Ajd da se netko drugi javi, al MonologMonolog je napisao/la:Podebljani pojmovi su u suprotnosti sa mojim nickom.dubrava je napisao/la:Izgleda da nikoga više ne zanima dijalog, već svatko svoj tor gleda. Šteta.
A možda je i teško započeti dijalog?!![]()
Šalu na stranu, tek sam sad primijetio ovu temu, vjeruj mi. Da, evo i ja ću za tebe reći da si idealist, no jedino to te i može pokrenuti da ne bi zapao u neku prokletu crnu rupu iz koje se ne možeš izvući.
Kad smo već kod ideala, uvijek mi se Crnjanski mota po glavi: "Mrijeti ti ćeš, kada počneš sam. U ideale svoje sumnjati". A ljudi odavno sumnjanju u svoje, jer smo, ruku na srce, u takvom okruženju, zar ne?
Moram priznati da mi se sviđa tema, koja, kao i ostale koje su mi prirasle srcu, nema puno stranica. Da se zabrinem?

Ja sam možda idealist, utopist, nadrealist i teško odustajem od nekog svog(svojih) ideala, što može biti i dobro i loše, međutim, tema nisam ja

Zanimljiva je ta rečenica Crnjanskog. Svi mi sumnjamo, al ja u svoje ideale ne sumnjam

A šta da ti kažem za temu, otvorio sam je sa ciljem da se normalno priča i komunicira. Ne želim se opet ponavljat u razloge otvaranja iste.
Nije da sam se iznenadio malom posjetom, ali, nikad ne odustajem. Ne moraš se brinuti, možda nije problem u tebi