FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Devil » 24 avg 2011, 23:02

Cestitke Sarajevo apsolutno cista pobeda,rutinska.Na temi Slavije rekoh da oni zasigurno mogu jos mnogo mnogo bolje,sreca pa to nisu danas uradili. :lol:

Svi zasluzuju veoma visoke ocene,osim Adilovica koji je nema za sta dobiti,morace pred komisijom polagati. :mrgreen:
Vucina motor ekipe,Suljic ne treba trositi reci na njega strasan igrac,Torlak sta je ono sunce ti,tek kada ga gledas uzivo skapiras koja je to mrcina. :o :lol:

Steta sto Pantic nije branio,ja sam mislio da hoce kako se zagrevao na pocetku utakmice,ali vidim da je na masi malo poradio svih ovih godina.
Ali kako Comor na zagrevanju udari Suljica ja sam mislio ovaj nece moci igrati,jedno 3-4 minute se on previjao dole.

p.s. Morate da poradite malo na pesmi koja je isla sa razglasa na poluvremenu. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 24 avg 2011, 23:08

Sarajlijc@ je napisao/la:KARANJE JE NAUKA ! Jos da nam mrtvi velez ne uze bod al haj ;)
pa vidiš ja ipak mislim drugačije, da nam Velež nije uzeo bodove, možda bi mi danas kiksali protiv slavije, jer smo naučili dosta iz meča sa Mostarcima...ipak u svakom zlu ima i nešto dobro...(il kako se već veli) ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 24 avg 2011, 23:12

Zagor je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:KARANJE JE NAUKA ! Jos da nam mrtvi velez ne uze bod al haj ;)
pa vidiš ja ipak mislim drugačije, da nam Velež nije uzeo bodove, možda bi mi danas kiksali protiv slavije, jer smo naučili dosta iz meča sa Mostarcima...ipak u svakom zlu ima i nešto dobro...(il kako se već veli) ;)
Slazem se sa tobom druze, sad ova 3 boda ovjerit sa nova 3 protiv Celika aBd :)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 24 avg 2011, 23:12

ove 4 vezane igramo u Sarajevu i to su kljucne tekme za nase ambicije u prvom dijelu sezone. 10 bodova minimalno i na dobrom smo putu... ;)
To rekoh prije Veleza...

Sad ove dvije dobiti kuci aBd i dobro je. Kiks protiv Veleza smo danas ispravili i ne trebamo se previse osvrtat. Jednostavno, tu tekmu smo lose odigrali, ali hvala Bogu danas smo na nivou bili...

Uz maximalan pristup, 6 bodova u ove dvije tekme. Vratice se i Pehla, statusi nekih igraca bi se mogli rijesiti i imacemo jos jace Sarajevo, ali idemo tekmu po tekmu.

SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 24 avg 2011, 23:16

Devil je napisao/la:
p.s. Morate da poradite malo na pesmi koja je isla sa razglasa na poluvremenu. :mrgreen:
Bice bolje sljedeci put. :D

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 24 avg 2011, 23:20

"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek

Da ponovimo!!!!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 24 avg 2011, 23:23

pa vidiš ja ipak mislim drugačije, da nam Velež nije uzeo bodove, možda bi mi danas kiksali protiv slavije, jer smo naučili dosta iz meča sa Mostarcima...ipak u svakom zlu ima i nešto dobro...(il kako se već veli) ;)[/quote]
Upravo tako ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 24 avg 2011, 23:34

dobro prodje ovaj vruci dan, svaka cast igracima

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 24 avg 2011, 23:37

ponavlja se aBd SAMPIONSKA tradicija ;) 8-) samo HRABRO U KOST iz utakmice u utakmicu
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 24 avg 2011, 23:52

Rano je da mastamo o tituli ali ovo je ono sto svi zelimo - lagane pobjede protiv ovih malih ekipica... ABd sljedece godine ima da im se tresu gacice kad im budemo dolazili na gostovanje... Ovako treba da igra Sarajevo koje je realno dvije klase iznad vecine ekipa u PL. Sarajevo ima nesto sto ostale ekipe nemaju, a sto je najgore ne mogu ni kupiti, a to smo mi TO SU HORDE ZLA...
Mi nikada odustati necemo...

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 24 avg 2011, 23:57

slika :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sad mlatnut celika i kozaru i ucvrstit se na prvo mjesto !
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 25 avg 2011, 00:08

Bravo nasim momcima, kako na terenu tako i na tribini, a za one fasiste: dodji te na Kosevo, djeli mo :

slika

iduci put
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 avg 2011, 00:20

Odlična igra, jest da je Slavija tanka, ali naša realizacija daleko bolja. Suljić me oduševio onim prolazom kod dosušenog penala. Samo ovako nastaviti !!! ;)
U novi boj ...

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 00:22

Da ponovim opet....bez EUFORIJE molim vas idemo tekmu po tekmu....kakva Kozara kakav Leotar na redu je Celik i samo treba sada misli uputiti prema tome kako istopiti Celik...slijedi nam reprezentativna pauza poslije Celika i momci moraju ovu tekmu da odrade jos 200% a onda neka odu na zasluzeni odmor.Toliko..pozzz svima koji u srcu nose BORDO BOJU

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 avg 2011, 00:24

ado-hz je napisao/la:Da ponovim opet....bez EUFORIJE molim vas idemo tekmu po tekmu....kakva Kozara kakav Leotar na redu je Celik i samo treba sada misli uputiti prema tome kako istopiti Celik...slijedi nam reprezentativna pauza poslije Celika i momci moraju ovu tekmu da odrade jos 200% a onda neka odu na zasluzeni odmor.Toliko..pozzz svima koji u srcu nose BORDO BOJU
Nikad nam ove pauze nisu donosilo dobro. DOduse tad nismo imali Pliseka na klupi, vjeruejm da ce on iskoristit pauzu i da ce igraci pucat od snage protiv Kozare.

Da ponovimo

"Najgore što nam se može desiti jeste da se svakih 7 dana atmosfera i energija oko tima mijenja po sistemu toplo-hladno. Treba biti realan." - Jiri Plišek
Zadnja izmjena: samosarajvo, dana/u 25 avg 2011, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 25 avg 2011, 00:26

Cestitke, i veoma mi se svidja zadnji gol.Kako je ono, jel Torlak bjese, zabi glavom uz stativu
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 avg 2011, 00:27

afa97 je napisao/la:Cestitke, i veoma mi se svidja zadnji gol.Kako je ono, jel Torlak bjese, zabi glavom uz stativu
Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAK

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 00:29

Nisu al za sve postoji prvi put....nece Plisek sjediti skrstenih ruku sigurno je da ce jos vise raditi na fizickoj spremi...vratice se Limun...mozda ce se oformiti ovaj B-tim tako da ce tu moci da uigra i jos bolje vidi igrace koji nemaju priliku jos za prvi ti...tu prije svega mislim na Pantica...Smigalovica....Zrnanovica....samo sada treba skupiti pamet....ne poletiti u visine i odraditi jos tekmu sa Celikom

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 25 avg 2011, 00:30

Cestitam na pobijedi, nek ste ih razvalili ;)

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 25 avg 2011, 00:30

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko kaze da nema Boga ? Bravo za Horde , kako su ih samo iskulirali... Onako kulturno.
jel opet dosao rodjak iz BG? smijesno je svaku tekmu gledat kako ovdje neki bodre Sarajevo i glume velike navijace dok neki na gostovanjima grla deru,a ovdje ovi glume navijace,odite po nekad na tekmu internetasi
Fina Gradska sarajevska raja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], HordasFks i 34 gosta.