Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

KreKre
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la KreKre » 23 avg 2011, 15:23

To 2-3 hiljade nije cak ni smjesno, ako si pokusao biti duhovit u tom pravcu :P ne znam zasto bi vama odgovaralo da bude suspendovan, mi cemo i tako i tako pobijediti, a i vama ce doci pazar, i vi cete isto skandirati, i vama ce se isto desiti... Ali ako skinu susp, preinace u novcanu, i nakon sto se prodje u LE u cetv, ocekuje min 12-13 hiljada ;)
www.fkkozara.net

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 avg 2011, 15:52

Ja uopste nisam nesto siguran da cete dobiti OFK-u, a isto vazi i za nas po pitanju Smedereva! Samo 3 dana prije tih tekmi i jedni i drugi ce imati teske utakmice u evropi... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 23 avg 2011, 15:56

Ofk po obicaju prima dosta golova od Partizana i Zvjezde. Zasto? Zato sto su jedna od rijetkih ekipa koja dodje da igra fudbal, pa sta bude, a posto po kvalitetu uvijek zaostaju, zato dosta i prime. Mada ne iskljucujem mogucnost i da iznenade, ali nisu mi nesto ove god
www.fkkozara.net

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 avg 2011, 15:58

Prosle sezone ste ih jedva dobili u zadnjoj minuti + vasa utakmicu sa Samrokom u cetvrtak, tako da...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 23 avg 2011, 16:02

Isamarati Irce 3, 4, 5 razlike, i na krilama te pobjede i punog juga... ofka trazi bodove negdje drugo ;)
www.fkkozara.net

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 23 avg 2011, 16:09

KreKre je napisao/la:Isamarati Irce 3, 4, 5 razlike, i na krilama te pobjede i punog juga... ofka trazi bodove negdje drugo ;)
Pa vala ako ne možete dobiti vodoinstalatere,konobare,električare...
"Indija,Pakistan..."

KreKre
Kontakt:

Post Postao/la KreKre » 23 avg 2011, 16:44

A vidis, to je upravo greska, sto smo kontali da su to konobari, elektricari i sl, kad ono ti ljudi znaju koliko toliko igrati fudbal, nije to Ril ipak. Ako su to konobari i kojekakve zanatlije, ne mora znaciti da su losiji od nasih slabijih ekipa, bsk, metalac i sl, a ni njih ni mi ni vi ne mozemo nabiti (desi se ponekad) Usput, jedan Kopenhagen koji je prosle god ekstra igrao LP ih je jedva dobio. Valjda to govori nesto o ovim zanatlijama :D ali ja opet mislim, da moze biti glat 3 razlike za nas, jer ranjeni lav... A ja Partizan uvijek smatram jednim jakim, snaznim LAVOM! :D
www.fkkozara.net

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 avg 2011, 14:12

Uh Jagodina dovela 4 igraca poslednjih dana.To mi se svidja,samo nek se jacaju klubovi. ;)
Stigao je napadac Stevan Racic,iskusni napadac 27 godina,ljubitelji srpskog fudbala ga se secaju iz vremena provedenog u Ivanjici,a poslednju sezonu bio je u Volynu.
Stigao je i Marko Lukic mladi stoper spanskog drugoligasa Huesce na pozajmicu do kraja sezone,a isto je uradio i Milos Jovanovic koji je stigao iz Vicenze.
Na kraju na sestomeecnu pozajmicu stigao je Nikola Miletic iz Novog Pazara.

Stevica Zdravkovic mladi golman Jagodine dobio poziv iz Swansea da ide na probu,sto ce i uraditi nakon sto dobije vizu.

Robert Almedin Omega potpisao za Slobodu PS.Radi se o 23.godisnjem stoperu iz Liberije.

Husref Musemic odbio klupu Novog Pazara.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 25 avg 2011, 23:24

rad se jedini nije obrukao.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 00:47

Da rezimiramo sa jednom anketicom nastupe nasih klubova... :D

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 avg 2011, 01:30

Devil je napisao/la:Da rezimiramo sa jednom anketicom nastupe nasih klubova... :D
Moglo bi...

Malo razonode nije na odmet... :)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 26 avg 2011, 09:06

Rad je ove godine jedino odigrao u skladu sa svojim mogućnostima i odigrao miški u Evropi,da nije bilo onog sumnjivog penala za Volos,a prije toga nesretnog gola na Vračaru,ljudi bi išli dalje.Po meni se jedino oni nisu obrukali,i jedini zaslužuju da im se kaže,dobro odrađeno momci....A ova "Velika trojka".. :evil: :evil: :evil: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .....no coment. :idea:
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 26 avg 2011, 13:44

Karadžić:''Čika Dača - nisam imao pojma!''
26. AVGUST 2011. | 12:07 | IZVOR: SPORTSKE.NET

Pošalji komentar Komentari (1)
Prvi čovek FSS Tomislav Karadžić u ponedeljak uveče u ''Total sokeru'' SOS kanala rekao da ne zna ko je ''Čika Dača''. Vrlo brzo je obavešten. ''Ako je tako, onda je to prava stvar za Kragujevac'', rekao je Karadžić.
Tomislav Karadžić, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, gostujući u emisiji ''Total soker'' na ''SOS kanalu'', u ponedeljak uveče, otkrio je da ne zna ko je bio Danilo Stojanović, čovek po kome gradski stadion u Kragujevcu nosi naziv.

Ipak, vrlo brzo je saznao istinu.

Danilo Stojanović, poznatiji kao čika Dača, je osnivač najstarijeg fudbalskog kluba u Srbiji. Bio je prvi predstavnik srpskog fudbala i čovek koji je doneo prvu loptu u Kragujevac!

''Iskreno, nisam imao pojma o tome i ako je tako, onda je to sjajna stvar za Kragujevac! Inače, i dalje ostajem pri tvrdnji da sportski objekti u gradovima širom Srbije treba da nose imena ljudi koji su zadužili sport'', rekao je Karadžić za ''Alo''.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 15:00

Nista cudno za njega,kladim se da ne zna ni sve fudbalske pojmove a kamoli nesta drugo.Ali zato je najbolji kada treba sta ukrasti,sta pojesti,malo se iskenjati po novinama,e tu mu nema premca u Srbiji niti u jednoj sferi zivota.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 15:31

Danas se navrsava 65 godina od prve zvanicne utakmice na Karaburmi koju su odigrali OFK i Buducnost u trecem kolu u sezoni 57/58.OFK-a je pobedila 3:1,a ostace upamceno da je Mladenovic iz Buducnosti prvi zvanicni strelac na ovome stadionu.
Od tada je proslo dugih 65 godina,a Karaburma vec odavno trazi temeljnu rekonstrukciju i nove navijace.

A u sredu se navrsava 100 godina OFK Beograda,bice to jedna svecanost koju ce uvelicati pobratimi iz Moskve,fudbaleri Dinama koji ce 3.septembra na Karaburmi odigrati prijateljsku utakmicu. ;) 8-)

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 15:42

Na mecu sa Hajduk Kulom cini mi se na tribina Karaburme svega 30-tak Blue Uniona :o
Devil znas ti mozda zbog cega ovakva slaba brojnost u zadnje vrijeme :?:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 avg 2011, 15:44

Tetrijeb je napisao/la:Na mecu sa Hajduk Kulom cini mi se na tribina Karaburme svega 30-tak Blue Uniona :o
Nisam ih pratio ove sezone,ali mi neko rece da ih je u prvom kolu bilo vise nego inace,ili mi je receno za publiku na Karaburmi u globalu.U svakom slucaju steta za tako mali broj ljudi.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2011, 15:54

Tetrijeb je napisao/la:Na mecu sa Hajduk Kulom cini mi se na tribina Karaburme svega 30-tak Blue Uniona :o
Otprilike njih toliko,jos 20-ak Zulu Kulu. ;) 8-) i oko 500-600 ukupno.

@trib
Prvo kolo sam bio na Karaburmi nije sigurno bilo vise gledalaca,u drugom ih je bilo vise nego obicno protiv Jagodine,cak 650-700. :lol: :cry:

edit:
Parola ubija.
slika
Kakvi su oni indijanci. :lol: :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 26 avg 2011, 18:52

@ Kolega is that posible da su se vratili Zulu iz Kulu :mrgreen: :lol:

p.s Za marince,bez komentara :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Tetrijeb
Kontakt:

Post Postao/la Tetrijeb » 26 avg 2011, 19:05

Cuj Zulu Kulu :lol:
Al opet respect iako ih je u vrh glave 40.

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.