FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ocekujem recept sa koseva sto se taktike tice.Znaci cvrsto na sredini sa pokrivanjem veceg djela terena,sa jednim isturenim napadacem kojem bi se u polukonrtama i kontrama pridruzivali iz drugog plana po bokovima preostali igraci.I u prekidu vidim nasu sansu.U svakom slucaju treba ici postici gol jer bi nam puno znacio u revansu.
lolo d pitar je napisao/la: ne znam kakav si ti sa netom,i gdje se nalazis,ali kod nas ima **** limit,pa te **** u mozak cijeli mjesec,i jedva cekas pocetak novog mjeseca,da sve krene od nule
pa iz srajeva sam i imit mi je 5 gb, al sta cu nebi zalio ni ti 5 gb kad mi FTV nece da prenosi tekmu srajeva a zasvakekve gluposti placaju prava[/quote]
kad ne zalis limit,ti si onda pra vi pitar i volis sarajevo,svaka cast

Ma prezalio sam ja limit, sutra cu ga samo skroz dotjerat.
Moze i tako, giga je 10 kerma pa ti vidilolo d pitar je napisao/la:jel se to prebacuje ko kredit?belafonte je napisao/la:Sta ste se uzbudili![]()
![]()
http://www.svenskafans.com/fotboll/hif/ ... ?id=306907
Matchen kommer inte att sändas på TV4 Sport (Citaj: Tekma u kojoj Sarajevo pobjedjuje hlaaaaaadno ce se emitirati na TV4 Sport )![]()
![]()
Haj sad svi po gigu prebacit meni![]()

Jesi siguran?Butmiran je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Ljudi ba sta ste digli toliku paniku oko prijenosa![]()
100% ce biti na netu live stream i nema potrebe da sada postavaljate linkove.
Gledao sam Helsingborg u prvom kolu protiv MIKE, kao i u drugom protiv Zestafonija...
Pa pogledaj pregled programa i vidi da nema nigdje,nema.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Vjerovali ili ne ali nema prenosa ni na svedskoj televiziji. Nijedan tv kanal ne prenosi tekmu
zato nemoze ni BHT otkupiti utakmicu sve i da hoce.

calcio je napisao/la:Vjerovali ili ne ali nema prenosa ni na svedskoj televiziji. Nijedan tv kanal ne prenosi tekmu![]()
A cije je TV4 Sport
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- calcio
- Kontakt:
Matchen kommer inte att sändas på TV4 Sport, så skynda dig att köpa biljett: http://www.ticnet.semiky_hz je napisao/la:calcio je napisao/la:Vjerovali ili ne ali nema prenosa ni na svedskoj televiziji. Nijedan tv kanal ne prenosi tekmu![]()
A cije je TV4 Sport
prevod: Utakmica se ne prenosi na TV4 sport, zato pozurite i kupite karte na http://www.ticnet.se
tv4 sport inace prenose ovaj kup uefa ili kako se vec zove, ali nema ni na drugim kanalima sad sam provjerio
Auuu jbt ja mislio da znaci da ce biti
haj onda jbg da znam da necu prekoracit limit i ovako nemam jos nekih 200MB

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- calcio
- Kontakt:
JBG ...
ali ako bude nekih promjena javit cu, mozda se u zadnji cas nadje neko ko ce prenositi.
pa u pm, prenosili su uzvratnu utakmicu protiv onog Zestefana a ovu nece

pa u pm, prenosili su uzvratnu utakmicu protiv onog Zestefana a ovu nece

jbt nemamo sreće, a ko hebe prenos kad ćemo ih mi proći. 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI

Pa neko je rekao za ovu stranicu, daj Bože da bude tu !irfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI
http://football-streamline.**** ... nline.html
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa jel to niko nece prenositi?miky_hz je napisao/la:nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI

Izgleda da je tako , ova TV4 im je bila zaduzena za to tj prenosili su ova dva pretkola,ali eto nece ni oni prenositi i zato kazu kupite kartu jer nece biti prenosalolo d pitar je napisao/la:pa jel to niko nece prenositi?miky_hz je napisao/la:nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI![]()

Stvarno je taj BHT bruka od televizije, imamo tri državne televizija a nijedna ne može da prenosi ovo... kad će, kad bude neki naš klub protiv Reala igrao???
I ko se nad'o ale...
- eliminator
- Kontakt:
nije do televizije nego do klubova koji traze previse paraSova je napisao/la:Stvarno je taj BHT bruka od televizije, imamo tri državne televizija a nijedna ne može da prenosi ovo... kad će, kad bude neki naš klub protiv Reala igrao???
Ne rise,televizija samo daje pare za reklamni prostor i ne sve nego jedan mali dioeliminator je napisao/la:nije do televizije nego do klubova koji traze previse paraSova je napisao/la:Stvarno je taj BHT bruka od televizije, imamo tri državne televizija a nijedna ne može da prenosi ovo... kad će, kad bude neki naš klub protiv Reala igrao???

Madafaka je napisao/la:Jesi siguran?Butmiran je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Ljudi ba sta ste digli toliku paniku oko prijenosa![]()
100% ce biti na netu live stream i nema potrebe da sada postavaljate linkove.
Gledao sam Helsingborg u prvom kolu protiv MIKE, kao i u drugom protiv Zestafonija...
Pa pogledaj pregled programa i vidi da nema nigdje,nema.
Jesam.

Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Al zato ako bude kakav rialiti šou, Luda kuća, Mamina kuća, Babina kuća, Ježeva kućica, Super models, Super stars, Pjevala je Šemsa mala... za to para ima...
I ko se nad'o ale...