Velez dosta bolji izgleda , Kajtaz promasio penal , jos je bilo 4-5 sansi za Velez , dok Kozara napada iz kontri , ali jos nijednu pravu sansu nisu imali , to ti je ukratkoAlemC85 je napisao/la:Pošto je Džemra u Mostaru, kakva je igra?
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Hvala braca puno, a Kajtaz, haj u penziju..Maestro^^ je napisao/la:Velez dosta bolji izgleda , Kajtaz promasio penal , jos je bilo 4-5 sansi za Velez , dok Kozara napada iz kontri , ali jos nijednu pravu sansu nisu imali , to ti je ukratkoAlemC85 je napisao/la:Pošto je Džemra u Mostaru, kakva je igra?
Aj valjda ce u drugom poluvremenu biti bolje 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Je l' ima sanse da ostane 0-0, onako realno, naravno ako sve bude posteno 
www.fkkozara.net
Pa ovako iskreno, Velež, pošto je čini mi se fizički dobro pripremljen, uvijek bolje, ali ne znam zašto, odigra drugo poluvrijeme, koliko ja pratim, tako je. e sad vidjet ćemo.. 
Opet belaj sa realizacijom.
Forza do groba !
Forza do groba !
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Igra Cerić, a Demić igrao prvo poluvrijeme, a u drugom umjesto njega spahić ušao.
Tek od 62. minute ulazi Duraković, nigdje veze, čudan izbor prvih 11. 
Mrkva, ako ne možeš više, daj neka neko drugi igra...
Mrkva, ako ne možeš više, daj neka neko drugi igra...
Jesi ti ona generacija što je 15 godina trpila lopovluk u Upravi i nisu smjeli progovoriti o tome ? Šta više, ta generacija je dosta plaćenika imala i pjevali ste šta su ti isti lopovi htjeli. Zauzvrat, koja para u džep, besplatno gostovanje i tako to. Ova generacija je vjerovatno iza vaše po mnogo čemu, ali je uspjela ono što vi nikad niste a to je da otjera lopove iz kluba i stvori pogodan teren za normalne ljude koji vole Velež. A to je, mislim, najbitnije od svega.Analic je napisao/la:Djeco draga pitajte vi svoje roditelje koji poznaju Niksica i nemojte pricati gluposti. On je taj koji je preporodio Velez jer vec dvije do tri godine covjek ceka da se politicka situacija promijeni da bi pomogao Velezu i tek kad se politicka situacija promijenila on je dosao pomoci.
Ovo zna svako ko licno poznaje gospodina Niksica. Ovo nije nikakva tajna.
A ne vi mislite da ste sa bojkotom doveli Niksica i da ste vi preporodili Velez tako sto niste nista radili. I mislite da ste vi bogovi jer pobogu stojite iza gola. Adios. Lazovi koji lazete i sami sebe, a i druge. Da imate morala sad bi skupljali 4.500KM da pomognete klubu. Unistili ste u vise navrata buseve autoprevoza mostar i nikada marke platili niste. To je ta zlatna generacija koja pomaze klubu.
Moj zadnji komentar.
Who dares, wins !
POTPIS BRATE "NETOBOLA"NeToBoLa je napisao/la:Jesi ti ona generacija što je 15 godina trpila lopovluk u Upravi i nisu smjeli progovoriti o tome ? Šta više, ta generacija je dosta plaćenika imala i pjevali ste šta su ti isti lopovi htjeli. Zauzvrat, koja para u džep, besplatno gostovanje i tako to. Ova generacija je vjerovatno iza vaše po mnogo čemu, ali je uspjela ono što vi nikad niste a to je da otjera lopove iz kluba i stvori pogodan teren za normalne ljude koji vole Velež. A to je, mislim, najbitnije od svega.Analic je napisao/la:Djeco draga pitajte vi svoje roditelje koji poznaju Niksica i nemojte pricati gluposti. On je taj koji je preporodio Velez jer vec dvije do tri godine covjek ceka da se politicka situacija promijeni da bi pomogao Velezu i tek kad se politicka situacija promijenila on je dosao pomoci.
Ovo zna svako ko licno poznaje gospodina Niksica. Ovo nije nikakva tajna.
A ne vi mislite da ste sa bojkotom doveli Niksica i da ste vi preporodili Velez tako sto niste nista radili. I mislite da ste vi bogovi jer pobogu stojite iza gola. Adios. Lazovi koji lazete i sami sebe, a i druge. Da imate morala sad bi skupljali 4.500KM da pomognete klubu. Unistili ste u vise navrata buseve autoprevoza mostar i nikada marke platili niste. To je ta zlatna generacija koja pomaze klubu.
Moj zadnji komentar.
Samo jedan klub Velež Mostar
Opaa mogli ste biti i kaznjeni za sve propusteno ali ja sam zadovoljan i sa bodom iz Mostara
pozzz
- el-fighter
- Kontakt:
Eto vidi sad ovo. Taman krene sve kako treba i onda prospemo bodove na svom stadionu, protiv najslabije ekipe u ligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
0:0, slabo, džaba, idemo dalje, ništa od kukanja..

najveća boljka je napadač, džaba, nemamo špica još od vremena Džafe, Jusufbegovića, Obada, i onog Vojvodića, koliko se ja sjećam, ali nije samo to, slušam, danas u Mostaru u hladu bilo 45 stepeni, pa mogu zamisliti, koliko je bilo na suncu, ne treba se na tome vaditi, ali idemo dalje, šta se može...

najveća boljka je napadač, džaba, nemamo špica još od vremena Džafe, Jusufbegovića, Obada, i onog Vojvodića, koliko se ja sjećam, ali nije samo to, slušam, danas u Mostaru u hladu bilo 45 stepeni, pa mogu zamisliti, koliko je bilo na suncu, ne treba se na tome vaditi, ali idemo dalje, šta se može...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 24 avg 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitam na osvojenom bodu, vidjet će te vi ko je MV, samo polako. 
U novi boj ...
-
StoneRoses
- Kontakt:
dajte ba rodjeni budite se morate kuci pobjedjivat ako hocete u europu,nadam se da ce prve 2 pozicije ostat iste do kraja prvenstva.
Kakva crna evropa
Dobro je ko i svake godine na startu skupit koji bod viska tako da nema frke oko ispadanja na proljece..
a sa kakvim napadacem se igra ovo je predobro.
Dobro je ko i svake godine na startu skupit koji bod viska tako da nema frke oko ispadanja na proljece..
a sa kakvim napadacem se igra ovo je predobro.
Pocinje borba za opstanak 
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Taman sa utakmice.... BEZ KOMENTARA.... Samo mogu reći: "Mrkva brate, hvala za sve ali ODLAZI"
duraković i demić mu na klupi, kao i ovaj cerić, NO COMMENT

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.