FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
ko tu koga priziva?Dejan, BL je napisao/la:Ako nastavite priču o tome navućete štrumfove ovamo. I onda u narednih 5 strana možemo čitati smaranje o velikanu sa Grbavice koji je osvojio 10 prvenstava 7 kupova 6 superkupova u ligi bošnjačkih kantona.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
-
- Kontakt:
eto sta sam rekaoGrdan je napisao/la:Penal 1:0 Kajkut.

Zar ne smije biti penal za Borac,odmah zavjere ?StoneRoses je napisao/la:eto sta sam rekaoGrdan je napisao/la:Penal 1:0 Kajkut.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
- neutralan__
- Kontakt:
Isto tako zar ne smije biti penal za Čelik i Slobodu ,jer odmah i tu dolaze zavjere ?Grdan je napisao/la:Zar ne smije biti penal za Borac,odmah zavjere ?StoneRoses je napisao/la:eto sta sam rekaoGrdan je napisao/la:Penal 1:0 Kajkut.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Poluvrijeme, pukla trica, velikan igra u velikom stilu

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Puce Rudar kao zvecka.
Utakmica dosta zanimljiva,dosta prilika,pogotovo Borca,Rudar imao jednu strasnu stativu,glavom lik pogodio,sreca nas spasila,ali pobjeda zasluzena.
"Navijace" Rudara ne treba ni komentarisati...

"Navijace" Rudara ne treba ni komentarisati...

Furci trebaju biti prezadovoljni.Em se nisu vratili s petardom,a zasluzili su,em su nakon duuuuuugog niza godina dali go na gradskom.Jest da je iz penala,ali sta je tu je...U svakom slučaju dobili su po guzovima 

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Pobjedu hoce svi,pobjedu na Piroti!Idemo silovati Varupu. 

-
- Kontakt:
Kod njih je svaki drugi Varupa.
Što sad kažeš kad je penal opavdano pokazan.StoneRoses je napisao/la:eto sta sam rekaoGrdan je napisao/la:Penal 1:0 Kajkut.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
http://www.transfermarkt.de/en/premijer ... _BOS1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilans uspjesnosti u posljednje 4 godine u Premijer ligi
Bilans uspjesnosti u posljednje 4 godine u Premijer ligi
-
- Kontakt:
Zao mi onog ponistenog gola, jel Stajic bio, veze ono o ofsajdu nema. Taman bi imali trojicu u vrhu liste strijelaca
Iskreno ne svidja mi se pristup drugom poluvremenu, ubacivanje ekipe u "ler". OK, razumjem ja da treba misliti o Travniku, ali oni papci definitivno nisu mislili da zatvore utakmicu, stavise startali su pogibeljno na nase igrace kao da jure gol za pobjedu a ne da je 3-0. Trebalo je jos jedan utrpati na pocetku cisto da se smire strasti.

Iskreno ne svidja mi se pristup drugom poluvremenu, ubacivanje ekipe u "ler". OK, razumjem ja da treba misliti o Travniku, ali oni papci definitivno nisu mislili da zatvore utakmicu, stavise startali su pogibeljno na nase igrace kao da jure gol za pobjedu a ne da je 3-0. Trebalo je jos jedan utrpati na pocetku cisto da se smire strasti.
Kakav vam je Kovačević, je li standardan?
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
- Kontakt:
jest, standardan je ali na klupi.Prijedor je napisao/la:Kakav vam je Kovačević, je li standardan?
"JOŠ OD 1926"
- Armageddon2012
- Kontakt:
Eto,posto si dobio odgovor za Kovacevica,hajde i ti meni otkloni jednu dilemu. Sta tacno znaci vasa skracenica AB,da li Anti-Borca ili Anti-Banjaluke,posto na ostalim gostovanjima i ne postojite?Kakav vam je Kovačević, je li standardan?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Nemoj se praviti pametan kad nemaš pojma. U ove dve sezone što smo u Premijer ligi odradili smo sva gostovanja osim Mostara. Ne u tolikom broju kao u BL, ali nas ne finansira uprava, mi nemamo nikakvih prihoda (osim prodaje karata za našu tribinu) i od toga što skupimo, ode se kombijem na gostovanje.Armageddon2012 je napisao/la:Eto,posto si dobio odgovor za Kovacevica,hajde i ti meni otkloni jednu dilemu. Sta tacno znaci vasa skracenica AB,da li Anti-Borca ili Anti-Banjaluke,posto na ostalim gostovanjima i ne postojite?Kakav vam je Kovačević, je li standardan?
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
Nemoj me tjerati sad da trazim utakmice koje niste odradili u gostima.
Manja ste grupa od nas,losija,koreografije slabije i sve sve sve i necete nas stici jos za 30 godina i gotova prica
Manja ste grupa od nas,losija,koreografije slabije i sve sve sve i necete nas stici jos za 30 godina i gotova prica

Ajde nađi pa pošalji na PP. Za to drugo se slažem.Tetrijeb je napisao/la:Nemoj me tjerati sad da trazim utakmice koje niste odradili u gostima.
Samo njega volem, jer sam seljak golem! FKRP 1928
- Curva_SUD
- Kontakt:
Armageddon2012 je napisao/la:Eto,posto si dobio odgovor za Kovacevica,hajde i ti meni otkloni jednu dilemu. Sta tacno znaci vasa skracenica AB,da li Anti-Borca ili Anti-Banjaluke,posto na ostalim gostovanjima i ne postojite?Kakav vam je Kovačević, je li standardan?
BURAZ TO TI ZNACI "ALCOHOL BOYS"

...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.