RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- el-fighter
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Eto vidi sad ovo. Taman krene sve kako treba i onda prospemo bodove na svom stadionu, protiv najslabije ekipe u ligi.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
0:0, slabo, džaba, idemo dalje, ništa od kukanja..

najveća boljka je napadač, džaba, nemamo špica još od vremena Džafe, Jusufbegovića, Obada, i onog Vojvodića, koliko se ja sjećam, ali nije samo to, slušam, danas u Mostaru u hladu bilo 45 stepeni, pa mogu zamisliti, koliko je bilo na suncu, ne treba se na tome vaditi, ali idemo dalje, šta se može...

najveća boljka je napadač, džaba, nemamo špica još od vremena Džafe, Jusufbegovića, Obada, i onog Vojvodića, koliko se ja sjećam, ali nije samo to, slušam, danas u Mostaru u hladu bilo 45 stepeni, pa mogu zamisliti, koliko je bilo na suncu, ne treba se na tome vaditi, ali idemo dalje, šta se može...

Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 24 avg 2011, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
Čestitam na osvojenom bodu, vidjet će te vi ko je MV, samo polako. 

U novi boj ...
-
- Kontakt:
dajte ba rodjeni budite se morate kuci pobjedjivat ako hocete u europu,nadam se da ce prve 2 pozicije ostat iste do kraja prvenstva.
Kakva crna evropa
Dobro je ko i svake godine na startu skupit koji bod viska tako da nema frke oko ispadanja na proljece..
a sa kakvim napadacem se igra ovo je predobro.

Dobro je ko i svake godine na startu skupit koji bod viska tako da nema frke oko ispadanja na proljece..
a sa kakvim napadacem se igra ovo je predobro.
Pocinje borba za opstanak 

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Taman sa utakmice.... BEZ KOMENTARA.... Samo mogu reći: "Mrkva brate, hvala za sve ali ODLAZI"
duraković i demić mu na klupi, kao i ovaj cerić, NO COMMENT

Igrali bola Riki i Cera, Durakovic bio na klupi ali kasnije dobio šansu.AlemC85 je napisao/la:duraković i demić mu na klupi, kao i ovaj cerić, NO COMMENT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Tako treba. Duraković i Demić su domaći igrači i nemaju menadžere iz Sarajeva pa moraju sjedit na klupi. Nemože se igrat tek tako,nije dovoljno bit bolji,treba malo menadžera imat ili iz Sarajeva ili iz Srebrenika i onda igraš i kad si najgori.....AlemC85 je napisao/la:duraković i demić mu na klupi, kao i ovaj cerić, NO COMMENT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dok onaj Velagic i Kajtaz igraju u Velezu moja vise noga na onaj stadion nece krociti!!
Najveci problem je to sto Velez nema kreativca u ekipi, i dok jos traje prelazni rok to se mora rijesiti,inace smo i ove godine zesca pusiona! sa ovakom ekipom razmisljati o Europi je smijesno!!
Odbrana nije losa, veza katastrofa,napad los do pm! sve u svemu jedna katastrofalna utakmica! nek im je Bog na pomoci do kraja prvenstva!
Najveci problem je to sto Velez nema kreativca u ekipi, i dok jos traje prelazni rok to se mora rijesiti,inace smo i ove godine zesca pusiona! sa ovakom ekipom razmisljati o Europi je smijesno!!
Odbrana nije losa, veza katastrofa,napad los do pm! sve u svemu jedna katastrofalna utakmica! nek im je Bog na pomoci do kraja prvenstva!
Krene li dušman ti na zide,
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
u san starih mezarova,
udariće na Šehide,
što krv će liti za brda ova!
-
- Kontakt:
Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
-
- Kontakt:
koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
-
- Kontakt:
konjkonjski je napisao/la:koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
Malo otidji na trening pa pogledaj. Dijete daleko najbrzi i najbolju tehniku ima u FK Velez. Igra centrafora nikada mu priliku nisu dali da igra jer je tu Mrkva. Stavljaju ga na krila.
Raspitaj se malo medju fudbalerima sta misle o njemu.
-
- Kontakt:
i onda je svizac odmotao čokoladu,daj bola,malo ozbiljnosti molim..... jeko Brković i njegova brzina i tehnika?Vita_Novalis je napisao/la:konjkonjski je napisao/la:koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!
Malo otidji na trening pa pogledaj. Dijete daleko najbrzi i najbolju tehniku ima u FK Velez. Igra centrafora nikada mu priliku nisu dali da igra jer je tu Mrkva. Stavljaju ga na krila.
Ni igraci nisu toliko losi, koliko organizacija ! STVARNO STAVITI UTAKMICU U 17 SATI ! 40 STEPENI BILO MALO PRIJE UTAKMICE ! Mogli su staviti utakmicu u 18 sati !! Ili konacno vise staviti bilo kakve reflektore taman da cemo mi skupljat pare ! Dosao sam kuci sav mokar i kakve mi koristi da smo bar pobijedili pa ko ga je.be ! GLEDAM ONO PACENJE OD FUDBALA, MRKVA IGRA 90 MINUTA,HASANOVIC I DEMIC JEDVA HODAJU. i jos kodro u 90 minuti dobije crveni karton. Ma ko ga je.be, nadam se da ce u Trebinju biti bolje.
ne želim unositi paniku među navijače, ali čini mi se da je neko od navijača Sarajeva davno rekao, da će te tek vidjeti šta je MV i patnju s njim, i očigledno se dešava nešto slično, e sada će kritike na moj račun, kao da sad vidim...ali ovako moji rođeni ne ide, VELEŽ igra napadački a ne defanzivni fudbal, kao što je nekada radio RADNIČKI NIŠ...Demić, duraković, i sva mostarska djeca moraju igrati u prvih 11 bez obzira nas sve, ali očigledno ima tata koji misli drugačije...Vita_Novalis je napisao/la:konjkonjski je napisao/la:koji bola Brković,nemože igrat ni u kupu trešanja,de bolaVita_Novalis je napisao/la:Eno Brkovic im na tribinama dijete izmislilo fudbal za citavu ekipu!

- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** ce te Mirzi mater do polusezone 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.