FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2011, 21:37

Taman se igra onoliko koliko treba, nema srljanja nema prevelikih gresaka, mogu reci sasvim dovoljno.
Da gori pod nogama ne sumnjam da bi do sad najmanje tri lopte zavrsile u mrezi Leonija.

Petersen se zagrijava, to znaci ili Gomez napolje ili Kroos, sto bi u tom slucaju znacilo igra sa dva spica, nakon dugo vremena, iako sumnjam da ce do toga doci. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

sundancekid
Kontakt:

Post Postao/la sundancekid » 23 avg 2011, 21:39

Saurman je napisao/la:Sigurna igra u prvom poluvremenu iz praktički jedine prave šanse zabili smo gol , Gomez je mogao bolje reagovati kod šuta glavom u 45' ipak je bio neometan , Boateng na beku Rafinha na klupi JH rotira tim u gotov svakoj utakmici nadam se da će u drugom zaigrati Petersen :)
Gomez je MORAO bolje reagovati, dobio je u peterac loptu, idealnu, ne previse visoku, na dobrom mjestu, pa ne znam sta mu vise treba da zabije... Da ne govorim da bi Dzeko ovo mlatno i kafu popio :D :D :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 23 avg 2011, 22:44

bordo je napisao/la: Jer vise ovaj robben kao da je od stakla,veceras opet ne igra zbog problema sa ledima!
Robben je veceras bio spreman,ali nije igrao cisto zbog predostroznosti :)

Vecerasnja utakmica odigrana dosta rezervisano.Niko se nije previse trosio,bas se pitam koliko je tim ukupno pretrcao :D
Rutinski odigrano,bez srljanja,prvu priliku koju smo docekali i iskoristili smo je,kasnije bez neke konkretne volje za igrom naprijed.Odbrana na nivou.

@Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2011, 22:49

Bayern odigrao onoliko koliko je trebalo propušteno je nekoliko šansi prije svega Petersen , Ribery zvijer izgleda nezaustavljivo :o ovim ulaskom u CL u kasu se slilo 20 mil.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 23 avg 2011, 22:50

jos 12 utakmica do finala na areni
Thomas Müller - Fußballgott

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 avg 2011, 22:54

don_burza je napisao/la:jos 12 utakmica do finala na areni
a 6 cemo sigurno odigrat,tako da nismo daleko :D :D :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2011, 22:55

I ona cuvena bojka je napokon unistena.
Naime, Bayern nikada nije zaigrao u grupnoj fazi LP-a kada se finale igralo na njegovom stadionu.
Kazu da nicija nije do zore. :D

Sto se igre toce isto kao i u prvom dijelu bez imalo glupiranja, sigurno da sigurnije ne moze biti.
Kroos me jedini negativno iznenadio, pobogu brate ubi ga ona sporost i tromost.

360 minuta bez primljenog gola, fascinantno.
schweinsteiger je napisao/la: @Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola :D
Primljeno ka znanju i sprovedeno u djelo. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 23 avg 2011, 22:56

Rutinski odradjena utakmica. Momci su igrali onoliko koliko je dovoljno, a posebno me iznenadila borbenost igraca do samog kraja. U 90+ Gustavo sprint za onim likom i sa ledja onako ukliza (msm da je ono bio cist start), a onda slobodnjak, a Neuer se zagrijava na golu :lol: :lol:

Sve u svemu, odigrali smo dobro i netreba nesto posebno komentarisati utakmicu. Ono sto me raduje je da ponovo nismo primili gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 23 avg 2011, 23:00

Omerbavarac je napisao/la:
schweinsteiger je napisao/la: @Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola :D
Primljeno ka znanju i sprovedeno u djelo. 8-)
E ako ih stvarno pises :mrgreen: ,zelim ti da ti ruka utrne od silnih utakmica jer bi to znacilo samo jedno ... :D
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 23 avg 2011, 23:10

Profesionalnost na nivou. ;)

Odlicno odradjena utakmica, bez previse zamaranja. Dobro je da je ostvarena pobjeda zbog samopuzdanja, ali i zbog Uefinog koeficijenta.
Ponovo Jupi vrsio rotacije, kod njega niko nece biti premoren, a i niko nece biti van forme. Fergusonov model rekao bih. 8-)

Sad samo sacekati da saznamo kroz koju grupu cemo se prosetati. :D
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 avg 2011, 23:12

odigrano iskusno kakav je i sam JH,,nista pretjerano,,,sasvim dovoljno da se pobjedi,ne primi gol a i ne premori,jer vec u subotu treba lapiti nova 3 boda na vrucem gostovanju (necu da se prisjecam prosle godine).Mislim da bi u sezonu mogli gledati dosta ovako sigurnih utakmice,malo i negledljivih ali sigurnih...svaka cast za dobro obavljen posao,,niko od igraca nije nesto posebno pokazao osim Bilala koji se vraca u TOP formu....
VOLIM BAYERN

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 avg 2011, 23:15

S-Y-L-A-R je napisao/la: E ako ih stvarno pises :mrgreen: ,zelim ti da ti ruka utrne od silnih utakmica jer bi to znacilo samo jedno ... :D
Ne pisem, jer imam ovo: slika
:D :D

Al' svakako ruka moze utrnuti. :mrgreen:

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 avg 2011, 23:23

Omerbavarac je napisao/la:360 minuta bez primljenog gola, fascinantno.
Ne fercera ti taj abakus :mrgreen: , pređi na nešto modernije. :D 388 minuta je Bayo bez primljenog pogotka. :mrgreen:

Rutinski, bitna su ''3 boda''. :lol:

Baš ''nam'' i ne cvatu ruže u EL, stoga je svaka pobjeda u LP je zlata vrijedna zbog famoznog koefcijenta. :D
Der Mann für die entscheidenden Tore.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 avg 2011, 23:53

nisam gledao utakmicu,ovamo sam pratio thriller od Dinama,hehe
Kaiserslautern vs FC Bayern slijedece kolo,ukoliko pobjedimo eto nam prvog mjesta nakon Bog zna koliko vremena, ajmo statisticari brzo izracunajte.
Gladbach igra u nedjelju u gostima sa Schalkeom,bit ce dobra utakmica!
Stern des Südens

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 24 avg 2011, 00:18

Odrađen pos'o u Švici s 50% snage.Robben pošteđen,Rafinha također.Raduje me što odbrana ovako dobro funkcioniše.Sljedeća tekma na Betzenbergu gdje smo redovno prosipali bodove,za nadati je se da ovaj put nećemo.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 avg 2011, 00:34

Rutinska pobjeda kako smo i očekivali, a pretpostavljao sam da neče biti visoka pobjeda jer ipak su se čuvali za subotnju utakmicu...Prošli smo pretkolo i skinuli i taj teret s leđa što je jako bitno. Neko reče četvrta utakmica bez primljenog gola, a čini mi se da je i peta, jer i u kupu ga nismo primili koliko se ja sječam..Inače Heynckesova rotacija funkcioniše odlično. Mnogi će sad reči da Bayern nije imao još toliko jake , one najjače protivnike, al je sigurno jedno naša je odbrana puno, puno jača nego prošle sezone. I prije sam govorio taman da ni jedno pojačanje u odbrani ne dovedemo, odbrana će biti jača zbog Juppa jer Jupp radi na defanzivi, ekipa cjelokupno dobro stoji, čak i jedan van Buyten djeluje sigurnije..Svakako će kao stoperi Badstuber i Boateng ostati Juppov prvi izbor, al dobro je da znamo da i dalje belgijski gorostas može odraditi posao dobro. Bekovske pozicije su super pokrivene, jer još jednom se vidjelo da je na beku Boateng isto dobar, da može pokriti tu desnu stranu isto kao Rafinha.
Kritičari koji su kao lavina ovde dolazili su nas ubjeđivali kako je ta odbrana nepopravljiva i govorili su kako kupujemo otpatke drugih klubova : Rafinhu i Boatenga....Sada se samo pokazuje ko je bio realan, a ko nerealan, a koliku će još snagu Bayern pokazat to će tek mnogi vidjet, još je u ovoj ekipi jako, jako mnogo potencijala....Ovo je tek početak. ;)
P.S: Bayern je ulaskom obezbijedio 4 bonus poena Bundesligi, jer ekipa koja prodje kvalifikacije i uđe u grupnu fazu donosi ligi ta 4 poena, uz to još idu 2 boda za ove 2 pobjede.
Zadnja izmjena: effe_sa, dana/u 24 avg 2011, 02:21, ukupno mijenjano 2 puta.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 avg 2011, 01:40

effe_sa je napisao/la: Neko reče četvrta utakmica bez primljenog gola, a čini mi se da je i peta, jer i u kupu ga nismo primili koliko se ja sječam...
brojimo uzastopne,M'gladbach nam je zadnji dao,zato @Hare napisa 388 minuta :D

effe_sa je napisao/la: čak i jedan van Buyten djeluje sigurnije..
ma sta sigurnije,ubio HSV u pojam,a veceras se dere redom zbog svake zalutale lopte u sesnaesterac,izgleda da je dobio dosta samopouzdanja od Juppa :D

@el-fighter
to nam je falilo prosle sezone,ta disciplina :D
previse se igraci opustali u,takoreci,laganim utakmicama :)
izgleda da je Jupp postavio prioritete,a jedan od glavnih je da se ne primi gol :D
kao sto je i sam govorio prije pocetka sezone : "Zelim da se protivnici zapitaju kako Bayernu dati gol?",to se izgleda obistinjuje polahko :D

za proslogodisnju ekipu pod vodstvom Gaala bih se bojao za predstojecu utakmicu protiv K'lauterna,ali sad sam uvjeren u pobjedu :)

ono sto mi je smetalo kod Gaala jos,jeste sto nikad nije tokom utakmice znao ustat' na duze od minutu i galamit' na igrace ili davat' im upute,dok Jupp ne sjeda :D

i da li neko zna u kojem cemo šeširu biti za izvlacenje timova u grupnoj fazi,logicno bi bilo da smo u prvom,ali ne znam da li ima veze sto smo dosli u grupnu preko kvalifikacija :?
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 24 avg 2011, 01:44

Bayern je nosioc i biće u prvom šeširu :

[urlslika

Uploaded with ImageShack.us][/url]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 24 avg 2011, 09:56

Saurman je napisao/la:Bayern je nosioc i biće u prvom šeširu :

[urlslika

Uploaded with ImageShack.us][/url]
jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazda :mrgreen:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 24 avg 2011, 10:58

kuman_@mel je napisao/la: jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazda :mrgreen:

zasto Dinamo :?
i ne bih ja toliko volio Man.City,nisu oni bezopasni.Fali im timske igre i bilo kakva taktika,posto im je trener dno dna,ali imaju individualce koji mogu proc' odbranu kao da je nema...Zato,neka hvala :)
Ja bih iz drugog šešira volio MIlan,treceg Kopenhagen i cetvrtog Bate Borisov...Milan cisto da ne bude nama,navijacima,dosadna grupna faza i da zaćeramo Italijanima :lol:
#miasanmia

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []