FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
lolo d pitar je napisao/la: ne znam kakav si ti sa netom,i gdje se nalazis,ali kod nas ima **** limit,pa te **** u mozak cijeli mjesec,i jedva cekas pocetak novog mjeseca,da sve krene od nule
pa iz srajeva sam i imit mi je 5 gb, al sta cu nebi zalio ni ti 5 gb kad mi FTV nece da prenosi tekmu srajeva a zasvakekve gluposti placaju prava[/quote]
kad ne zalis limit,ti si onda pra vi pitar i volis sarajevo,svaka cast

Ma prezalio sam ja limit, sutra cu ga samo skroz dotjerat.
Moze i tako, giga je 10 kerma pa ti vidilolo d pitar je napisao/la:jel se to prebacuje ko kredit?belafonte je napisao/la:Sta ste se uzbudili![]()
![]()
http://www.svenskafans.com/fotboll/hif/ ... ?id=306907
Matchen kommer inte att sändas på TV4 Sport (Citaj: Tekma u kojoj Sarajevo pobjedjuje hlaaaaaadno ce se emitirati na TV4 Sport )![]()
![]()
Haj sad svi po gigu prebacit meni![]()

Jesi siguran?Butmiran je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Ljudi ba sta ste digli toliku paniku oko prijenosa![]()
100% ce biti na netu live stream i nema potrebe da sada postavaljate linkove.
Gledao sam Helsingborg u prvom kolu protiv MIKE, kao i u drugom protiv Zestafonija...
Pa pogledaj pregled programa i vidi da nema nigdje,nema.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:

zato nemoze ni BHT otkupiti utakmicu sve i da hoce.
calcio je napisao/la:Vjerovali ili ne ali nema prenosa ni na svedskoj televiziji. Nijedan tv kanal ne prenosi tekmu![]()
A cije je TV4 Sport
- calcio
- Kontakt:
Matchen kommer inte att sändas på TV4 Sport, så skynda dig att köpa biljett: http://www.ticnet.semiky_hz je napisao/la:calcio je napisao/la:Vjerovali ili ne ali nema prenosa ni na svedskoj televiziji. Nijedan tv kanal ne prenosi tekmu![]()
A cije je TV4 Sport
prevod: Utakmica se ne prenosi na TV4 sport, zato pozurite i kupite karte na http://www.ticnet.se
tv4 sport inace prenose ovaj kup uefa ili kako se vec zove, ali nema ni na drugim kanalima sad sam provjerio

- calcio
- Kontakt:

pa u pm, prenosili su uzvratnu utakmicu protiv onog Zestefana a ovu nece

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI

Pa neko je rekao za ovu stranicu, daj Bože da bude tu !irfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI
http://football-streamline.**** ... nline.html
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa jel to niko nece prenositi?miky_hz je napisao/la:nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI

Izgleda da je tako , ova TV4 im je bila zaduzena za to tj prenosili su ova dva pretkola,ali eto nece ni oni prenositi i zato kazu kupite kartu jer nece biti prenosalolo d pitar je napisao/la:pa jel to niko nece prenositi?miky_hz je napisao/la:nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI![]()

- eliminator
- Kontakt:
nije do televizije nego do klubova koji traze previse paraSova je napisao/la:Stvarno je taj BHT bruka od televizije, imamo tri državne televizija a nijedna ne može da prenosi ovo... kad će, kad bude neki naš klub protiv Reala igrao???
Ne rise,televizija samo daje pare za reklamni prostor i ne sve nego jedan mali dioeliminator je napisao/la:nije do televizije nego do klubova koji traze previse paraSova je napisao/la:Stvarno je taj BHT bruka od televizije, imamo tri državne televizija a nijedna ne može da prenosi ovo... kad će, kad bude neki naš klub protiv Reala igrao???

Madafaka je napisao/la:Jesi siguran?Butmiran je napisao/la:Madafaka je napisao/la:Ljudi ba sta ste digli toliku paniku oko prijenosa![]()
100% ce biti na netu live stream i nema potrebe da sada postavaljate linkove.
Gledao sam Helsingborg u prvom kolu protiv MIKE, kao i u drugom protiv Zestafonija...
Pa pogledaj pregled programa i vidi da nema nigdje,nema.
Jesam.

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
Trenutno korisnika/ca: 061657451, ado-hz, Aduka87, ajdohordas, alacious, Amcho1, Amidzaa, Anpa, AuroraBorealis, benko21, bhfanatic14, Bilosta, boki86, broj6, budzak, bvsic, Confiance, Cora1946, Direktorcic, ErosViverosViv, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, iliyaa8, Imamkarbarum, JavierBosnia, JuricaSpindl, lakilone, leo1946, miguelramos, mma_hz, Mostarska, NeSamSafetee, Pantelija, Posejdon, Rajvosa4ever, relativizam, Rodman, SamoDaKazeem, sekac, skoJaa, StarmoCity, Tarapi, Tatamata1946 i 373 gosta.