Ma šta da pričam, svi su večeras bili dobri, onaj penal je presmiješan

Nego sad Wenger kreće po pojačanja, siguran sam da će nas do kraja roka pojačati maka 2 provjerena imena.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
ma evo dolaze,ne brini se nista,za dvojicu vec znam da su polahko poceli raspremat ormar i pakovat kofere za london,i to dva igraca koja ce moc nadoknadit barem 70-80% ove dvojice koji su otisli,uz oporavljenog dzekija,i jos ove ostale koji fale nemaj brigehector je napisao/la:pa budi realan, arsenalu su otišla dva glavna i najbolja igrača. pa zamisli da barci odu xavi i messi naravno da bi bili jako oslabljeni i da bi im trebala pojačanja.bega_afc je napisao/la:pa tako ste govorili i sad za ovu tekmu,ispadamo i iz lige prvaka,gledamo arsenal na obnu,ispadamo iz lige,samo pricajte,drugo ne preostajehector je napisao/la:arsenalu pod hitno trebaju pojačanja inače sljedeće godine nema champions lige, a ove ispadaju u grupi.
Sczesny dominir'o veceras !Faraon iz Visokog je napisao/la:
Bio bolji u obje utakmice? WTF mozda u prvoj a u ovoj nisu 100% sto me nasmija cestitam Arsenalu, na pobjedi zasluzenoj njih stvarno gotivim i city naravno zbog Dzeke kraljaArogantni je napisao/la:Kakav dogovor...rogeRF je napisao/la:Topdzijo, dobro dosao nazadBosco je napisao/la:Zbogom žabari..možda dogodine budete imali više sreće, inače rutinska pobjeda Arsenala.![]()
Javi se malo @Arogantnom, dogovorili ste se
Stvar izgleda takva da smo se ajmo reci kladili ali ne u avatar ili takve gluposti vec da jedan od nas zavisno od plasmana dodje na protivnikovu temu i uz duboki naklon cestitka pobjedniku...
A ja sam to i uradio...
A sto se tice prolaza Udine su bile bolje u obje utakmice i zato su zasluzile prolaz ali o tom potom....
Arsenal je prosao![]()
i sta sad da se radi...
nadam se jer s ovim kadrom arsenal ne može puno, siguran sam. poraz od liverpoola je čisti dokaz. liverpool koji je prečesto u zadnje vrijeme bio arsenalova mušterija.bega_afc je napisao/la: ma evo dolaze,ne brini se nista,za dvojicu vec znam da su polahko poceli raspremat ormar i pakovat kofere za london,i to dva igraca koja ce moc nadoknadit barem 70-80% ove dvojice koji su otisli,uz oporavljenog dzekija,i jos ove ostale koji fale nemaj brige
Imas srece da se borio, klizao udarao, jer bih te opet zafrkavao za njeg, nista specijalno u napadu ali se borio i to se cijeni, definitivno probati njeg ispred Songa i Frimponga..Bosco je napisao/la:poslije njega Rosa koji je ovom utakmicom vjerovatno kupio sebi još vremena.
bosku se mrsko prepirat sa hajvanima koji tu dolaze i kvare temu,pametan momak,suti dok se oni ispricaju i prokomentarise ko covjek kad trebaDylan Dog je napisao/la:I Bosco poceo ko Paja,pojavljuje se samo kad je sta dobro sa Arsenalom
Ma ovdje vladaju djeca i glupani, imam fino Arsenalov forum, ali neće mi biti mrsko ući ovdje i smijat se zlobnicima u lice, naprimjer od ovog Arogantnog (fantastično je sebi odabrao nick) može se uzeti nekih 30 postova koji su u najmanju ruku smiješni. Da je samo on pa hajd, a inače da nije toliko momak srao (ne samo on nego svi "talijani") ne bi više nikad ni ušao na forum. vidim sad nema nijednog ovdje da provocira.Dylan Dog je napisao/la:I Bosco poceo ko Paja,pojavljuje se samo kad je sta dobro sa Arsenalom
hector je napisao/la:
nadam se jer s ovim kadrom arsenal ne može puno, siguran sam. poraz od liverpoola je čisti dokaz. liverpool koji je prečesto u zadnje vrijeme bio arsenalova mušterija.
fabregas i nasri su world class igrači, ne mogu ih zamjeniti neki džabaluci iz prosječnih francuskih klubova, jednostavno wenger novce od fabregasa i nasrija mora uložiti u 2-3 nova (kvalitetna) igrača.
Virtu4l je napisao/la:Arsenal sigurno ispada.
Evo opet vi 1. vrijedjate Udine su brat bratu bar TOP 10 timova u Italiji jer do ove sezone oni meda nisu mogli...AllGunsBlazing je napisao/la:Uefa moze uvesti 125 sudija, ali ce opet sudjenje biti glupost.. Onoliko gresaka sa obje strane, Van Persie se zagradi on faul svira, Jenkinson isto, on opet faul svira, svira penal zbog ruke, a zbog slicne ruke ne svira penal protiv Udinesea, sve u svemu sudjenje svake godine sve gore i gore...
Sto se tice utakmice, jednostavno, rutinski, i opet se pokazalo kakva je Italijanska liga, jednostavno ne moze, Arsenalu je falio mozda u ovom trenutku i najvazniji igrac Jack, i opet jednostavna pobjeda uz puno promasaja.. Ali najbolje kad @Arogantni kaze da je Udinese bio bolji u obje utakmice, u prvoj da u drugoj![]()
![]()
gervinho je došao iz prvaka francuske i plaćen je preko 10 mil. funti.bega_afc je napisao/la:hector je napisao/la:
nadam se jer s ovim kadrom arsenal ne može puno, siguran sam. poraz od liverpoola je čisti dokaz. liverpool koji je prečesto u zadnje vrijeme bio arsenalova mušterija.
fabregas i nasri su world class igrači, ne mogu ih zamjeniti neki džabaluci iz prosječnih francuskih klubova, jednostavno wenger novce od fabregasa i nasrija mora uložiti u 2-3 nova (kvalitetna) igrača.
samo mi kazi koliko je para platio zervinja i kako je odigro vecerasnju tekmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.