FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ima li iko obziran da mi kupi Željin magazin koji je izašao nedavno,jer bi više volio to pročitati nego se "hliba najist".Kupite mi i pošaljete busem možete mi halalit 2 KM,ako ne možete vala ćemo se dogovoriti kako da vam pošaljem 2 KM, može opet bus.BUDITE OBZIRNI PREMA BRAĆI IZVAN SARAJEVA. Ako ima ko voljan neka mi se javi na PP. 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
ACO HVALA TI . ACO HVALA TI. ACO HVALA TI
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO
treba tu još barem 3 banane
-
- Kontakt:
Nemoj samo,boga ti,hladit ovog mostarca. Momak je "zanimljiv",pokusava doc do izrazaja.
Elem,Zrinjski je na grbavici vazda dobijao po .uzici pa ce vjerovatno tako bit i veceras. Em moraju napast da se vade od Olimpika,em Zeljini moraju prat obraz... Bice dobra utakmica,steta sto ne mogu gledat.
Elem,Zrinjski je na grbavici vazda dobijao po .uzici pa ce vjerovatno tako bit i veceras. Em moraju napast da se vade od Olimpika,em Zeljini moraju prat obraz... Bice dobra utakmica,steta sto ne mogu gledat.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera

Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera

legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera![]()
hahahaahahah cuj nece psovat ahah , znaci prva tekme super
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
Da danas mu je prva tekma uzivo,3,5god mislim da mu je vrijemeUrban je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera![]()

Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 24 avg 2011, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam poslije utakmice sa Serifom napiso da Zeba ima brzi protok lopte bio ko Iniesta, a ovako je Perica bolji od njegadiego_TM je napisao/la:znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAAChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...![]()
napravio je vise i bogicevic a Bgm i nyema

legenda79 je napisao/la:Da danas mu je prva tekma uzivo,3,5god mislim da mu je vrijemeUrban je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
pazi da mali ne ode u pitare

@legenda79
Naravno da mu je vrijeme sjecam se jedne zime snijeg je pao derbi na grbavici kad momak na jugu drzi bebu ma nema ko vekna hljeba tek rodjeno , covjece mi se ibretili totalno a tvoj sin veliki momak za utakmica neka je sa srecom ziv i zdrav
Naravno da mu je vrijeme sjecam se jedne zime snijeg je pao derbi na grbavici kad momak na jugu drzi bebu ma nema ko vekna hljeba tek rodjeno , covjece mi se ibretili totalno a tvoj sin veliki momak za utakmica neka je sa srecom ziv i zdrav
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
I pra dedo mu je bio Željovac,dedo je jos uvijek a i tata koliko primjecujes...nista se ne brini,otac sam znam sta je najbolje za moje dijete i nikad mu nebi dopustio da skrene sa pravog putaseven je napisao/la:legenda79 je napisao/la:legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Da danas mu je prva tekma uzivo,3,5god mislim da mu je vrijeme
pazi da mali ne ode u pitare![]()
![]()
, nakon večerašnje tekme, trebo si odabrati nekog lakšeg protivnika za debi

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Fino je to kad dijete vodis po utakmicama makar ono navijalo i za zelju. Samo mu nemoj dopustit da se smatra navijacem barse,reala i slicno 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
jesi li ozbiljan ili se zezaš da je perica bolji igrač od zebelisander je napisao/la:Ja sam poslije utakmice sa Serifom napiso da Zeba ima brzi protok lopte bio ko Iniesta, a ovako je Perica bolji od njegadiego_TM je napisao/la:znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAAChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...![]()

Neprocjenjivo...legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- KB-TM87
- Kontakt:
Od ovog kola kreće niz novog šampiona 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sve do Banja Luke, mozda i dužeKB-TM87 je napisao/la:Od ovog kola kreće niz novog šampiona
Za zivot cijeli!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Nećemo.seven je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:Od ovog kola kreće niz novog šampiona
je.b.emu zar nećete čekati proljeće![]()
![]()
Za zivot cijeli!
Slažem se sa tobom, ovo je po meni samo mala krizica.
Sada ce da krene niz pobjeda
Sada ce da krene niz pobjeda

AMAR AMAR OSIM OSIM
nyema kriv za prvi gol 100%, gubio se još par puta k'o abdest, cijela odbrana katastrofa. bogi sigurno najmanje loš, ali svi su ispadali. da nije bilo tako, ne bi karić odbranio 3 1-1 situacije u prvom poluvremenu, još jednu ispod prečke sa 20 metara i još jedna je bešliji prešla preko noge u idealnoj poziciji, na pet metara bio sam, kad su se raja zezala da nije htio dati gol...stančeski je odličan bio, vrati se i vidi da sam ja poslije utakmice napisao da mislim da je greška što je izvađen...al' akcije u napadu nije bilo bez zebe.diego_TM je napisao/la:znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAAChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...![]()
Željezničar - Zrinjski, najava
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... i-najava-0" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... i-najava-0" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bvsic, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, Pablo11 i 60 gostiju.