije najboje akcije na tekmi za nas.Harise BEslija hvala ti STO NISI HTIO zabiti za 2-0 kad si mogao...
:o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
Prvi gol Nijema kriv 100%,nemoj biti vise ba naivan svaka lopta koju dobije bude bezveze ispucana,svaka koja mu na glavu ide bude svijeca.Bogy je za njega Pique...

Karicu kapa do poda,momak je pravi golman ali ne moze kad 3 od 4 iz zadnje linije veze nemaju!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 20 avg 2011, 22:01

bistrikboy je napisao/la::o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
brate Nijema ispada ko fisek, ja ne mogu zamislit sta bi se desavalo da se Bogi povrijedi, onda bi bas bilo rasulo

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 avg 2011, 22:02

Široki i Borac remiziraše...To nam odgovara... :D

Izgubili jesmo, ali ako je neka pozitivna stvar, rješili smo se možda dva i po nas najteža gostovanja (Tuzla je treće) i to odmah na početku sezone.

Tek je početak sezone, igra pojedinih igrača se čini zabrinjavajućom, ali nije u redu da ih sad sve redom kritikujemo i napadamo...

Samo jedna gostujuća pobjeda aBd će dovesti stvari u normalu.

Sad igramo protiv Zrinjskog, 3 boda ne bi trebala doći u pitanje i sljedeće vikend "idemo u goste" Olimpicu prije te pauze...

Dvije pobjede bi nam mnogo značile...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:03

eliminator je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ko god napise da je nijema igracina za mene nije normalan,savica bi u mojoj mahali u djep stavili,stanic bolje da ne igra smeta samo,svraka ograjso na mrve,markovic isto kao da prvi put ima kontakt sa ozbiljnim fudbalom.Ne znam zivcan sam do bola,ne kontam Amara i njegove izmjene,bolan vadis dva najbolja igraca uvodis Svraku,ne znam,nisam pametan,ovaj post nema koncepciju nikakvu...

P.S

Mirso je za one kvaziigrace bog,udje frajer,i pokrenu dvije najboje akcije na tekmi za nas.Harise BEslija hvala ti STO NISI HTIO zabiti za 2-0 kad si mogao...
:o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
bolje receno jesil ti gledao utakmicu, prije ce bit da nas je karic spasio
gore sam napisao da je spasio 3 zicera ali bolje da je iz jedne takve sanse primio gol (nebi on bio kriv) nego iz onog supackog slobodnjaka. mozda se neko sjeca mojih postova da on nezna branit slobodnjake i udarce kada mora skociti za loptom. to je jos jednom dokazao. a sta sam pogrijesio za nyemu i bogija. te 4 sanse koje su ljudi napravili od cega su iz jedne zabili gol krivi su redom markovic markovic stanic stanic
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 20 avg 2011, 22:04

Po onome sto smo pokazali u ova tri kola o tituli mozemo sanjati,a kup ako nam se posreci mozda i osvojimo.Amara ogromno puno cijenim,kao i svi navijaci naseg kluba,ali imam osjecaj da je i on procitan trener,nemoze se uvijek vaditi da su mu igraci limitirani,pa kako drugi treneri pogode sa boljim.Poraz od travnika jeste sramota koliko god neki to nemisle tako,i moramo malo i mi navijaci osvijestiti igrace,jer je ocito da oni ne osjecaju pritisak od nas,svejedno-dobili,izgubili.Prjie u prvom mandatu osima smo to im stavili do znanja poslije utakmice sa velezom u mostaru-bliski susret na bradini-pa znamo kako su igrali poslije toga.Sto se tice igraca kome se ne svidza redovna plata neka ide,po onome sto pokazuju ni to nisu zasluzili. :twisted:
VOLIM TE ZELJO

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 20 avg 2011, 22:04

Dobili ste plate, dajte rezultate! Trebali smo vise pri kraju onu iz GradacCa forsirati. Iznervirao sam se dramaticno i necu da napisem nesto u nervozi pa kasnije da zazalim. Primili smo sto jest` jest` momacki gol ali Karicu dragi pa u tvoju stranu...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:04

Evo sam se vratio, bilo nas je kamara. Nismo imali sreće kad ga onaj idiot zabi, puka sreća, šteta, imali smo dosta prilika, al ne znanje je odlučilo. Loše izmjene Amara, izvesti Selimovića koji je bio najbolji, Pericu :roll:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:05

lisander je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la::o :o jesi ti gledao utakmicu???? Nyema i Bogi nas vadili iz mrtvih
brate Nijema ispada ko fisek, ja ne mogu zamislit sta bi se desavalo da se Bogi povrijedi, onda bi bas bilo rasulo
sutra ti je pregled na tv pa gledaj ko je kriv za prvi gol ii koliko je nyema ocistio lopti ispred 16
1. Željo
2. Liverpool

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 avg 2011, 22:06

E opet od Travnika :roll: . Nisam bio na utakmici, ispade kvalitetniji od nas ili se jednostavno bore za razliku od ovih nasih igraca...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:08

Omar500 je napisao/la:E opet od Travnika :roll: . Nisam bio na utakmici, ispade kvalitetniji od nas ili se jednostavno bore za razliku od ovih nasih igraca...
Oni bukvalno veze nemaju, cijelu utakmicu kontrolisali, u drugom nam nisu osutali na go, onaj mesar ga zabi, a prije toga smo imali bruku sansi, jednostavno su imali vise srece

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 avg 2011, 22:10

Bianconeri1988 je napisao/la:Široki i Borac remiziraše...To nam odgovara... :D

Izgubili jesmo, ali ako je neka pozitivna stvar, rješili smo se možda dva i po nas najteža gostovanja (Tuzla je treće) i to odmah na početku sezone.

Tek je početak sezone, igra pojedinih igrača se čini zabrinjavajućom, ali nije u redu da ih sad sve redom kritikujemo i napadamo...

Samo jedna gostujuća pobjeda aBd će dovesti stvari u normalu.

Sad igramo protiv Zrinjskog, 3 boda ne bi trebala doći u pitanje i sljedeće vikend "idemo u goste" Olimpicu prije te pauze...

Dvije pobjede bi nam mnogo značile...

Ovakva pozitivna razmisljanja mi se svidzaju a ne "Amare odlazi" itd.. Znaci za neku detaljniju analizu ekipe i rezultata treba da prodze barem jos 5-6 kola a do tada samo bezze trosimo internet hahhahhahahha
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 20 avg 2011, 22:10

KB-TM87 je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:E opet od Travnika :roll: . Nisam bio na utakmici, ispade kvalitetniji od nas ili se jednostavno bore za razliku od ovih nasih igraca...
Oni bukvalno veze nemaju, cijelu utakmicu kontrolisali, u drugom nam nisu osutali na go, onaj mesar ga zabi, a prije toga smo imali bruku sansi, jednostavno su imali vise srece
A ne znam šta je, i Širokog smo pritisli bili, jednostavno nam ljudi iz kontre zabiju, a mi ne uspijemo realizovati. Mi se nikada nismo branili na gostovanjima niti ćemo. Uglavnom, sad tekma protiv Zrinjskog, očekujem bar 5 milja na utakmici

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 20 avg 2011, 22:11

KB-TM87 je napisao/la:
i vise zelje volje srcanosti i borbenosti :!:
1. Željo
2. Liverpool

posmatrac sa juga 87
Kontakt:

Post Postao/la posmatrac sa juga 87 » 20 avg 2011, 22:11

KB-TM87 je napisao/la:Evo sam se vratio, bilo nas je kamara. Nismo imali sreće kad ga onaj idiot zabi, puka sreća, šteta, imali smo dosta prilika, al ne znanje je odlučilo. Loše izmjene Amara, izvesti Selimovića koji je bio najbolji, Pericu :roll:
citajuci postove momaka koji su isli tamo glavni krivac za poraz je osim, e pa treneru javno se izvini se javno momcima koji zadnju marku dadnu da vas bodre a vi too ne znate da cjenite i oduzite se ako nista borbom
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 20 avg 2011, 22:12

Ma i ako bude 5 milja biće dobro, bila nas je bruku a oni tako igraju... Al onaj drugi go, stvarno nemam riječi... :?

I da pogrijesio je Osim sa izmjenama, Pero i Vernes su bili najbolji na terenu, al šta je tu je, idemo dalje !

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 avg 2011, 22:13

KB-TM87 je napisao/la:
cuj veze nemaju izigrali su nam odbranu dvaput ko sale samo sreca pa je karic odbranio

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 20 avg 2011, 22:13

JEL IH SRAMOTA?E NEK SE STIDE!
nikad u zivotu nisam kritikovao Osima,ali ako on misli sa "igracima" ovakvog kalibra nesto napraviti odmah mozemo prestati igrati ovu smijesnu ligu.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 22:13

Ne mogu se dva poraza vadit na srecu odnosno nesrecu,nesto smrdi u nasoj ekipi i struci.Fali jedan kvalitetan spic i jedan dobar pomocnik koji moze posteno odradit ekipu da promjeni taktiku u po dana i u po noci.To bi valjda svima trebalo bit jasno.Bice bolje dok se malo razradi ovo.

VOLIM TE ŽELJO
svoj ti pos'o !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 20 avg 2011, 22:15

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Evo sam se vratio, bilo nas je kamara. Nismo imali sreće kad ga onaj idiot zabi, puka sreća, šteta, imali smo dosta prilika, al ne znanje je odlučilo. Loše izmjene Amara, izvesti Selimovića koji je bio najbolji, Pericu :roll:
citajuci postove momaka koji su isli tamo glavni krivac za poraz je osim, e pa treneru javno se izvini se javno momcima koji zadnju marku dadnu da vas bodre a vi too ne znate da cjenite i oduzite se ako nista borbom

:mrgreen: , kako neki jedva docekaju, cirkus...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

lottdogg
Kontakt:

Post Postao/la lottdogg » 20 avg 2011, 22:16

posmatrac sa juga 87 je napisao/la:
ti ocigledno nisi ni isao , tako da nemas ni pravo da trazis da se on nekome izvinjava :mrgreen:

nemam volje da pricam bilo sta , valjda ce proigrat u sledecim kolima. I samo ne znam otkud vi nabrojaste onolike 100% sanse adilovica ispade da je frajer imao 5 prilika za postizanje gola , a ja bas to i nisam primjetio , al i vid mi je slabija strana :mrgreen:
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 20 avg 2011, 22:18, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []