VAM je napisao/la:Svaka čast za navedene igrače.Vi sta naša filijala,samo tako nastavite.Sve sto vam valja dođe kod nas(nikad kontra

).Šteta sto trenutno nemate nikog interesantnog da obuče dres Velikana.A zaista nije lijepo da nam prozivas predsjednika.Tvoje je da uredno placas porez,a njegovo da novac usmjeri u prave stvari.E da,jeste uzbuđeni za večeras,ipak metropola,reflektori,civilizacija...?
hahahahaa

...Ma Velikan,**** Real,Milan,Bajern...velikan je Borac banjalučki

..Metropola?daj nemoj se zajebavati,de malo ozbiljan budi...vidi šta znači pojam METROPOLE.....nemoj se brukati....BL je samo veći grad od Prijedora,ništa više.....Budi malo objektivan o svemu što pričaš.Nemoj preuveličavati neke stvari i pojmove...Ja i ti se razlikujemo po tome što ja nisam umišljen,prepotentan,neracionalan...Ne možeš o Borcu pričati kao o velikanu,ukoliko znaš šta znači pojam Velikan..isto o BL ne možeš pričati kao o metropoli,ako znaššta znači Metropola...spusti se na zemlju malo.Opet ponavljam,nemam ništa protiv Borca,niti protiv Banja Luke,čak što više drag mi je taj grad,i lijep...ali ne mogu podnijeti takve likove ko što si ti...Nauči malo poštovati i uvažavti tuđe,i nemoj pričati stvari koje ne znaš i koje nisi upoznao.
@sarajevo.....glavni grad RS,nemoj se praviti da ne znaš
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...