FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

MakeTZ
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la MakeTZ » 24 avg 2011, 19:57

Utakmica katastrofa, antifudbal morate priznati svi koji su bili. :)
U jednom trenutku kad su Ibrakovica prozivali ubaci nekoga, okrenu se lik i govori "koga da ubacim".
Zalosno je sta nam se desava u klubu, ali na kraju najbitnija su ta 3 boda.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 avg 2011, 19:59

Bio sam na utakmici i mogu reci da su i jedni i drugi truba!
U jednom momentu Crnka se okrenuo prema tribinama i na negodovanje navijaca, onako lijepo se prodero.
"Pa koga da stavim da igra u p i . k u m a t e r i n u !!!!"
Uzas i jedni i drugi.
Penal postojao.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2011, 20:06

MakeTZ je napisao/la:Utakmica katastrofa, antifudbal morate priznati svi koji su bili. :)
U jednom trenutku kad su Ibrakovica prozivali ubaci nekoga, okrenu se lik i govori "koga da ubacim".

mislis na Crnku :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 avg 2011, 20:08

slika
KOGA DA STAVIM DA IGRA U P I C K U M A T E R I N U! CAR :lol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 24 avg 2011, 20:19

Ja ne znam koji **** onde glumi onaj FAZLA jedan obicni klosar i besposlicar, on i oni sto su bili oko njega dobacuju nesto nidje veze, govore za onog malog Civu, gubi se ovo ono pa djete je 93 godiste i druga mu je utakmica za prvi tim...

I sta ce on kad mu dodje jedan Fazla i povede trojicu sa sobom koji konstantno prozivaju djete nego mu unjet nervozu, i on sebe naziva nekim navijacem Slobode ccc :oops: :oops: :oops:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 24 avg 2011, 20:23

Bio sam na utakmici i mogu samo reci da je penal cist kao suza, cini mi se kako sam ja vidio da je Nikolic oboren u sesnastercu bas kao i u Trebinju, ne moze bit slucajnoo 2 puta. Utakmica nije bila na nivou , s obzirom da je vrucina bilaa moze se zakljucit da fudbaleri obje ekipe nisu mogli pokazati nesto vise na terenu, Sloboda je igrala sa par juniora koji su se pokazali dobro i Crnkic moze racunat ozbiljno na njih, Muharem Civic je po meni najbolje igrao, stvarnoo super pojacanje iz Juniora, Slomic nidje veze od igraca ali mogao se proslavit slucajno kad je Bilobrk pogrijesio kod ispucavanje lopte i pogodio ga je u ledja i malo falilo da bude gol, Jahic po meni nikakvo pojacanje bolje da nije ni dosao... Siroki je imao najbolju sansu preko Wagnera cini mi se kad je prosao po desnoj strani u sesnasterac i pogodio stativu, da je tad pogodio mozda bi bila drukcija stvar, al sve u svemu nije se moglo igrati po vrucini nikako, kao sto neko rece i ovi navijaci na tribini se znojili a kamoli igraci.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 24 avg 2011, 20:28

SaltCityAttack je napisao/la:
MakeTZ je napisao/la:Utakmica katastrofa, antifudbal morate priznati svi koji su bili. :)

mislis na Crnku :)
Citam vamo nesto za Ibrakovica i napisa. :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 20:43

Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka. :?

PS: Saltcityattack nije Giggs mada gotivim lik i djelo doticnog. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2011, 21:13

classic je napisao/la:Ja ne znam koji **** onde glumi onaj FAZLA jedan obicni klosar i besposlicar, on i oni sto su bili oko njega dobacuju nesto nidje veze, govore za onog malog Civu, gubi se ovo ono pa djete je 93 godiste i druga mu je utakmica za prvi tim...

I sta ce on kad mu dodje jedan Fazla i povede trojicu sa sobom koji konstantno prozivaju djete nego mu unjet nervozu, i on sebe naziva nekim navijacem Slobode ccc :oops: :oops: :oops:

o kojem Fazli je rijec?.. stari?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 avg 2011, 21:18

VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka. :?

ma glupani, nasa policija ovo ono a isto ko da smo gostujuci navijaci ccc

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 24 avg 2011, 21:19

tekma je jednom rijecju bila odron teski...bukvalno....malo je kumovala i temeratura od 41 stepen....al ono je bila patnja za gledat...Sloboda sa juniorima i 3-4 iskusnija igraca se odbranila mada je neposredno prije penala i gola igrac sirokog imao 2 mrtve sanse...i profulo...onda ide kazna...penal cist ko suza mada bi ja vise volio da je svirao kakav nepostojeci....zbog UEFA takmicenja...al nema veze....mi smo presmijesna miki maus ekipa al onaj siroki je ko mlohava c.u.n.a....mi nista do penala nismo napravili...oni imali stativu i jednu dobru priliku...sve je to za 90 minuta...nicega....mada se od ove djece nicemu nisam ni nadao...ustvari...molio sam boga da bod uzmemo :lol:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 24 avg 2011, 21:22

Kako su nas vile pronosale danas iznervirao sam se drama , sreca pa Siroki ne zna zabiti , i Stana prodje i ona dva drvensuza zaboravise zatvoriti i penal napravise , koja luda sreca i tri boda , penal ko suza . Molio sam boga da uzmemo bod, ali na kraju tri , nije lose , do penala Sloboda nista nije napravila , ali neka djeca igraju nemam nista protiv, kako kaze slani prava smo miki maus ekipa . Onaj Milutinovic Marko i danas odigra vrhunski momak se samo pojavio i pruza zapazene partije .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 avg 2011, 21:24

VolimTz je napisao/la:Vidim da ste svi simpatizeri osim nas 2-3. Ali moram reci da je ono danas bio bezobrazluk kada su nas otjerali sa istoka. :?

pa gdje ste onda otisli kad su vas otjerali sa Istoka?....pa ebiga kad ce napokon pustiti da se moze konacno koristiti tribina u pm ?
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 avg 2011, 22:13

pa gdje ste onda otisli kad su vas otjerali sa Istoka?....pa ebiga kad ce napokon pustiti da se moze konacno koristiti tribina u pm ?
otisli na D .. ja sam se preznojio, moro sam kuci na poluvremenu, nisam mogo vise

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 24 avg 2011, 23:10

ahmad_tz je napisao/la:

otisli na D .. ja sam se preznojio, moro sam kuci na poluvremenu, nisam mogo vise
otisli na D al u daleko manjem broju .
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 23:16

Otisli na D, to jest natjerala nas policija bukvalno. Privedose dva lika na ulazu bezveze. Navijanje sramota, ja mislim da se slazes da je pjevanje himne i jos nekih BH stvari kad igras protiv klubove druge "nacije" malo degenski. Ja sam iz mladje "srednjoskolske ekipe" ali stvarno sam se razocaro. Zao mi nekih likova sto su dosli cak iz Doboja da bi popratili ovo.

Uopsteno me brine kuda ova grupa ide, ovi sada likovi nemogu nista uradit. Vec sam rekao previse za ovaj forum, ima jos toga.

Ma ne moze nista kad nema autoriteta, neko da kaze STOP !!!!
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 avg 2011, 23:23

dvije stvari: bolje i ne otic nego svakako otic i oni koji trebaju da kazu STOP ohrabruju pogresne stvari.... realno svako ko ocekuje nesto drugo je u velikoj zabludi.

a sto se tice tekme , pobjeda je tu, ostalo treba zaboraviti. Mada se ne mogu oteti utisku da su tu svi oni skupi igraci od prosle i posebno pretprosle sezone da nakon dva kola ucinak ne bi bio nista bolji. Trebalo je djeci davno dati sansu, jos da su svi ostali bolji bi oni bili od ovih gore spomenutih
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 avg 2011, 23:31

Ima slika na facebooku tribine D, na sta se srozala.

Moram dodat da je iz kaveza krenulo duplo vise ljudi. Kakva je ova nasa policija to je nevjerovatno. Zasto su nas pustili istok prosli put ? Zasto sada ne moze ? Da nije mozda sto je Gaddafi svrgnut ili sto Arnold Schwarzenegger gubi kosu ? Hebem im maricu ruznu.

Al ima i ona "poslovica" : "Tribina navijaca ogledalo kluba" ili nesto slicno.
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 25 avg 2011, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 24 avg 2011, 23:35

Igru brisi bodove pisi ....
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 25 avg 2011, 00:03

kakva god igra bila nakon ove pobjede Slobodu gledam drugim očima i evo obećajem da više nikada neću ružnu riječ protiv Slobode ma šta bilo i ma šta god se desilo

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Skojevska i 6 gostiju.