FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

seven
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 11:09

mnogo_smo_jaki je napisao/la:
VAM je napisao/la:Da vidim prognoze
Mislim da napaljeni seljačići trebaju biti sretni ako ne ptime vise od 3 komada...

"Napaljeni seljačići" su vam uzeli bod prošle godine na Gradskom,kad niko nije,i kad ste bili u najboljoj formi...čak je i Jevtić u 88.min imao situaciju 1 na 1 sa Avdukom...dan danas mi je žao što je promašio....prvo pobjedite na terenu,i ja ću vam prvi čestitati...

ovim dokazuješ da jesi napaljen, što uopšte nije loše i problem, a seljačić je malo gruba klasifikacija i vrlo ružno od VAM-a, pogotovo ako se uzme u obzir teritorijalno porijeklo mnogih poslijeratnih Banjalučana

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 11:32

Kako drukčije nazvati djecu iz Rasavaca,Marićke,te ostalih potkozarskih sela koji se skupe jednom godisnje,kad igraju protiv Velikana,pjevaju jednu pjesmu s navijackom melodijom iz sredine osamdesetih,te im je glavni fazon mrziti naš glavni grad.Sad kako je Kozara usla u PL imaju sjajnu priliku da igraju derbije...Ipak su na istom nivou...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 avg 2011, 11:44

VAM je napisao/la:Kako drukčije nazvati djecu iz Rasavaca,Marićke,te ostalih potkozarskih sela koji se skupe jednom godisnje,kad igraju protiv Velikana,pjevaju jednu pjesmu s navijackom melodijom iz sredine osamdesetih,te im je glavni fazon mrziti naš glavni grad.Sad kako je Kozara usla u PL imaju sjajnu priliku da igraju derbije...Ipak su na istom nivou...

kako god hoćeš, ali tako nazivati nekoga nimalo nije lijepo i odaje vrlo ružnu sliku o tebi

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 11:44

VAM je napisao/la:Kako drukčije nazvati djecu iz Rasavaca,Marićke,te ostalih potkozarskih sela koji se skupe jednom godisnje,kad igraju protiv Velikana,pjevaju jednu pjesmu s navijackom melodijom iz sredine osamdesetih,te im je glavni fazon mrziti naš glavni grad.Sad kako je Kozara usla u PL imaju sjajnu priliku da igraju derbije...Ipak su na istom nivou...
Aj šuti matere ti...baš ste Velikani,odete u izrael i napumpaju vas ko budale...5 golova ladno primite..Sve su to velikani BH fudbala..Borac,Željo,Sarajevo...ove godine ste primili 20 golova u Evropi...Jedini velikani na ovim prostorima su članovi velike 4....vi ostali nemate pravo da dodajte sebi takve nazive.....I ko kaže da neko mrzi BL?Ja ne mogu mrziti glavni grad svoje zemlje,nije problem u gradu...već u nekim ljudima koji su prepotenti i ponašaju se kao da su u BG odrasli..a većina ih je Made in Drvar,Glamoč,Grahovo,petrovac....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 11:50

šta bi ti dao da ovi vasi nesretnici malo vide evrope...očigledno si profulao forum.iz tvog potpisa i komentara nije tesko zakljuciti da ipak malo više težis ka jsl nego pl bih...fataj se partizana...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 11:58

VAM je napisao/la:šta bi ti dao da ovi vasi nesretnici malo vide evrope...očigledno si profulao forum.iz tvog potpisa i komentara nije tesko zakljuciti da ipak malo više težis ka jsl nego pl bih...fataj se partizana aili gledaj,ali samo gledaj kako vas veceras nabijamo...

naravno,navijam za partizan,za velikana,u odnosu na borac...ali sam i prijedorčanin,te veliki lokal patriota,pa stoga volim svoj rudar...a vi "gospodo banjalučani",da vam nije prijedorčana i igrača rudara(mikić,stakić,kovačević,avdukić)..bili biste k.urac od ekipe....toliko o "selu prijedoru"i o rudaru...jedina vaša prednost je što vas finansira Vlada i Dodo...dok niste imali njihovu pomoć,svi znamo kako ste završavali u PL(2 puta ste ispali,velikani)....Slušaj,iskreno nemam ja ništa protiv Borca,ni Banja Luke...ali imam protiv takvih "prepotentnih likova" ko što si ti...ali hvala bogu ima i normalnih ljudi.

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 12:05

Svaka čast za navedene igrače.Vi sta naša filijala,samo tako nastavite.Sve sto vam valja dođe kod nas(nikad kontra :mrgreen: ).Šteta sto trenutno nemate nikog interesantnog da obuče dres Velikana.A zaista nije lijepo da nam prozivas predsjednika.Tvoje je da uredno placas porez,a njegovo da novac usmjeri u prave stvari.E da,jeste uzbuđeni za večeras,ipak metropola,reflektori,civilizacija...?

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 24 avg 2011, 12:12

Aj šuti matere ti...baš ste Velikani,odete u izrael i napumpaju vas ko budale...5 golova ladno primite..Sve su to velikani BH fudbala..Borac,Željo,Sarajevo...ove godine ste primili 20 golova u Evropi...Jedini velikani na ovim prostorima su članovi velike 4....vi ostali nemate pravo da dodajte sebi takve nazive.....I ko kaže da neko mrzi BL?Ja ne mogu mrziti glavni grad svoje zemlje,nije problem u gradu...već u nekim ljudima koji su prepotenti i ponašaju se kao da su u BG odrasli..a većina ih je Made in Drvar,Glamoč,Grahovo,petrovac....
Glavni grad koje ba zemlje???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 12:15

Koji je sad ovaj?Danas na temi Velikana sve strogi defektaši :?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 12:16

VAM je napisao/la:Svaka čast za navedene igrače.Vi sta naša filijala,samo tako nastavite.Sve sto vam valja dođe kod nas(nikad kontra :mrgreen: ).Šteta sto trenutno nemate nikog interesantnog da obuče dres Velikana.A zaista nije lijepo da nam prozivas predsjednika.Tvoje je da uredno placas porez,a njegovo da novac usmjeri u prave stvari.E da,jeste uzbuđeni za večeras,ipak metropola,reflektori,civilizacija...?
hahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Ma Velikan,**** Real,Milan,Bajern...velikan je Borac banjalučki :oops: :oops: :oops: ..Metropola?daj nemoj se zajebavati,de malo ozbiljan budi...vidi šta znači pojam METROPOLE.....nemoj se brukati....BL je samo veći grad od Prijedora,ništa više.....Budi malo objektivan o svemu što pričaš.Nemoj preuveličavati neke stvari i pojmove...Ja i ti se razlikujemo po tome što ja nisam umišljen,prepotentan,neracionalan...Ne možeš o Borcu pričati kao o velikanu,ukoliko znaš šta znači pojam Velikan..isto o BL ne možeš pričati kao o metropoli,ako znaššta znači Metropola...spusti se na zemlju malo.Opet ponavljam,nemam ništa protiv Borca,niti protiv Banja Luke,čak što više drag mi je taj grad,i lijep...ali ne mogu podnijeti takve likove ko što si ti...Nauči malo poštovati i uvažavti tuđe,i nemoj pričati stvari koje ne znaš i koje nisi upoznao.

@sarajevo.....glavni grad RS,nemoj se praviti da ne znaš

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 24 avg 2011, 12:31

Bice dobra tekma Borac - Rudar, bolje da prenose utakmicu iz glavnog grada entiteta nego iz glavnog grada drzave

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 12:36

VAM je napisao/la:Svaka čast za navedene igrače.Vi sta naša filijala,samo tako nastavite.Sve sto vam valja dođe kod nas(nikad kontra :mrgreen: ).Šteta sto trenutno nemate nikog interesantnog da obuče dres Velikana.A zaista nije lijepo da nam prozivas predsjednika.Tvoje je da uredno placas porez,a njegovo da novac usmjeri u prave stvari.E da,jeste uzbuđeni za večeras,ipak metropola,reflektori,civilizacija...?
hahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...Ma Velikan,**** Real,Milan,Bajern...velikan je Borac banjalučki :oops: :oops: :oops: ..Metropola?daj nemoj se zajebavati,de malo ozbiljan budi...vidi šta znači pojam METROPOLE.....nemoj se brukati....BL je samo veći grad od Prijedora,ništa više.....Budi malo objektivan o svemu što pričaš.Nemoj preuveličavati neke stvari i pojmove...Ja i ti se razlikujemo po tome što ja nisam umišljen,prepotentan,neracionalan...Ne možeš o Borcu pričati kao o velikanu,ukoliko znaš šta znači pojam Velikan..isto o BL ne možeš pričati kao o metropoli,ako znaššta znači Metropola...spusti se na zemlju malo.Opet ponavljam,nemam ništa protiv Borca,niti protiv Banja Luke,čak što više drag mi je taj grad,i lijep...ali ne mogu podnijeti takve likove ko što si ti...Nauči malo poštovati i uvažavti tuđe,i nemoj pričati stvari koje ne znaš i koje nisi upoznao.

@sarajevo.....glavni grad RS,nemoj se praviti da ne znaš
Naravno da treba postovati tuđe,kad to zasluži.a poštovati jedan ljubijski, seoski klub, je u najmanju ruku smijesno.posto vidim da ne kontas neke elementarne stvari,smatram raspravu zavrsenom.
Zadnja izmjena: VAM, dana/u 24 avg 2011, 12:47, ukupno mijenjano 2 puta.

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 24 avg 2011, 12:46

Velikan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 24 avg 2011, 12:54

rudarprijedor je napisao/la:Velikan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
a levata i potpisa :?

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 13:00

VAM je napisao/la: Naravno da treba postovati tuđe,kad to zasluži.a poštovati jedan ljubijski, seoski klub, je u najmanju ruku smijesno.posto vidim da ne kontas neke elementarne stvari,smatram raspravu zavrsenom.
Ma pokazao si ti svoje poznavanje,fudbala,geografije,demografije i kulture uopšte...tako da je svaka dalja diskusija s tobom uzaludna i ispod nivoa.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 avg 2011, 13:00

rudarprijedor je napisao/la:Velikan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Dejan, BL
Kontakt:

Post Postao/la Dejan, BL » 24 avg 2011, 13:14

Ako nastavite priču o tome navućete štrumfove ovamo. I onda u narednih 5 strana možemo čitati smaranje o velikanu sa Grbavice koji je osvojio 10 prvenstava 7 kupova 6 superkupova u ligi bošnjačkih kantona.

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 24 avg 2011, 13:17

Dejan, BL je napisao/la:Ako nastavite priču o tome navućete štrumfove ovamo. I onda u narednih 5 strana možemo čitati smaranje o velikanu sa Grbavice koji je osvojio 10 prvenstava 7 kupova 6 superkupova u ligi bošnjačkih kantona.

Ma ja ipak mislim da je više titula osvojio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..Blago nama sa tolikim Velikanima...i Engleska i Španija i Italija da nam pozavidi :lol: :mrgreen:

Mirko Vucinic
Kontakt:

Post Postao/la Mirko Vucinic » 24 avg 2011, 13:24

Dejan, BL je napisao/la:Ako nastavite priču o tome navućete štrumfove ovamo. I onda u narednih 5 strana možemo čitati smaranje o velikanu sa Grbavice koji je osvojio 10 prvenstava 7 kupova 6 superkupova u ligi bošnjačkih kantona.

Ma ja ipak mislim da je više titula osvojio :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ..Blago nama sa tolikim Velikanima...i Engleska i Španija i Italija da nam pozavidi :lol: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !

StoneRoses
Kontakt:

Post Postao/la StoneRoses » 24 avg 2011, 20:14

Susret sudi Vladimir Bjelica iz Istočnog Sarajeva, a na tribinama Gradskog stadiona je oko 2.500 gledalaca

to buraz od ovog trenera salvije,ne gine vam nova 3 boda.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.