NE zna se ko je gori od ove dvojiceQUARESMA 18<<< je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
NE zna se ko je gori od ove dvojiceQUARESMA 18<<< je napisao/la:

Barcelona i njene stidne dlakicePostao/la Zabac dana 23 aug 2011, 02:42
Dosta je vise karafeka ovih fanova klubova koji Barceloni nisu ni do stidnih dlaka.

E nisam se odavno ovako nasmijaoQUARESMA 18<<< je napisao/la:

Cak sta viseZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro mozda covjek ne igra cs, ili nije ranije igro...
a koda je cs neka igrica za koju se mora cuti..
a ovo ne zna kako dalje, mozda covjek nije mogo naci servere...
a vi odma se nasli da ga zaj.ebajete
e bas ste neki
 , CS se i placa, tacnije steam acc se placa
, CS se i placa, tacnije steam acc se placa  , a to sto mi picimo po dedicated serverima, e to je nesto drugo
, a to sto mi picimo po dedicated serverima, e to je nesto drugo  .
.To je dokaz da je Senaid pametan, a mi glupiguber90 je napisao/la:Cak sta viseZELJO DO GROBA je napisao/la:pa dobro mozda covjek ne igra cs, ili nije ranije igro...
a koda je cs neka igrica za koju se mora cuti..
a ovo ne zna kako dalje, mozda covjek nije mogo naci servere...
a vi odma se nasli da ga zaj.ebajete
e bas ste neki, CS se i placa, tacnije steam acc se placa
, a to sto mi picimo po dedicated serverima, e to je nesto drugo
.

Valja njima sa 13 docekati unukeadmin je napisao/la:Obzirom da uskoro počinje takmičenje u Primeri, a da su nam ovaj podforum zaposjeli trolovi, djeca i ludaci, želim vas obavijestiti da će u narednim danima krenuti akcija pročišćavanja ovog podforuma sa ciljem uspostavljanja normalnih diskusija i eliminacije mlađih od 13 godina.
za početak, dok malo razmislimo i organizujemo se, tj. da to pokušamo uraditi u relativnom miru, sedmodnevni banovi idu za:
Portillo
LBJMVP
Samoubica
spizz
Zabac (zabrana trolovanja barca/real odnosi se i na teme drugih klubova)
ukoliko bilo ko od banovanih bude primjećen da koristi drugi nick u periodu bana, isti će biti trajno banovan na svim nickovima, a moderacija će mu se natovariti tako da mu se ni unuk neće moći registrovati na ovaj forum.

Hahahahahahahahhaha dobar!Megamon je napisao/la:Valja njima sa 13 docekati unukeadmin je napisao/la:Obzirom da uskoro počinje takmičenje u Primeri, a da su nam ovaj podforum zaposjeli trolovi, djeca i ludaci, želim vas obavijestiti da će u narednim danima krenuti akcija pročišćavanja ovog podforuma sa ciljem uspostavljanja normalnih diskusija i eliminacije mlađih od 13 godina.
za početak, dok malo razmislimo i organizujemo se, tj. da to pokušamo uraditi u relativnom miru, sedmodnevni banovi idu za:
Portillo
LBJMVP
Samoubica
spizz
Zabac (zabrana trolovanja barca/real odnosi se i na teme drugih klubova)
ukoliko bilo ko od banovanih bude primjećen da koristi drugi nick u periodu bana, isti će biti trajno banovan na svim nickovima, a moderacija će mu se natovariti tako da mu se ni unuk neće moći registrovati na ovaj forum.:lol:
admin je napisao/la:biće mnogo banova ako se ovdje bude raspravljalo o veličinama gradova, kulturno/zabavnim sadržajima, isl. Amchy je već stao u red za banoviće, samo čeka da upalim autobus.

hahahahmandraX je napisao/la:admin je napisao/la:biće mnogo banova ako se ovdje bude raspravljalo o veličinama gradova, kulturno/zabavnim sadržajima, isl. Amchy je već stao u red za banoviće, samo čeka da upalim autobus.
Opet bus, radiš admine k'o Bregava-Trans

koji je lik ovaj admin
  koji je lik ovaj admin  

provaljuje za trojicu
  provaljuje za trojicu  

hahahhaha admine kralj si da nisi na nekim drogama za vrijeme ramazanaadmin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]
eno, LBJMVP se vidi malo s leđa.
a ja šaltam lagano, preko karaule... ka banovićima.

gdje su Portilo,Žabac ,mandrakadmin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]

Nisu ovi nasi s foruma bogami mozda vozis pogresan bus. Nasi bi se pobili odmaadmin je napisao/la:ovako je kod mene u busu:
[youtube][/youtube]

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 7 gostiju.