Romariooo je napisao/la:...ili je najbolji sakupljac tudjeg otpadabaresi#6 je napisao/la:krađa. ćelo je najbolji transfer guru svih vremena. naklon kralju.
de lagano prosetaj sa nase teme,tad si mi pametniji
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Romariooo je napisao/la:...ili je najbolji sakupljac tudjeg otpadabaresi#6 je napisao/la:krađa. ćelo je najbolji transfer guru svih vremena. naklon kralju.

vrlo vjerovatno si u pravu. ja bi kaku volio vidjeti samo zato što je on postao drag navijačima milana, nije legenda kao maldini ili costacurta ali veoma drag igrač. međutim zdrav razum nalaže da bi bila greška ukoliko se vrati u milan ali uvijek postoji taj x faktor, ta magija kod ricarda.LM#8 je napisao/la: Ja sam protiv. Volim Kaku i mnogo mi je drag ali on poslednje sezone kod nas nista nije odigrao, vise je bio povredjen nego zdrav i mislim da smo ga zato i prodali jer smo znali u kakvom je stanju. Generalno nejgov stil igranja je takav da kolena puno trpe a imao je uvek solidnu kilazu, zbog svega toga prodaja Realu za 79 miliona je jedan od najboljih poteza uprave.
Bojim se da on ne moze nikad da se vrati na taj nivo i ne bih ni da kvarimo sliku o njemu niti da se nerviramo sto ga nemamo po pola sezone na raspolaganju

Sreca , nece Zenit u nasu grupuBianconeri1988 je napisao/la:Bolje City nego Borussia Dortmund ili Zenit!
A_d_0 je napisao/la:Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.