RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

MostaracVelezovac
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 avg 2011, 23:10

AlemC85 je napisao/la:Samo bez euforije, a onog Merzića kazniti novčano, cdebil jedan, bezveze pocrvenio..

Ako je on debil, ko nam valja bola? Merzic je prvi zuti dobio bez potrebe. Ono nije bio zuti - protestovao jeste ali je sudija zaista pogrijesio.

PS>... Sudija je bio NAJLOSIJI pojedinac na terenu. Svirao faulove koje ne postoje. Nije svirao prave faulove. Bezveze sudio - na kraju ne dopustiti izmjenu kada igrac lezi na terenu - ono je sramota. Ovaj sudija pojma nema o sudjenju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 20 avg 2011, 23:10

Bajro ih isprepada i levati ga zabiše :lol: .
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 20 avg 2011, 23:12

kad sam upratio da je dominkovic sudija mislio sam sigura poraz covjek kad je god sudio velezu bio najbolji igrac protivnicke ekipe :D
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:12

Pa priznaj žuti je dobio bez ikakvog razloga, šta on ima pričati s Dominkovićem, svi znamo, kakav je taj čovjek, zar ne? Braca igraj i što manje pričaš s sudijom, polučit ćeš dobar rezultat...

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 20 avg 2011, 23:13

Aj tinks the rezultat iz real!! :mrgreen:

A ovaj Edinko se prima ko saucesce :lol:
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 20 avg 2011, 23:14

Nemojte mi Edinka dobar je on :D
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 avg 2011, 23:15

Bajru obavezno u prvih 11 ...

Imamo ljepu igru bez nabijanja lopte pasovi dugi po zemlji po vertikali nista u stranu previse, super. Ipak drzati onako sredinu protiv Sarajeva u Sarajevu bez ikakvog iskustva i Evropskih kupova nije mala stvar.

Napadaci su nam kao juniori , tanki . Ostalo sve ok manje vise. Nije ova ekipa jos gotova. Treba ubaciti Cerica i onog Lakicevca ili kako li se vec zove. Mrkva nema vise sta da trazi u prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 20 avg 2011, 23:20

ovaj kimbo sad ulizuje se pitarcicima na njihovom topicu i onda dodje vamo
alo ba sta se velez ima ulizivat rezimskom klubu!!! vi ste iznad njih

ovo veceras je bilo fantasticno i steta sto niste pobijedili mogli ste i to...
vrlo lijepa igra,mnogo pasova na prvu, malih ste problema imali sa odbranom ostalo mi je bilo solidno, iako vas malo zeza brzina... malo ste tu slabiji bili od pitara i to se primjetilo...

velike cestitke od tm87

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 20 avg 2011, 23:20

kimbo je napisao/la:Bajru obavezno u prvih 11 ...

Imamo ljepu igru bez nabijanja lopte pasovi dugi po zemlji po vertikali nista u stranu previse, super. Ipak drzati onako sredinu protiv Sarajeva u Sarajevu bez ikakvog iskustva i Evropskih kupova nije mala stvar.

Napadaci su nam kao juniori , tanki . Ostalo sve ok manje vise. Nije ova ekipa jos gotova. Treba ubaciti Cerica i onog Lakicevca ili kako li se vec zove. Mrkva nema vise sta da trazi u prvih 11.
Da vam je Oda osto mislim da bi vi danas uzeli mrtvo Sarajvo koji satro zabije 4 komada ekipi koja ce ove godine osvojit 6 bodova.Sretno i sve najbolje u nastavku sezone.I cestitke na bodu valjda se div budi.Bravo Rođeni.
svoj ti pos'o !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:20

Mrkva i Kajtaz out, nek se niko ne ljuti, ali nam fali igrač tipa Zaimovića, to se vidjelo kao iz aviona.. ;)

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 20 avg 2011, 23:23

akobogda u evropu ove godine ;)

zeljo ako ovako nastavi sa losim partijama onda bih volio vas vidjeti na 1 mjestu

slika slika slika slika
treba nam jos igraca iz BiH

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 avg 2011, 23:27

Sto se izmjena tice.
Definitivno nam fali golman, ovaj Ostrakovic iako bez posla danas malte ne, opet je pokazao koliko je nesiguran.
A u odbrani Cerica poceti ubacivati i malog Lakicevica. Kajtaz ne smije imati mjesto u prvih 11 :S
Takodjer vrijedi za Velagica!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 20 avg 2011, 23:28

AlemC85 je napisao/la:Mrkva i Kajtaz out, nek se niko ne ljuti, ali nam fali igrač tipa Zaimovića, to se vidjelo kao iz aviona.. ;)
Došlo je vrijeme da neki novi klinci dobiju šansu. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 20 avg 2011, 23:28

Nama fali igrač tipa Zaimovića i tu najviše škripi, realno gledajući..za Kajtaza i Velagića, se slažem 100000000%

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 avg 2011, 23:29

Ubacio je Bajru a izbacio Durakovica koji je uz Merzica bio najjaci igrac Veleza veceras.

I Bajro i Durakovic trebaju igrat. Neka Mrkva ulazi sa klupe. Isto tako treba nam neko dobro dobro brz u zadnjoj liniji umjesto Kajtaza jer je nas Sarajevo nadsprintalo i nadtrcalo veceras. Mogli su nam 2 gola dat samo trcanjem 30 metara s loptom - nasa zadnja linija ih nije mogla stici.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Adin_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Adin_BiH » 20 avg 2011, 23:30

Ovo je idealna postava : 4-4-2 : Ostrakovic - Skaljic - Kazazic - Ceric - Lakicevic - Okic - Durakovic - Merzic - Ivetic - Spahic i Rovcanin .

Za Kozaru umjesto Samira staviti Demica , Hasanovica ili Zolja , i mirna BiH :D
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 avg 2011, 23:31

MostaracVelezovac je napisao/la:Ubacio je Bajru a izbacio Durakovica koji je uz Merzica bio najjaci igrac Veleza veceras.

I Bajro i Durakovic trebaju igrat. Neka Mrkva ulazi sa klupe. Isto tako treba nam neko dobro dobro brz u zadnjoj liniji umjesto Kajtaza jer je nas Sarajevo nadsprintalo i nadtrcalo veceras. Mogli su nam 2 gola dat samo trcanjem 30 metara s loptom - nasa zadnja linija ih nije mogla stici.

Sto se odbrane tice, Kazazic pored onog skrivljenog gola jako nesiguran danas.
Je li njega onaj jedan igrac Sarajeva bio pretrcao kada je izbio sam pred golmana ? :S
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 avg 2011, 23:33

Meni su daleko najbolji bili Durakovic i Ivetic .... Izgleda da Velagica ne smije izmijeniti dok ovaj sam ne vidi da bukvalno ne moze vise da hoda (ne krivim tu Zalizanog) nego neke druge u upravi i samog Velagica. Je.bi.ga care ako treba da ti ljubim stope ljubit cemo za sve sto si dao ali ucini nam uslugu nemoj nas ukopavati insistiranjem da igras.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 avg 2011, 23:35

kimbo je napisao/la:Meni su daleko najbolji bili Durakovic i Ivetic .... Izgleda da Velagica ne smije izmijeniti dok ovaj sam ne vidi da bukvalno ne moze vise da hoda (ne krivim tu Zalizanog) nego neke druge u upravi i samog Velagica. Je.bi.ga care ako treba da ti ljubim stope ljubit cemo za sve sto si dao ali ucini nam uslugu nemoj nas ukopavati insistiranjem da igras.

Ivetic maestralno odigrao, Durakovic standardno dobar u sva tri kola i po meni bi trebao imati zacementirano mjesto u pocetnoj postavi, ali i Okic je bio na nivou, samo steta zbog one sanse u 94-oj min. kada je bio sebican bas kao i Bajro u sansi prije gola 3 na 3. Ma ja sam prezadovoljan, ne samo rezultatom, vec igrom koju smo prikazali. Odavno Velez nije ovako dobro stajao u gostima!

Smrt nacionalizmu !!

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 20 avg 2011, 23:37

Ja mislim da vam je srce ko' Velež! :D

Nek, svaka čast, gledao sam do 60. minute i apsolutno ste zaslužili bod iako je došao sretno na kraju.

Neka vas u vrhu gdje vam je i mjesto! :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.