FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

-A-
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la -A- » 25 avg 2011, 00:34

Kada je opalio Torlak glavom,i kada je udarila lopta od stativu culo se ko petarda :D ,pa od stative u go.
Odmah sam stajao tu iza te stative..koji osjecaj moci kada je zakuca onako glavom u go. :o :lol:

Torlak kralj 8-)
Devil je napisao/la:
p.s. Morate da poradite malo na pesmi koja je isla sa razglasa na poluvremenu. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
Najveci fazon sto raju nisi mogao zaustaviti da pjevaju tu sa razglasa,jedva pocesmo navijati ponovo 8-) . Za.je.bancija sirih razmjera :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 00:35

zubizareta je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko kaze da nema Boga ? Bravo za Horde , kako su ih samo iskulirali... Onako kulturno.
jel opet dosao rodjak iz BG? smijesno je svaku tekmu gledat kako ovdje neki bodre Sarajevo i glume velike navijace dok neki na gostovanjima grla deru,a ovdje ovi glume navijace,odite po nekad na tekmu internetasi
Vas dvojica prekinite odmah....nije ni vrijeme ni mjesto za sranja...daj da sta pametno progovorimo ;)

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 25 avg 2011, 00:36

samosarajvo je napisao/la: Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAK
slika

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 avg 2011, 00:40

Neda mi se pisat neka duboka pojedinacna analiza al ipak ja moram dvojicu ustvari trojicu izdvojit daanas Sejtan-Vucina-Bajrakterevic ovaj treci pogotovo mali tiho,neprimjetno je odradio bruku posla i ostalim svaka cast al ova trojica ipak za nijansu ispred 8-)

I jos jedna stvar ako ovako nastavi imam osjecaj da ce mali Suljevic-sejtan biti nas Djeko,zapamtite nije djaba dosao PLisek :) ;)
I ovo jos, pokazali smo kulturu,patriotizam za sve grupe koje imaju osjecaje prema ovoj domovini,danas sam bio strasno ponosan 8-)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 25 avg 2011, 00:42

pacovi_tu_ima je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la: Torlak ali molim te da se tom covjeku obracas na sljedeci nacin. ARMIRANI TONBE TORLAK
slika
Bravo!

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 25 avg 2011, 00:42

ado-hz je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko kaze da nema Boga ? Bravo za Horde , kako su ih samo iskulirali... Onako kulturno.
jel opet dosao rodjak iz BG? smijesno je svaku tekmu gledat kako ovdje neki bodre Sarajevo i glume velike navijace dok neki na gostovanjima grla deru,a ovdje ovi glume navijace,odite po nekad na tekmu internetasi
Vas dvojica prekinite odmah....nije ni vrijeme ni mjesto za sranja...daj da sta pametno progovorimo ;)
sta cu ba prekidat pisete ovdje a Sarajevo u koje se kunete igra u I.Sarajevo il protiv Veleza a vi ovdje pisete dok je mec u toku i to uvijek,i onda kad vidim postove pomislio bi da ste vodje navijaca,i nemoj mi govoriti da prekinem ima ko ce mi to reci
Fina Gradska sarajevska raja

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 00:45

Onda se svadjaj...raspravljaj...ako nemas pametnija posla ;)

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 25 avg 2011, 00:48

pacovi_tu_ima je napisao/la:
slika
hehe odlično :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
U novi boj ...

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 25 avg 2011, 00:53

i jos jedna stvar sto me je iznenadila kod svih igraca je rastrcanost po onoj zegi, vidi se napredak u kondiciji ev citam Haskicevu izjavu da vec sutra imaju regeneracijski trening u 9 pa reko sta je to ,to kod Mirze nije bilo :lol: :lol:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 00:56

Nemam namjeru se sa svojom rajom raspravljati! Ko je kada mogao, a nije otisao na tekmu!
Ja pratim Sarajevo od kako sam se rodio,i odrastao sam uz bordo boju i umrijecu uz bordo boju!
Niko nezna sta neko u srcu nosi i koliko ga veze! Pa tako da je bezveze o tome polemisati!
Jer ima Hordi svugdje po svjetu! MI SMO DIVOVI!

marsovac
Kontakt:

Post Postao/la marsovac » 25 avg 2011, 01:35

sve cestike na danasnjoj prestavi vasi igraca i navijaca jer 6 zlatni ljiljana to je nasa zastava
i ako se nadam nekom cudu u subotu tesko je ocekivati bilo sta drugo osim poraza moje ekipe odnosno pobjede vese ekipe.i jos jedna porukai ako vas ne volim bas narucito ipak vas volim vise od vasih komsinica u plavom zelim vam puno srece u nastavku
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 avg 2011, 02:05

Jel moze tko sta da napise o ovom Bajraktarevicu. Zapazio sam ga vec protiv Veleza kao "destruktivca" a danas je bio i veoma "konstruktivan" :D :D . Igrac nr.1 trenutno u Sarajevu meni.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 02:07

kimbo je napisao/la:Jel moze tko sta da napise o ovom Bajraktarevicu. Zapazio sam ga vec protiv Veleza kao "destruktivca" a danas je bio i veoma "konstruktivan" :D :D . Igrac nr.1 trenutno u Sarajevu meni.
Dosao iz Saska , dobar u napadu i odbrani meni se cini da je prosle godine bio prvi strijelac ili asistent u 2 ligi. Sa njim je dosao i Aladin Djakovac kazu da je talentovan (prosao zvezdinu skolu ) ali treba da se dokaze valjda mu se ukaze prilika protiv kozare.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 avg 2011, 02:09

Sarajlijc@ je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Jel moze tko sta da napise o ovom Bajraktarevicu. Zapazio sam ga vec protiv Veleza kao "destruktivca" a danas je bio i veoma "konstruktivan" :D :D . Igrac nr.1 trenutno u Sarajevu meni.
Dosao iz Saska , dobar u napadu i odbrani meni se cini da je prosle godine bio prvi strijelac ili asistent u 2 ligi. Sa njim je dosao i Aladin Djakovac kazu da je talentovan (prosao zvezdinu skolu ) ali treba da se dokaze valjda mu se ukaze prilika protiv kozare.
Hvala drug , koliko godina ima? Imam osjecaj da bi on mogao biti sledeci reprezentativac .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 avg 2011, 02:09

Dobro ti idi na gostovanja ja cu gledati tekmu na TVu , jel dogovoreno ... Internet huligani

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 avg 2011, 02:10

kimbo je napisao/la:
Hvala drug , koliko godina ima? Imam osjecaj da bi on mogao biti sledeci reprezentativac .
1987., godište.
Inače dva puta kod Mirze bio na probi, nije ga miris'o stručnjak.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 02:11

kimbo je napisao/la:
24 drug.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 02:15

Meni samo nije jasno sto Smigalovica nije ubacio Plisani....malo nije fer prema tom decku.....4 utakmice u Evropi....4 kola lige i lik nije usao 20min...bas malo bezveze...a dovedemo Dzafica pusti ga 25min...ne kontam fazon pa mogao je momka danas ubaciti kod 0:3 :shock:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 25 avg 2011, 02:16

24 ... Dobar , dobar

BTW. Vidi se na Suljicu da radi na fizici , ovo opet moram napisato kako momak pepnu od zemlju danas i nastavi dalje :lol: :lol: :lol: ono se ne rijetko vidi na nasim terenima :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 25 avg 2011, 02:18

ado-hz je napisao/la:Meni samo nije jasno sto Smigalovica nije ubacio Plisani....malo nije fer prema tom decku.....4 utakmice u Evropi....4 kola lige i lik nije usao 20min...bas malo bezveze...a dovedemo Dzafica pusti ga 25min...ne kontam fazon pa mogao je momka danas ubaciti kod 0:3 :shock:
Brate duga je sezona dobit ce pola njih sansu protiv celika ili kozare uvjeren sam. ;)

kimbo ja nisam mogao vjerovat ustade frajer ko da ni pao nije :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Beli98, boki86, Burberry46, ebi46, Kyle88, riki46 i 32 gosta.