AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

senad_flamin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la senad_flamin » 25 avg 2011, 07:48

Romariooo je napisao/la:
baresi#6 je napisao/la:krađa. ćelo je najbolji transfer guru svih vremena. naklon kralju.
...ili je najbolji sakupljac tudjeg otpada

de lagano prosetaj sa nase teme,tad si mi pametniji
-RIVALDO-

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 10:13

AA stigao u Milano, čim odradi ljekarski, potpisuje i priključuje se ekipi(ako mu ne budu zubi pokvareni :lol: :lol: )
samo mu je neko uvalio prošlogodišnji dres
slika

kaže galijani da je to to što se tiče mercata, kod njega čas ovako čas onako :roll:

nije još poznato hoće li sezona početi sad ovaj vikend jer još uvijek postoji mogućnost štrajka, milanu to i nebi bilo loše da se barem ibra, kpd i mvb oporave.

danas izvlačenje grupa za LP, milan iz 2 šešira, zadnje dvije godine smo iz prvog išli i dobijali reala tako da ni sada nemožemo gore proći, iz prvog mi je svejedno koga god da dobijemo, ali iz trećeg bi valjalo izbjeći zenit i mancity, kao i iz četvrtog borusiju, ostalo sve može
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 25 avg 2011, 10:47

LM#8 je napisao/la: Ja sam protiv. Volim Kaku i mnogo mi je drag ali on poslednje sezone kod nas nista nije odigrao, vise je bio povredjen nego zdrav i mislim da smo ga zato i prodali jer smo znali u kakvom je stanju. Generalno nejgov stil igranja je takav da kolena puno trpe a imao je uvek solidnu kilazu, zbog svega toga prodaja Realu za 79 miliona je jedan od najboljih poteza uprave.
Bojim se da on ne moze nikad da se vrati na taj nivo i ne bih ni da kvarimo sliku o njemu niti da se nerviramo sto ga nemamo po pola sezone na raspolaganju
vrlo vjerovatno si u pravu. ja bi kaku volio vidjeti samo zato što je on postao drag navijačima milana, nije legenda kao maldini ili costacurta ali veoma drag igrač. međutim zdrav razum nalaže da bi bila greška ukoliko se vrati u milan ali uvijek postoji taj x faktor, ta magija kod ricarda.

@tony malo mi taj aquilani frljav u očima, nekako ne izgleda da je dobar :lol:
ja sam uvjeren da mercato nije gotov, već je jedan sportiski novinar blizak milanu rekao da bez obzira šta galliani izjavio da mercato nije gotov. ćelo radi jedno govori drugo i tako u krug. žao mi je flaminija što se povrijedi i ova teška povreda ako bude van terena 6 mjesec vrlo vjerovatno može značiti početak kraja za francuza kad je karijera milana u pitanju. baš šteta dobro se pokazao zadnju sezonu i siguran sam da u milanu već misle da mu nađu zamjenu s obzirom da su van bommel, gattuso, ambro itd. u godinama i povrede su neminovne a utakmica mnogo. dobro bi došao sad strasser.

EDIT: ibra počeo sa treningom, sve su šanse da će biti na raspolaganju protiv cagliarija!
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 11:05

je li bolje imati vezi red princ seedorf aqvilani i bommel ili princ KAKA akvilani bommel....ako ne postoji mogucnost da se dovede drugi igrac moze onda i kaka, jer generalno bez klasicnog prednjeg veznog nas mena nidje

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 25 avg 2011, 11:08

dovodjenjem Aquilania u Milan i Vidala u Juve, zeli se reci, "imamo para al ne damo", ili "nema vise para" ili "finansijski fair play furamo" :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 16:09

Aquilani: "Sono nel miglior club al mondo, gioco in tutte le posizioni del centrocampo"

još da je rekao da od malih nogu navija za milan i da sve bude po šablonu :lol:

ovo je otprilike sad prvih 11
slika

bolje izgleda nego lani, mada bi ja volio da sedorf ide na klupi, aqua na njegovo mjesto, a na njegovo mjesto neki X :mrgreen:
plus dobri igrači na klupi za rotacije, mexes, yepes, bonera :roll: stoperi, bekovi zabro, oddo :roll: , antonini :roll: , i po potrebi emanuelson, u vezi gatuzo, ambro, emanuelson, napad casano robinjo pipu, plus ovaj faraon može i u vezu i u napad.

sad se spominju keita iz barse i diara iz reala kao eventualna pojačanja, ali tračevi su to više nego provjerene informacije, ali nebi bilo loše još jednog mesara imati za dmf, sad kad se flamini onako maestralo samoozljedio :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 avg 2011, 16:41

Koliko je zvanicno odsutan flamini i da li je potpisao Aquilani
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 25 avg 2011, 18:19

Barcelona ;)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 25 avg 2011, 18:21

Nece nam zar City doci iz 3. grupe :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 25 avg 2011, 18:22

Bolje City nego Borussia Dortmund ili Zenit!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 25 avg 2011, 18:25

Bianconeri1988 je napisao/la:Bolje City nego Borussia Dortmund ili Zenit!
Sreca , nece Zenit u nasu grupu :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 25 avg 2011, 18:29

Bate Borisov .. odlicno ! :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 18:31

super iz prvog najjači mogući i najatraktivniji, a iz 3. najlakši, sad izbjeći dortmund i super, sigurno 2 put na tv gledamo milana, kao i lani i preklani, jbg sad nije real al jest moćna barsa, taman da vidimo odmah gdje smo i šta smo ;)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 25 avg 2011, 18:33

Too Gullit ruke ti se pozlatile ! :mrgreen:

Barsa će biti ponižena ;) :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 25 avg 2011, 18:37

Daj bilo sta samo nemoj Dortmund :D

EDIT : Plzen ! :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 18:39

eto ve kako sam i htio, super, sa barsom odigrati muški jesu bolji ali baš da se vidi koliko smo im blizu, ove dvije gazimo, prolaz nije upita, super grupa, bolje smo prošli nego kad smo bili nosioci :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 18:40

Sada Galliani pokazi da si frajer dovedi Kaku i jos jednog igraca :)))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 25 avg 2011, 18:42

super je ovo ,treba odigrati muski protiv barce i pustiti zlatana da ih nagu.. hahah a sa ove dvije ekipe treba laganicu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 18:51

Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 18:53

A_d_0 je napisao/la:Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.