NE zna se ko je gori od ove dvojiceQUARESMA 18<<< je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NE zna se ko je gori od ove dvojiceQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Barcelona i njene stidne dlakicePostao/la Zabac dana 23 aug 2011, 02:42
Dosta je vise karafeka ovih fanova klubova koji Barceloni nisu ni do stidnih dlaka.
E nisam se odavno ovako nasmijaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:
Cak sta viseZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro mozda covjek ne igra cs, ili nije ranije igro...
a koda je cs neka igrica za koju se mora cuti..
a ovo ne zna kako dalje, mozda covjek nije mogo naci servere...
a vi odma se nasli da ga zaj.ebajete
e bas ste neki
To je dokaz da je Senaid pametan, a mi glupiguber90 je napisao/la:Cak sta viseZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro mozda covjek ne igra cs, ili nije ranije igro...
a koda je cs neka igrica za koju se mora cuti..
a ovo ne zna kako dalje, mozda covjek nije mogo naci servere...
a vi odma se nasli da ga zaj.ebajete
e bas ste neki, CS se i placa, tacnije steam acc se placa
, a to sto mi picimo po dedicated serverima, e to je nesto drugo
.
Valja njima sa 13 docekati unukeadmin je napisao/la:Obzirom da uskoro počinje takmičenje u Primeri, a da su nam ovaj podforum zaposjeli trolovi, djeca i ludaci, želim vas obavijestiti da će u narednim danima krenuti akcija pročišćavanja ovog podforuma sa ciljem uspostavljanja normalnih diskusija i eliminacije mlađih od 13 godina.
za početak, dok malo razmislimo i organizujemo se, tj. da to pokušamo uraditi u relativnom miru, sedmodnevni banovi idu za:
Portillo
LBJMVP
Samoubica
spizz
Zabac (zabrana trolovanja barca/real odnosi se i na teme drugih klubova)
ukoliko bilo ko od banovanih bude primjećen da koristi drugi nick u periodu bana, isti će biti trajno banovan na svim nickovima, a moderacija će mu se natovariti tako da mu se ni unuk neće moći registrovati na ovaj forum.
Hahahahahahahahhaha dobar!Megamon je napisao/la:Valja njima sa 13 docekati unukeadmin je napisao/la:Obzirom da uskoro počinje takmičenje u Primeri, a da su nam ovaj podforum zaposjeli trolovi, djeca i ludaci, želim vas obavijestiti da će u narednim danima krenuti akcija pročišćavanja ovog podforuma sa ciljem uspostavljanja normalnih diskusija i eliminacije mlađih od 13 godina.
za početak, dok malo razmislimo i organizujemo se, tj. da to pokušamo uraditi u relativnom miru, sedmodnevni banovi idu za:
Portillo
LBJMVP
Samoubica
spizz
Zabac (zabrana trolovanja barca/real odnosi se i na teme drugih klubova)
ukoliko bilo ko od banovanih bude primjećen da koristi drugi nick u periodu bana, isti će biti trajno banovan na svim nickovima, a moderacija će mu se natovariti tako da mu se ni unuk neće moći registrovati na ovaj forum.:lol:
admin je napisao/la:biće mnogo banova ako se ovdje bude raspravljalo o veličinama gradova, kulturno/zabavnim sadržajima, isl. Amchy je već stao u red za banoviće, samo čeka da upalim autobus.
hahahahmandraX je napisao/la:admin je napisao/la:biće mnogo banova ako se ovdje bude raspravljalo o veličinama gradova, kulturno/zabavnim sadržajima, isl. Amchy je već stao u red za banoviće, samo čeka da upalim autobus.![]()
Opet bus, radiš admine k'o Bregava-Trans
hahahhaha admine kralj si da nisi na nekim drogama za vrijeme ramazanaadmin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]
eno, LBJMVP se vidi malo s leđa.
a ja šaltam lagano, preko karaule... ka banovićima.
![]()
gdje su Portilo,Žabac ,mandrakadmin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]
![]()
Nisu ovi nasi s foruma bogami mozda vozis pogresan bus. Nasi bi se pobili odmaadmin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.