Utakmice klubova iz BiH na TV-u
-
Борац Бања Лука 1926
- Kontakt:
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
zašto, pa tu je potencionalno gledateljstvo od 300 000& & ? 1926 je napisao/la:$-$,%![]()
![]()
-
Борац Бања Лука 1926
- Kontakt:
? је & ? с ?seven je napisao/la:zašto, pa tu je potencionalno gledateljstvo od 300 000& & ? 1926 je napisao/la:$-$,%![]()
![]()
"? ' & рано $,? ' " у / прође"
po vasim nekim postovima sam zakljucio da bi najpametnije bilo da se prenosi samo , Sarajevo, Zeljo, Olimpic, Siroki, Zrinjski a ove ostale klubove ko j.ebe. Nebi bilo uredu da tako bude , pa bolja ce bit utakmica Rudar i Sloboda nego Olimpic i Zeljeznicar da slusam manijake citavu utakmicu kako je.ebavaju pitarima mater...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Tu ces makar nesto cuti a na utakmici Rudar Sloboda neces nista, buduci da i jedni i drugi lafo imaju navijace koji se ni ne cuju... Stoga je zanimljivije otici u pozoriste jer ces tu makar cuti nekog lolu kako se dere i kako zavija...fukara87 je napisao/la:po vasim nekim postovima sam zakljucio da bi najpametnije bilo da se prenosi samo , Sarajevo, Zeljo, Olimpic, Siroki, Zrinjski a ove ostale klubove ko j.ebe. Nebi bilo uredu da tako bude , pa bolja ce bit utakmica Rudar i Sloboda nego Olimpic i Zeljeznicar da slusam manijake citavu utakmicu kako je.ebavaju pitarima mater...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
mnogo_smo_jaki
- Kontakt:
A gdje to piše da se moraju prenositi samo Željo,Borac,Sarajevo,Široki???Ako je tako neka onda ova 4 tima formiraju ligu pa neka se prenose samo njihovi dueli...Koliko ja znam svaki član PL je (trebao bi biti) ravnopravan.A kad već ominjete gledanost ove utakmice,imam osjećaj kao da hoćete da prikažete da igraju ekipe iz mjesta koja imaju po 5000 stanovnika....Samo ću vam reći podatak da opštine Prijedor i Tuzla imaju preko 250.000 stanovnika zajedno.
I prostom računicom(da niko drugi ne gleda u BiH,samo ljudi iz ovih gradova),neka gleda 30% stanovnika ova dva grada,imaćemo gledanost od oko 70-80 000(samo iu ovadva grada)....Što i nije loše,kad se uzme u obzir kakv je kvalitet Fudbala u cjeloj PL.Zato mojne tisra....
I prostom računicom(da niko drugi ne gleda u BiH,samo ljudi iz ovih gradova),neka gleda 30% stanovnika ova dva grada,imaćemo gledanost od oko 70-80 000(samo iu ovadva grada)....Što i nije loše,kad se uzme u obzir kakv je kvalitet Fudbala u cjeloj PL.Zato mojne tisra....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
gledali smo Široki-Željo pa se nismo baš nagledali fudbala, tako da ...
ko je prenosio zrinjski-olimpicfukara87 je napisao/la:Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
da li ima live streaming TV Vogošće, tu bude prijenosa željinih utakmica?
BHT 1 je prenosio Zrinjski - Olimpic proslo kolo. 2-4 rezultat ..nick je napisao/la:ko je prenosio zrinjski-olimpicfukara87 je napisao/la:Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
zar nije sarajevo-velezfukara87 je napisao/la:BHT 1 je prenosio Zrinjski - Olimpic proslo kolo. 2-4 rezultat ..nick je napisao/la:ko je prenosio zrinjski-olimpicfukara87 je napisao/la:Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Od tih milion stanovnika 5000 voi Slobodu, 35000 Zelju, 1000 Zvijezdu,10000 Sarajevo,ostale ni neinteresuje fudbalfukara87 je napisao/la:Tuzlanski Kanton je najveci kanton u BIH koji ima blizu milion stanovnika tako da bi gledanost ove utakmice bila dobra sto se tice toga, Nema smisla da prenose Olimpic - Zeljeznicar kad su vec prenosili Siroki -Zeljo i Zrinjski - Olimpic pa prema tome ovo je fer ovako.
-
burek pita
- Kontakt:
cudi me da ovo kolo ne prenose zeljeznicar-zrinjski, po meni je to derbi kola, plus nocna...
- eliminator
- Kontakt:
ne prenose zbog lige prvakaburek pita je napisao/la:cudi me da ovo kolo ne prenose zeljeznicar-zrinjski, po meni je to derbi kola, plus nocna...
-
burek pita
- Kontakt:
a moguce da je to u pitanju!eliminator je napisao/la:ne prenose zbog lige prvakaburek pita je napisao/la:cudi me da ovo kolo ne prenose zeljeznicar-zrinjski, po meni je to derbi kola, plus nocna...
al im je glup potez da prenose u nedelju rudar-sloboda pored toliko zanimljivijih utakmica
Ima li iko neki streaming preko kojeg se moze gledati bht? Tj utakmica Sarajevo- Slavija!
- KB-TM87
- Kontakt:
http://2onlinetv.com/tv/stream.php?id=1058" onclick="window.open(this.href);return false;bordo je napisao/la:Ima li iko neki streaming preko kojeg se moze gledati bht? Tj utakmica Sarajevo- Slavija!
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Hvala prijatelju! Usao sam na stranicu,i lodira kanal ali nece da mi pusti!
- KB-TM87
- Kontakt:
ne znam, ja nemam skinut ovaj plug-in što traži, a to što ti traži, možda može jedino da platiš pa da gledaš jbg.bordo je napisao/la:Hvala prijatelju! Usao sam na stranicu,i lodira kanal ali nece da mi pusti!
Željezničar - kult glavnog grada