Da gori pod nogama ne sumnjam da bi do sad najmanje tri lopte zavrsile u mrezi Leonija.
Petersen se zagrijava, to znaci ili Gomez napolje ili Kroos, sto bi u tom slucaju znacilo igra sa dva spica, nakon dugo vremena, iako sumnjam da ce do toga doci.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Gomez je MORAO bolje reagovati, dobio je u peterac loptu, idealnu, ne previse visoku, na dobrom mjestu, pa ne znam sta mu vise treba da zabije... Da ne govorim da bi Dzeko ovo mlatno i kafu popioSaurman je napisao/la:Sigurna igra u prvom poluvremenu iz praktički jedine prave šanse zabili smo gol , Gomez je mogao bolje reagovati kod šuta glavom u 45' ipak je bio neometan , Boateng na beku Rafinha na klupi JH rotira tim u gotov svakoj utakmici nadam se da će u drugom zaigrati Petersen
Robben je veceras bio spreman,ali nije igrao cisto zbog predostroznostibordo je napisao/la: Jer vise ovaj robben kao da je od stakla,veceras opet ne igra zbog problema sa ledima!
a 6 cemo sigurno odigrat,tako da nismo dalekodon_burza je napisao/la:jos 12 utakmica do finala na areni
Primljeno ka znanju i sprovedeno u djelo.schweinsteiger je napisao/la: @Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola
E ako ih stvarno pisesOmerbavarac je napisao/la:Primljeno ka znanju i sprovedeno u djelo.schweinsteiger je napisao/la: @Omer,pisi cetvrtu bez primljenog gola
Ne pisem, jer imam ovo:S-Y-L-A-R je napisao/la: E ako ih stvarno pises,zelim ti da ti ruka utrne od silnih utakmica jer bi to znacilo samo jedno ...
Ne fercera ti taj abakusOmerbavarac je napisao/la:360 minuta bez primljenog gola, fascinantno.
brojimo uzastopne,M'gladbach nam je zadnji dao,zato @Hare napisa 388 minutaeffe_sa je napisao/la: Neko reče četvrta utakmica bez primljenog gola, a čini mi se da je i peta, jer i u kupu ga nismo primili koliko se ja sječam...
ma sta sigurnije,ubio HSV u pojam,a veceras se dere redom zbog svake zalutale lopte u sesnaesterac,izgleda da je dobio dosta samopouzdanja od Juppaeffe_sa je napisao/la: čak i jedan van Buyten djeluje sigurnije..
jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazdaSaurman je napisao/la:Bayern je nosioc i biće u prvom šeširu :
[url
Uploaded with ImageShack.us][/url]
kuman_@mel je napisao/la: jao kako bi volio da izvucemo milan,city i dinamo,da pokazemo ko je gazda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.