RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

vm22
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 01:54

KB-TM87 je napisao/la:
VELEZDOGROBA je napisao/la:HVALA DRUG...NAJBOLJE JE BILO POSLIJE TEKME POLA SATA KAD NAM POLICIJA NIJE DALA IZACI.
ZNACI GORILO!!!!
Inače živim na Koševskom, blizu stadiona, tako da se malo i s balkona moglo čuti :mrgreen: a i brojka je bila solidna 100-200 ljudi odokativno :?:
oko 400-500 je bilo :)

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 21 avg 2011, 01:55

a sta su to horde pjevale pa se ovaj gore izvinjava :?:
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 01:56

underground je napisao/la:a sta su to horde pjevale pa se ovaj gore izvinjava :?:
ma nezz ni ja... na nasoj tribini se nista nije culo

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 02:05

E cuj ovih manijaka,ccc :D

Navijali ste bolje par minuta u prvom poluvremenu i zadnjih 15 drugog, to je 20/90.
Iako smo mi drzali stvari u svojim rukama na terenu (ODLICNO se branili,imali dobre kontre,jos par sansi iz slobodnog i glavom) vi ste drzali loptu a POSJED LOPTE NAJVISE UTICE NA NAVIJANJE. Kad je sansa bude spica minut a kad imas loptu u posjedu spica traje duze.
Sve u svemu kompletan dekor na tribinama,zastave,koreografija,baklje i vatrometi,na kraju podrska igracima je nama odnjela pobjedu u navijackom derbiju. :mrgreen: Vi ste takodjer bili odlicni, dobar broj i navijanje.

A za ove sto pitaju sto se izvinjavam.
Vodja,SLUCAJNO i NENAMJERNO, poceo pjesmu "Velez,Velez evo ti ga evo pa sa njega gledaj Sarajevo" i "Velez Velez mrzimo i uvjek ga gu*imo". Covjek je poslje toga skontao i svima na tribini priznao gresku ali nije bilo nacina da se vama izvine. A to sto vi niste culi je zbog toga sto ga je pola raje izbojkotovalo tu pjesmu sto su trebali svi uradit.

underground
Kontakt:

Post Postao/la underground » 21 avg 2011, 02:13

Grbavica moj zivot je napisao/la:Samo jedno pitanje ako neko zna da mi potvrsi ovo.Ja sam cuo da su vam kamenovali jedan kombi po povratku u Mostar negdje dole oko stupa pa ako nesto neko zna samo da potvrdi ili negira ?
pa sta se cudis i ako jeste to je vas (sarajevski) stil
UNITED CONVICTS ! ! !

Plavo, ružno, utonulo u bijelo.
Ko je to, sta je to, kaži... kaži... ?!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 21 avg 2011, 02:22

Joint_Union je napisao/la:Bajro ih isprepada i levati ga zabiše :lol: .
Pa sta reci za Varupu, lik vam svaki put zabije najmanje jedan, al sad ga zabi sa 40 metara hahahaha
Rodjeni, svaka cast na skandiranju Vedranovog imena, zasluzeno ste uzeli bod, nasi stali poslije prvog gola i to nam se osvetilo na kraju. Po vasim najavama mislio sam da ce vas biti vise, al opet vase lijepo izdanje na kosevu. pozzz ;)

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 21 avg 2011, 02:26

Sole je napisao/la:
Pa sta reci za Varupu, lik vam svaki put zabije najmanje jedan, al sad ga zabi sa 40 metara hahahaha
Rodjeni, svaka cast na skandiranju Vedranovog imena, zasluzeno ste uzeli bod, nasi stali poslije prvog gola i to nam se osvetilo na kraju. Po vasim najavama mislio sam da ce vas biti vise, al opet vase lijepo izdanje na kosevu. pozzz ;)
ma uvijek smo mi skandirali vedranovo ime. I pomogli smo vam taj dan ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 avg 2011, 02:27

vm22 je napisao/la:
Sole je napisao/la:

Svaka cast, mi smo vam zahvalili parolom.

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 21 avg 2011, 02:28

vm22 je napisao/la:
Sole je napisao/la:
Znam buraz, hvala vam za to, al ne mogu ovih sugavaca sa sugavice, kako ih nije stid javljat se na forumu, poslije onakvih golova, jos vam kamenuju kombi na stupu, JADNO moji TM-ovci

Joint_Union
Kontakt:

Post Postao/la Joint_Union » 21 avg 2011, 02:29

Sole je napisao/la:
Jeadn je Bajro-haUbica :lol:.Lik sam isprepada dva stopera i oni poentiraju sami.

A nije tema Varupa.Lik je masjtor i šta sad?
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 21 avg 2011, 02:49

samosarajvo je napisao/la:E cuj ovih manijaka,ccc :D
Navijali ste bolje par minuta u prvom poluvremenu i zadnjih 15 drugog, to je 20/90.
Iako smo mi drzali stvari u svojim rukama na terenu (ODLICNO se branili,imali dobre kontre,jos par sansi iz slobodnog i glavom) vi ste drzali loptu a POSJED LOPTE NAJVISE UTICE NA NAVIJANJE. Kad je sansa bude spica minut a kad imas loptu u posjedu spica traje duze.
Sve u svemu kompletan dekor na tribinama,zastave,koreografija,baklje i vatrometi,na kraju podrska igracima je nama odnjela pobjedu u navijackom derbiju. :mrgreen: Vi ste takodjer bili odlicni, dobar broj i navijanje.
Pa covjece, nas je bilo 400 u vrh glave, vas oko 2, 2 ipo milje pa sad ti skontaj kako smo to mi vas trebali nadglasat vecinu tekme ?
:shock:
Na takav odnos brojki na tribinama i vise nego dobro je na 25-30 minuta u cijeloj tekmi navijati bolje!
Drugo pol. pogotovo smo dominirali na tribinama, a gubili smo.
Some things you can't buy, for everything else there is Velež!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Sole
Kontakt:

Post Postao/la Sole » 21 avg 2011, 03:43

Joint_Union je napisao/la:
Sole je napisao/la:
Jeadn je Bajro-haUbica :lol:.Lik sam isprepada dva stopera i oni poentiraju sami.

A nije tema Varupa.Lik je masjtor i šta sad?
Nista brate, kod tebe ?

Rodjeni_BRato
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni_BRato » 21 avg 2011, 05:14

mogao je Velez izgubit, a moglo je i sarajevo izgubit. Ovaj put je sreca bila na nasoj strani. :)

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 21 avg 2011, 09:36

Sarajevo je do sudijske nadoknade imalo tri boda na kontu, no onda zahvaljujući autogolu Velež zasluženo dolazi do izjednačenja. Slavlje na klupi Rođenih bilo je ogromno.

"Sretan sam, kako ne bih bio. Nagrađeni smo za našu dobru igru, a na kraju smo mogli i do tri boda, no u dva kontranapada nismo najbolje reagovali. Međutim, ne treba biti čorava mačka. Bod je i više nego dobar", na početku razgovora za SportSport.ba govori trener Veleža, Mirza Varešanović.

"U prvom poluvremenu smo djelovali dosta loše. Moji izabranici kao da su se prepali atmosfere, reflektora. No, u drugom dijelu je to bila druga priča, Kako je vrijeme odmicalo preuzimali smo kontrolu igre u svoje noge. Istina, Sarajevo je imalo dvije velike prilike da odluči pitanje pobjednika, no to je bilo i za očekivati jer smo mi igrali ofanzivno. Na kraju smo postigli gol i mislim da je ovaj rezultat najrealniji", dodao je strateg Veleža.

Treneru Veleža ovaj bod znači jako mnogo. Prošle sezone vodio je bordo momčad do 2. mjesta, afirmirao je dosta mladih igrača, no rastanak sa Sarajevom i nije bio baš najljepši.

"Prije svega želim naglasiti da sam danas trener Veleža i da sam zbog toga posebno sretan zbog osvojenog boda. Žao mi je zbog kluba kao kluba, žao mi je i radi onih istinskih navijača, no drago mi je radi onih koji se tako predstavljaju, koji su tu samo radi svoje koristi. E, zbog takvih mi je drago jer su ljudi sebi umislili da su oni Sarajevo", rekao je Varešanović i za kraj dodao:

"Izmišljali su svakakve priče samo da odem iz kluba. Ponosan sam na ono što sam ostvario sa Sarajevom u prošloj sezoni, međutim tamo nekakvo udruženje, čije ime ne želim ni spominjati, učinilo je sve da mi zagorča život na klupi Sarajeva. Zašzo? Zato što im nisam dozvolio da mi prave ekipu, što nisam dozvolio da rade moj posao. Najlakše je mlatarati sa nekakvim papirima i govoriti o evropskom Sarajevu, ali eto neka izađu u javnost i neka pokažu koliko su para donijeli u klub. Nula maraka, e takvi ljudi danas vedre i oblače najvećim bh. klubom."

VAREŠANOVIĆU, NAJVEĆI BH KLUB JE ODNIO BOD U GOSTOVANJU SA KOŠEVA.
Samo da smo jasni!!!!
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 21 avg 2011, 09:47

Nikad ti više nećeš zakoračiti u svetinju manipulatoru, zavadiI si sve u klubu, završavao utakmice samo da ostaneš. FKS, BP I UNFKS ZAUVJEK ZAJEDNO

vfc1922
Kontakt:

Post Postao/la vfc1922 » 21 avg 2011, 09:54

Što se tekme tiče, extra sam zadovoljan. Nismo nešto igrali, ali se vidjelo da smo spremniji od Sarajeva, a to je nešto što nisam mogao vjerovati. Merzić dobio crveni, i to je negativno, meni se čini po igri u ova tri kola, da je najjači srednjak premier lige i falit će nam sigurno. Raja koja su gledala prenos na TV kažu da su oba gola bila katastrofe odbrane i jedva čekam da vidim večeras. Sarajevu sve pohvale za domačinstvo, još uvijek su jedini klub gdje možeš otiči na gostovanje i uživati u fudbalu, na stadionu i pored njega.

@samosarajvo
Pozdravio te Mirza uz pjesmu Ede Majke ." Piju pive češke, a noge im teške...." :cry:

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 avg 2011, 10:05

Svaka cast nasim igracima kako su samo Hrabro usli u 2 poluvrijeme.......sto se tice Koseva i navijaca sarajeva i njima svaka cast ni jedne ruzne rijec nije bilo cak i od njihovi dedara .
Samo jedan klub Velež Mostar

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 21 avg 2011, 10:26

"U prvom poluvremenu smo djelovali dosta loše. Moji izabranici kao da su se prepali atmosfere, reflektora. No, u drugom dijelu je to bila druga priča, Kako je vrijeme odmicalo preuzimali smo kontrolu igre u svoje noge. Istina, Sarajevo je imalo dvije velike prilike da odluči pitanje pobjednika, no to je bilo i za očekivati jer smo mi igrali ofanzivno. Na kraju smo postigli gol i mislim da je ovaj rezultat najrealniji", dodao je strateg Veleža.

AHhaha hajd sto vas Osim ismijava i vrijedja za reflektore ali brate sto vas vas trener vrijedja to mi nije jasno...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 21 avg 2011, 11:06

Arogantni je napisao/la:"U prvom poluvremenu smo djelovali dosta loše. Moji izabranici kao da su se prepali atmosfere, reflektora. No, u drugom dijelu je to bila druga priča, Kako je vrijeme odmicalo preuzimali smo kontrolu igre u svoje noge. Istina, Sarajevo je imalo dvije velike prilike da odluči pitanje pobjednika, no to je bilo i za očekivati jer smo mi igrali ofanzivno. Na kraju smo postigli gol i mislim da je ovaj rezultat najrealniji", dodao je strateg Veleža.

AHhaha hajd sto vas Osim ismijava i vrijedja za reflektore ali brate sto vas vas trener vrijedja to mi nije jasno...
Nemozes nikog sa tim isprovocirati majstore ;)
Samo jedan klub Velež Mostar

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 avg 2011, 11:13

kako nije stid pitarcice dolazit na topic veleža i pricat eto kako je velež zasluzeno uzeo bodove al samo radi borbenosti
pa bolan velež je dominirao u 2 poluvremenu a igraci sarajeva su jedine 2 sanse imali iz 2 kontre jer kao sto sam rekao veležu fali brzine...
mogao je velež i do 3 boda i to bi bilo zasluzeno
jer kakva je to ekipa koja da go vrlo rano u utakmici i onda se zatvori kao da je na gostovanju...

slazem se sa nekim ko je rekao da velež me treba ganjat evropu nego se stabilizovati, ali to znaci samo da imperativ ne treba bit evropa ali ja sam poprilicno siguran da se i to moze izganjat...

i jos samo da odradim repliku ovom fcs koji je inace redovan na nasem topicu(željezničar) ti si stvarno lud ako mislis da bordo prijatelji rade za dobrobit
ljubili ste zijada blekica i opet poslije toga se niste opametili... jednom mladji klub u sarajevu uvijek mladji klub u sarajevu

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.