FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

nidi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nidi » 24 avg 2011, 13:05

lisander je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...
znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAA :!: ;) napravio je vise i bogicevic a Bgm i nyema
Ja sam poslije utakmice sa Serifom napiso da Zeba ima brzi protok lopte bio ko Iniesta, a ovako je Perica bolji od njega :mrgreen:
jesi li ozbiljan ili se zezaš da je perica bolji igrač od zebe :roll:

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 avg 2011, 13:06

legenda79 je napisao/la:Mene samo strah da iz svih silnih razloga utakmica ne krene sasvim drugim tokom od ocekivanog...
Od veceras imamo jednog novajliju na tribinama...prvi put vodim sina sa sobom,obeco je da nece psovat sa sjevera :D :D
Neprocjenjivo...
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 avg 2011, 13:11

Od ovog kola kreće niz novog šampiona 8-)
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2011, 13:12

KB-TM87 je napisao/la:Od ovog kola kreće niz novog šampiona 8-)
sve do Banja Luke, mozda i duže
Za zivot cijeli!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 avg 2011, 13:14

seven je napisao/la:
KB-TM87 je napisao/la:Od ovog kola kreće niz novog šampiona 8-)

je.b.emu zar nećete čekati proljeće :D :D :D
Nećemo.
Za zivot cijeli!

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 24 avg 2011, 13:15

Slažem se sa tobom, ovo je po meni samo mala krizica.
Sada ce da krene niz pobjeda ;)
AMAR AMAR OSIM OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 24 avg 2011, 13:20

diego_TM je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:majke vam ko je to u travniku više napravio od zebe? možda jedino karić...
znao bi da si bio pa nas makedonac PERICAAA :!: ;) napravio je vise i bogicevic a Bgm i nyema
nyema kriv za prvi gol 100%, gubio se još par puta k'o abdest, cijela odbrana katastrofa. bogi sigurno najmanje loš, ali svi su ispadali. da nije bilo tako, ne bi karić odbranio 3 1-1 situacije u prvom poluvremenu, još jednu ispod prečke sa 20 metara i još jedna je bešliji prešla preko noge u idealnoj poziciji, na pet metara bio sam, kad su se raja zezala da nije htio dati gol...stančeski je odličan bio, vrati se i vidi da sam ja poslije utakmice napisao da mislim da je greška što je izvađen...al' akcije u napadu nije bilo bez zebe.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 24 avg 2011, 13:22

Željezničar - Zrinjski, najava

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/ze ... i-najava-0" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 24 avg 2011, 13:24

Ima li onog mog druga Ade,hoce li biti sta za magazin,bedzeve ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 24 avg 2011, 13:29

evo ovoga ope :evil: danas budi fin seven, pazi sta pises
AMAR AMAR OSIM OSIM

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 13:31

bubakar je napisao/la:evo ovoga ope :evil: danas budi fin seven, pazi sta pises
:shock: :!: :?: :?: :roll:

bubakar
Kontakt:

Post Postao/la bubakar » 24 avg 2011, 13:33

seven je napisao/la:
bubakar je napisao/la:evo ovoga ope :evil: danas budi fin seven, pazi sta pises
:shock: :!: :?: :?: :roll:

aaaa vidi sad ga nema :roll: :roll: :roll: :roll:
AMAR AMAR OSIM OSIM

Jason Bourne
Kontakt:

Post Postao/la Jason Bourne » 24 avg 2011, 13:46

malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.

Veliki problem je sto prosle godine smo, kada bi se nepravila tabela medjusobnih susreta (Borac, Sarajevo, Širiki i Željo) osvojili samo dva boda, Borac imao samo jedan poraz i sve pobijedio ... Tu bi morali dobro poaditi i pobijediti nekog na gostovanju od ovih ekipa jer su i dalje najozbiljniji kandidati na tituli ... Ali vidjet cemo ...

Kao sto sam rekao treba na 5 pobijeda na gostovanjima (Gošk, Kozara, Leotar, Slavija, Olimpik, Sloboda ...)

Sretno plavi ...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 13:50

Jason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.

Veliki problem je sto prosle godine smo, kada bi se nepravila tabela medjusobnih susreta (Borac, Sarajevo, Širiki i Željo) osvojili samo dva boda, Borac imao samo jedan poraz i sve pobijedio ... Tu bi morali dobro poaditi i pobijediti nekog na gostovanju od ovih ekipa jer su i dalje najozbiljniji kandidati na tituli ... Ali vidjet cemo ...

Kao sto sam rekao treba na 5 pobijeda na gostovanjima (Gošk, Kozara, Leotar, Slavija, Olimpik, Sloboda ...)

Sretno plavi ...
da ali ove godine gotovo cijela liga će pobijediti Goška, Kozaru i Slobodu, pa se te pobjede poništavaju

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 24 avg 2011, 14:02

Jason Bourne je napisao/la:malo sam se bavio analizom prethodne sezone i kako biti sapmion. Za titulu treba odprilike 60 bodova (Borac prosle sezone imao 64) to znaci, trebali bi pobijediti sve domace utakmice i osvojiti 45 bodova i najmanje pobijediti 5 na gostovanju (15 bodova) to bi bilo 60 bodova i to je titula.

Sretno plavi ...
Upravu si Jas., Ali, pa dobro ,znamo svi kakav je Željo koliko god da ga volili, za*ebaće se negdje i to baš, kod kuće ja msm. Možda protiv Sarajeva ili Širokog, Borca moraju dobiti ako hoće da zadrže ponos Plavog grba. A u gostima su se pokazali protiv jednog Travnika, kojeg je Željo trebao minimalno 3:0 pobijediti. Ali uvijek ima nekih kikseva i problema tako da su šanse za titulu ove godine, 50-50 % :?
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 24 avg 2011, 14:05

Sretno plavi ...
Malo pre-uranjena pre-stura i pre-idealna alnaliza ako si se vec zabavio analizom trebao si predvidjeti i koji X,koji su moguci sa ozbiljnijim ekipama kako kod kuce tako i u gostima a da ne govorim o mogucim kiksevima..ima finih ekipa u premier ligi koji nam mogu vrlo lako pomrsiti racune isto tako kao i mi njima,analize i kalkulacije ostavljam za proljetni dio sezone ukoliko bude postojalla potreba za istim...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 avg 2011, 14:18

Ima li iko obziran da mi kupi Željin magazin koji je izašao nedavno,jer bi više volio to pročitati nego se "hliba najist".Kupite mi i pošaljete busem možete mi halalit 2 KM,ako ne možete vala ćemo se dogovoriti kako da vam pošaljem 2 KM, može opet bus.BUDITE OBZIRNI PREMA BRAĆI IZVAN SARAJEVA. Ako ima ko voljan neka mi se javi na PP. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 24 avg 2011, 14:19

silenT je napisao/la:dali TV Vogošća prenosi tekmu večeras ?
Nije nikad prenosila niti će...
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 24 avg 2011, 14:24

Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Seahawks Boy
Kontakt:

Post Postao/la Seahawks Boy » 24 avg 2011, 14:28

ragazzidelsud1987 je napisao/la:Bht sramota , derbi kola Zeljo - Zrinjski , a oni prenose Slaviju i malene , yebli ih oni
AAAAAAAAAAAA. SRAMOTA!!! :twisted:
Arsenal FC <3
Željo 1921 <3

Victoria Concordia Crescit !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac, Zeljoo1921 i 9 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []