Utakmice klubova iz BiH na TV-u

cikac
Kontakt:

Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u

Post Postao/la cikac » 24 avg 2011, 09:45

Kevin je napisao/la:nije mi jasan ovaj BHT1 i koji je cilj ovakvih prijenosa..po meni sve ono sto su dobro radili proslih sezonu dvije ove su usrali..ak osu ve kontali sve prenositi, zar je bio problem npr. prenositi jedan dan utakmicu bubam Rudar-Sloboda, a drugi dan Olimpic-Željo npr, ili sta ja znam Zrinjski-Borac..

glupo mi je da se radi ispunjanj kvota klubova prenose neki susreti bezveze..

isto sad da gledamo siroki-gosk, a tamo recimo derbi neki..to mi nema smisla
svaka čast na postu. konačno da pročitam i od nekog iz širokog da mu ključ i kvote nisu ispred svega.

što nas više bude koji tako razmišljamo, biće više nade da ćemo gledati fudbal koji je prvo kvalitetniji, pa tek onda nacionalno, regionalno i genetski ravnomjeran i uravnotežen.

mostarac1420
Kontakt:

Post Postao/la mostarac1420 » 24 avg 2011, 09:51

cuj rudar sloboda prenose :lol: :lol:

ovo kolo prenose slavija-sarajevo,a nisu zeljo -zrinjski nidje veze
Najstariji nogometni klub u BiH
hškz 1905

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 24 avg 2011, 10:01

Najbolje bi bilo 2 prenosa po kolu jedan derbi i jedan meč timova koje nemamo puno priliku gledati na televiziji. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 avg 2011, 10:03

DRHAUSE je napisao/la:Najbolje bi bilo 2 prenosa po kolu jedan derbi i jedan meč timova koje nemamo puno priliku gledati na televiziji. 8-)
Najbolje bi bilo, ali je tehnički teško izvodivo. Mogu se potrduditi kad igraju recimo Borac-Željo i Široki-Sarajevo, al što da to rade radi utakmice Rudar-Sloboda :?:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 10:53

& & ? 1926 je napisao/la:$-$,% :lol: :lol: :lol:
zašto, pa tu je potencionalno gledateljstvo od 300 000

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 24 avg 2011, 11:20

seven je napisao/la:
& & ? 1926 je napisao/la:$-$,% :lol: :lol: :lol:
zašto, pa tu je potencionalno gledateljstvo od 300 000
? је & ? с ? :mrgreen:
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2011, 11:27

po vasim nekim postovima sam zakljucio da bi najpametnije bilo da se prenosi samo , Sarajevo, Zeljo, Olimpic, Siroki, Zrinjski a ove ostale klubove ko j.ebe. Nebi bilo uredu da tako bude , pa bolja ce bit utakmica Rudar i Sloboda nego Olimpic i Zeljeznicar da slusam manijake citavu utakmicu kako je.ebavaju pitarima mater...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 avg 2011, 11:36

fukara87 je napisao/la:po vasim nekim postovima sam zakljucio da bi najpametnije bilo da se prenosi samo , Sarajevo, Zeljo, Olimpic, Siroki, Zrinjski a ove ostale klubove ko j.ebe. Nebi bilo uredu da tako bude , pa bolja ce bit utakmica Rudar i Sloboda nego Olimpic i Zeljeznicar da slusam manijake citavu utakmicu kako je.ebavaju pitarima mater...
Tu ces makar nesto cuti a na utakmici Rudar Sloboda neces nista, buduci da i jedni i drugi lafo imaju navijace koji se ni ne cuju... Stoga je zanimljivije otici u pozoriste jer ces tu makar cuti nekog lolu kako se dere i kako zavija...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 11:36

A gdje to piše da se moraju prenositi samo Željo,Borac,Sarajevo,Široki???Ako je tako neka onda ova 4 tima formiraju ligu pa neka se prenose samo njihovi dueli...Koliko ja znam svaki član PL je (trebao bi biti) ravnopravan.A kad već ominjete gledanost ove utakmice,imam osjećaj kao da hoćete da prikažete da igraju ekipe iz mjesta koja imaju po 5000 stanovnika....Samo ću vam reći podatak da opštine Prijedor i Tuzla imaju preko 250.000 stanovnika zajedno.
I prostom računicom(da niko drugi ne gleda u BiH,samo ljudi iz ovih gradova),neka gleda 30% stanovnika ova dva grada,imaćemo gledanost od oko 70-80 000(samo iu ovadva grada)....Što i nije loše,kad se uzme u obzir kakv je kvalitet Fudbala u cjeloj PL.Zato mojne tisra....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2011, 11:42

Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 11:47

gledali smo Široki-Željo pa se nismo baš nagledali fudbala, tako da ...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 avg 2011, 12:14

fukara87 je napisao/la:Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
ko je prenosio zrinjski-olimpic
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

medoje
Kontakt:

Post Postao/la medoje » 24 avg 2011, 12:43

da li ima live streaming TV Vogošće, tu bude prijenosa željinih utakmica?

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2011, 12:47

nick je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
BHT 1 je prenosio Zrinjski - Olimpic proslo kolo. 2-4 rezultat ..

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 24 avg 2011, 12:50

fukara87 je napisao/la:
nick je napisao/la:
BHT 1 je prenosio Zrinjski - Olimpic proslo kolo. 2-4 rezultat ..
zar nije sarajevo-velez
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

elvis j
Kontakt:

Post Postao/la elvis j » 24 avg 2011, 12:56

Od tih milion stanovnika 5000 voi Slobodu, 35000 Zelju, 1000 Zvijezdu,10000 Sarajevo,ostale ni neinteresuje fudbal

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 24 avg 2011, 13:06

cudi me da ovo kolo ne prenose zeljeznicar-zrinjski, po meni je to derbi kola, plus nocna...

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 24 avg 2011, 13:08

burek pita je napisao/la:cudi me da ovo kolo ne prenose zeljeznicar-zrinjski, po meni je to derbi kola, plus nocna...
ne prenose zbog lige prvaka

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 24 avg 2011, 13:10

eliminator je napisao/la:
burek pita je napisao/la:cudi me da ovo kolo ne prenose zeljeznicar-zrinjski, po meni je to derbi kola, plus nocna...
ne prenose zbog lige prvaka
a moguce da je to u pitanju!
al im je glup potez da prenose u nedelju rudar-sloboda pored toliko zanimljivijih utakmica

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, laszlo, NazorUso i 28 gostiju.