Aquilani je prošle sezone odigrao 40 utakmica, i čitavu sezonu nije primio niti jednu povreduA_d_0 je napisao/la: Sve to stoji, ali kako ce deverati sa povredama? Uvijek je on bio dobar igrac (da nije ne bi imao ovakvu karijeru) ali uvijek kada treba da napravi iskorak, on se povrijedi.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Boateng_27
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Boateng_27 je napisao/la: Aquilani je CMF, Kaka je AMF
ja sam kontao da je bio zamjena jedno vrijeme za tottija a vjeruj mi da sam pogledao par mečeva dok je igrao za livpool i juve. kad malo bolje promislim zadnji put se sjećam da sam ga gledao kad je ono roma razmontirala reala na bernabeu kad je aquaman postigao onu golčinu.
odličan je podatak da je odigrao 40 mečeva prošle sezone bez povreda! uz milanello i najbolje doktore moglo bi biti nešto od njega. može se već polako reći da je ovo gotov deal, benvenuto alberto!
postoje indicije da bi mogao doći još jedan veznjak, sad ko šta to ćemo vidjeti. na kraju krajeva ovo bi mogao ponovo biti dobar mercato s obzirom da sam uvjeren da nas čeka iznenađenje zadnjih par sati augusta, ćelo je to
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Sta bi dolazili ovaj Marco Parolo i za koliko
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- senad_flamin
- Kontakt:
Ne! Cessena trazi 7-8 mil € ,Milan ne zeli dati tolikomeho-medo je napisao/la:Sta bi dolazili ovaj Marco Parolo i za koliko
-RIVALDO-
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a izgleda da je sve dogovoreno, novi igrač milana je alberto aquilani, za koji sat će biti i zvanično,a od sutra je već na raspolaganju treneru alegriju, uzeće vjerovatno broj 14 koji nosi i u reprezentaciji, galijani kaže da mercato još nije završen, pa vidjećemo šta će dalje biti
Zadnja izmjena: tony-mortale, dana/u 24 avg 2011, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Je li Aquilani dolazi na pozajmicu sa mogunoscu otkupa na kraju sezone ili smo ga otkupili i da li ce kaka docitony-mortale je napisao/la:a izgleda da je sve dogovoreno, novi igrač milana je alberto aquilani, sa koji sat će biti i zvanično,a od sutra je već na raspolaganju treneru alegriju, uzeće vjerovatno broj 14 koji nosi i u reprezentaciji, galijani kaže da mercato još nije završen, pa vidjećemo šta će dalje biti
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Boateng_27
- Kontakt:
Allegri - "Samo je Barcelona jača od nas !"
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ssimiliano" onclick="window.open(this.href);return false;
Boateng spreman za Cagliari
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ssimiliano" onclick="window.open(this.href);return false;
Boateng spreman za Cagliari
Live Updates
Everything is done! Tomorrow Aquilani will have his medical and will be available for selection. He could arrive to Milan already tonight to sign the contract!
Talks in Liverpool are ongoing, but in Milanello, the first team players are already convinced that Aquilani is part of the team, reports Milannews.it.
Milannews.it reports that Aquilani, when/if becomes a Milan player, he will be given the No. 14 shirt that he used at Juventus. He previously wore No. 4 and No. 8 but both are used by Van Bommel and Gattuso.
There is still no agreement over the severance pay as Liverpool don’t want to pay the amount asked by Zavaglia and talks are ongoing. However, the deal will not fall through.
As revealed by the respected Italian journalist Gianluca Di Marzio on Sky Sport’s show “Speciale Calciomercato“, the alternative to Aquilani would be FC Barcelona’s midfielder Seydou Keita (31) of Mali. However, there should not be any problems with the Aqua transfer, as all left is to find an agreement between Liverpool and Aquilani’s agent over the severance pay.
La Gazzetta also claims that Aquilani will earn €2 million with AC Milan, compared to the €4 million that he would have earned as a Liverpool player. They also talk about Aquilani as the promised Mister X.
Speaking to La Gazzetta dello Sport, Zavaglia said: “I’ll stay here, in Liverpool, until I close the deal for Milan. Aquilani has chosen: he wants AC Milan, and we hope that we will find an agreement quickly.”
Da li ce Kaka doci
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
aquilani navodno pozajmnica uz obavezan otkup od 8 miliona(ukoliko skupi određen broj nastupa za milan), godišnja plata 2 M eura, duplo manje nego u liverpoolu, noćas valjda stiže u milano, ujutru ljekarski i to je to.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
krađa. ćelo je najbolji transfer guru svih vremena. naklon kralju.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
...ili je najbolji sakupljac tudjeg otpadabaresi#6 je napisao/la:krađa. ćelo je najbolji transfer guru svih vremena. naklon kralju.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Boateng_27
- Kontakt:
taj otpad se u vecini slucajeva ispostavi kao pun pogodakRomariooo je napisao/la:...ili je najbolji sakupljac tudjeg otpadabaresi#6 je napisao/la:krađa. ćelo je najbolji transfer guru svih vremena. naklon kralju.
ili sa veoma limitiranim budžetom radi čudaRomariooo je napisao/la: ...ili je najbolji sakupljac tudjeg otpada
barca iskesa za ibru 40m+ettoa koji je tad brat bratu vrijedio bar 50m, toliko milan potroši za 4 sezone za dovođenje pojačanja.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
pošto se mnogo spominje i kaka, dosta medija prenosi informaciju da bi do kraja prelaznog roka brazilac trebao postati igrač milana, htio bih da čujem mišljenje simpatizera milana i ostalih ovdje forumaša o mogućem dolasku brazilca, jeste li za ili protiv tog deala? bio je najbolji igrač milana ali kako to biva ko god napusti milan čeka ga sudbina kleta
kad je bio zdrav i 100% bio je najbolji igrač svijeta. kad bi ga skrpili doktori u milanellu, a samo to oni mogu, i kad bi bar bio na 70% snage iz najboljih dana bio bi to paklen igrač, kaka, binho, cassano, pato, ibra, el shaarawy itd. paklen napad! radi svega što je dao milanu prije svega liga prvaka '07 za koju je on najzaslužniji ja sam za.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
Rizik je veliki s ovim u vezi Kake, gledo sam ga protiv Barse i čini mi se da još uvijek nije 'umro' ali bojim se da jedna povreda i ode sve u helać ...
Može se nešto izvući iz njega, El Shaarawy može od njega dosta naučiti a i sam je izjavio da mu je Kaka uzor ...
Kaka je ipak miljenik medju navijačima a Boga mi igračima poprativ će situaciju u svlačionici još više
Može se nešto izvući iz njega, El Shaarawy može od njega dosta naučiti a i sam je izjavio da mu je Kaka uzor ...
Kaka je ipak miljenik medju navijačima a Boga mi igračima poprativ će situaciju u svlačionici još više
vidjet ćemo...
usput naletio sam na interesantne podatke vezane za aquilanija. prvi je da ga livpool nije htio pustiti juventusu ispod 14 miliona funti što je juve odbio. zatim dok je bio na posudbi u juventusu 80% paseva bili su mu tačni.
usput, njegova prirodna pozicija je iza 2 napadača zato sam i gore to spomenuo jer znam da je to nekad u romi igrao.
usput naletio sam na interesantne podatke vezane za aquilanija. prvi je da ga livpool nije htio pustiti juventusu ispod 14 miliona funti što je juve odbio. zatim dok je bio na posudbi u juventusu 80% paseva bili su mu tačni.
usput, njegova prirodna pozicija je iza 2 napadača zato sam i gore to spomenuo jer znam da je to nekad u romi igrao.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- Boateng_27
- Kontakt:
Prirodna pozicija mu je CMF ! http://www.transfermarkt.de/de/alberto- ... _5957.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a može još igrati i DMF i AMF !
a može još igrati i DMF i AMF !
ako odigra 25 utakmica moraju ga kupit za 8 mil. mogu mislit odigrat ce 24 i kupice ga za jedno 5 XD
flamini bi radi povrede mogao biti van terena više od 6 mjeseci, srećo **** li te 
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Gledao ga celo prolece u Partizanu i nsita nije pokazao, nije mogao da da gol u jadnoj JSL.franco_tm je napisao/la:po meni je on odlican igrac , kao i cijela ta generacija ganinih igraca , pratio sam SP .. klubovi koji su doveli te igrace sigurno se nisu pokajali .. sem naseg milana
Ja sam protiv. Volim Kaku i mnogo mi je drag ali on poslednje sezone kod nas nista nije odigrao, vise je bio povredjen nego zdrav i mislim da smo ga zato i prodali jer smo znali u kakvom je stanju. Generalno nejgov stil igranja je takav da kolena puno trpe a imao je uvek solidnu kilazu, zbog svega toga prodaja Realu za 79 miliona je jedan od najboljih poteza uprave.baresi#6 je napisao/la:htio bih da čujem mišljenje simpatizera milana i ostalih ovdje forumaša o mogućem dolasku brazilca, jeste li za ili protiv tog deala?
Bojim se da on ne moze nikad da se vrati na taj nivo i ne bih ni da kvarimo sliku o njemu niti da se nerviramo sto ga nemamo po pola sezone na raspolaganju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.