Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Arogantni je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Arogantni je napisao/la:
Vjeruj mi da nisu daleko da od njih ispadnu, nista Udinese nije slabije od Arsenala...
Stavise bio bi siguran u prolaz Udina da su im ostala 2 veoma bitna igracai 1 najbolji iz prosle sezone, ovdje mislim
na: Zapatu,Inlera i Alexisa Sancheza...
Ali mislim da ce: Armero, Isla i Di Natale biti dovoljni da prodju Arsenal...![]()
![]()
Samo se vi smijite...
Ali vidjecete snagu Udina koje igraju jedan stvarno prelijep fudbal...
Na kraju ce biti ko se zadnji smije najsladje se smije...
Predvidjam vasu pobjedu na Emiratima od 2:1 (Za Udine daje Di Natale)...
A u Udineseu 1:0 za njih (G.Denis ili Floro svejedno)...
rogeRF je napisao/la:Arogantni je napisao/la:rogeRF je napisao/la:
Samo se vi smijite...
Ali vidjecete snagu Udina koje igraju jedan stvarno prelijep fudbal...
Na kraju ce biti ko se zadnji smije najsladje se smije...
Predvidjam vasu pobjedu na Emiratima od 2:1 (Za Udine daje Di Natale)...
A u Udineseu 1:0 za njih (G.Denis ili Floro svejedno)...
Dobar si bio...
Topdzijo, dobro dosao nazadBosco je napisao/la:Zbogom žabari..možda dogodine budete imali više sreće, inače rutinska pobjeda Arsenala.
Samo da nam je koji kvalitetan LB jer Sagna, sta se tice defenzive moze, al u ofanzivi nam fali jer desnom nogom bas i nemoze puno postici po ljevom boku. A Jenkinson mora jos puno pure jesti da bi dostigao Sagnaev nivoArnelinho je napisao/la:Sa pola povrijedjene ekipe i uz tako mladu ekipu Arsenal izdominir'o Udine.![]()
Koji posjed lopte,zamisli,ideje,kreacije.![]()
Ja sam već rek'o da Arsenal nije previše oslabljen odlaskom Cesca i Nasrija, a ovo je potvrda.
btw.@Arogantni:Po čemu je Udineze bio bolji, reci mi?
Kakav dogovor...rogeRF je napisao/la:Topdzijo, dobro dosao nazadBosco je napisao/la:Zbogom žabari..možda dogodine budete imali više sreće, inače rutinska pobjeda Arsenala.![]()
Javi se malo @Arogantnom, dogovorili ste se
Ja sam nešto rek'o:Arnelinho je napisao/la:Što se tiče kreativnosti i napadanja, ne bojim se kad vidim ovog momka.Profesor je napisao/la:Sastav koji izlazi protiv udinesea:
Szczesny, Jenkinson, Vermaelen, Djourou, Sagna, Song, Frimpong, Ramsey, Walcott, Gervinho, Van Persie.
Ipak idemo sa malo vise cvrstine u utakmicuRamsey u prednosti pred Rosickyem.
Go GUNNERS !![]()
Znači ,ipak da će morati za prolaz dati tri gola.
PS. evo i Subs: Fabianski,Ox,Rosicky,Arshavin,Chamakh,Traore,Miquel...Ipak je Traore spreman, al' Wenger neće da rizikuje.
pa tako ste govorili i sad za ovu tekmu,ispadamo i iz lige prvaka,gledamo arsenal na obnu,ispadamo iz lige,samo pricajte,drugo ne preostajehector je napisao/la:arsenalu pod hitno trebaju pojačanja inače sljedeće godine nema champions lige, a ove ispadaju u grupi.
pa budi realan, arsenalu su otišla dva glavna i najbolja igrača. pa zamisli da barci odu xavi i messi naravno da bi bili jako oslabljeni i da bi im trebala pojačanja.bega_afc je napisao/la:pa tako ste govorili i sad za ovu tekmu,ispadamo i iz lige prvaka,gledamo arsenal na obnu,ispadamo iz lige,samo pricajte,drugo ne preostajehector je napisao/la:arsenalu pod hitno trebaju pojačanja inače sljedeće godine nema champions lige, a ove ispadaju u grupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.