U jednom trenutku kad su Ibrakovica prozivali ubaci nekoga, okrenu se lik i govori "koga da ubacim".
Zalosno je sta nam se desava u klubu, ali na kraju najbitnija su ta 3 boda.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
MakeTZ je napisao/la:Utakmica katastrofa, antifudbal morate priznati svi koji su bili.![]()
U jednom trenutku kad su Ibrakovica prozivali ubaci nekoga, okrenu se lik i govori "koga da ubacim".
Citam vamo nesto za Ibrakovica i napisa.SaltCityAttack je napisao/la:MakeTZ je napisao/la:Utakmica katastrofa, antifudbal morate priznati svi koji su bili.![]()
mislis na Crnku
classic je napisao/la:Ja ne znam koji **** onde glumi onaj FAZLA jedan obicni klosar i besposlicar, on i oni sto su bili oko njega dobacuju nesto nidje veze, govore za onog malog Civu, gubi se ovo ono pa djete je 93 godiste i druga mu je utakmica za prvi tim...
I sta ce on kad mu dodje jedan Fazla i povede trojicu sa sobom koji konstantno prozivaju djete nego mu unjet nervozu, i on sebe naziva nekim navijacem Slobode ccc![]()
![]()
ma glupani, nasa policija ovo ono a isto ko da smo gostujuci navijaci cccVolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka.![]()
PS: Saltcityattack nije Giggs mada gotivim lik i djelo doticnog.
VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka.![]()
otisli na D .. ja sam se preznojio, moro sam kuci na poluvremenu, nisam mogo viseSaltCityAttack je napisao/la:VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka.![]()
pa gdje ste onda otisli kad su vas otjerali sa Istoka?....pa ebiga kad ce napokon pustiti da se moze konacno koristiti tribina u pm ?
otisli na D al u daleko manjem broju .ahmad_tz je napisao/la:otisli na D .. ja sam se preznojio, moro sam kuci na poluvremenu, nisam mogo viseSaltCityAttack je napisao/la:VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka.![]()
pa gdje ste onda otisli kad su vas otjerali sa Istoka?....pa ebiga kad ce napokon pustiti da se moze konacno koristiti tribina u pm ?
Otisli na D, to jest natjerala nas policija bukvalno. Privedose dva lika na ulazu bezveze. Navijanje sramota, ja mislim da se slazes da je pjevanje himne i jos nekih BH stvari kad igras protiv klubove druge "nacije" malo degenski. Ja sam iz mladje "srednjoskolske ekipe" ali stvarno sam se razocaro. Zao mi nekih likova sto su dosli cak iz Doboja da bi popratili ovo.SaltCityAttack je napisao/la:VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.