AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Boateng_27
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Boateng_27 » 25 avg 2011, 18:33

Too Gullit ruke ti se pozlatile ! :mrgreen:

Barsa će biti ponižena ;) :lol:
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 25 avg 2011, 18:37

Daj bilo sta samo nemoj Dortmund :D

EDIT : Plzen ! :D
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 25 avg 2011, 18:39

eto ve kako sam i htio, super, sa barsom odigrati muški jesu bolji ali baš da se vidi koliko smo im blizu, ove dvije gazimo, prolaz nije upita, super grupa, bolje smo prošli nego kad smo bili nosioci :D
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 18:40

Sada Galliani pokazi da si frajer dovedi Kaku i jos jednog igraca :)))) aaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 25 avg 2011, 18:42

super je ovo ,treba odigrati muski protiv barce i pustiti zlatana da ih nagu.. hahah a sa ove dvije ekipe treba laganicu.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 18:51

Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 18:53

A_d_0 je napisao/la:Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 18:55

meskalin je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Ma mora nama najtezi doci al jbg. Realno imam osjecaj da ce nas nabit u obje utakmice, al zato cemo ove preostale 4 utkamice dobit 100%. Mislim bar bi trebali. Sad se spominje kao Kaka' za vikend u sto ne vjerujem, ali se nadam. :D

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)
Ma dobro realno niko se od nas i ne nada LP. Svjesni smo da sa trenutnim kadrom nemamo sta traziti, al opet bio bi blam da ne prodjemo grupnu fazu.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 19:04

A_d_0 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:

Ma dobro realno niko se od nas i ne nada LP. Svjesni smo da sa trenutnim kadrom nemamo sta traziti, al opet bio bi blam da ne prodjemo grupnu fazu.
ma nemoj ako dovede Kaku i recimo poludi i plati za Montoliva, de se onda ti zamisli bi li ovja tim imao kadra za LP

--Abate---Nesta---Silva---Taiwo--
--------Aqvilani------
---Princ------Monotolivo---
-------kaka------
---Ibra---Pato----

zamjena: Robinho, Cassano, Mesxes, Antoni Gatto, Seedrof, i co

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 25 avg 2011, 19:04

Siguran prolazak. U dvomecu sa Barcom traziti svoju sansu za prvo mjesto, ali uglavnom oko prolaza nece biti problema i to je bitno...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 25 avg 2011, 19:05

Ne budali :lol: ovo da ne prođemo?? Pa onda nismo zaslužili ni da igramo lp uopšte. Protiv ova 2 računaj 8-12 bodova bez beda, biće sa Barsom naguzove a pogotovo bude li sudio ovreebo ili onaj što je Ševi poništio čist gol vrijedan titule. Jači smo nego prethodnih sezona pogotovo dođe li još neko pojačanje i što je važnije igramo dobro kad su svi na okupu. Na san siru kad zagrmi možemo svakoga dobiti. Uvijek je potrebna doza sreće kao i u svemu pa i tako i u nastavku takmičenja. Gledaj kako schalke dođe do polufinala prošle godine. JA bih bio zadovoljan i polufinalom, napredak u odnosu na prethodne godine.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 19:06

ako nikmo ne dodje osim Aqvilanija Milan se moze halaliti s LP jer i Festerr zna da nema sta traziti, Aqvca je dosoa na pozjamicu iskesirat ce novac ujak i Berlu siguran sam :)[/quote]

Ma dobro realno niko se od nas i ne nada LP. Svjesni smo da sa trenutnim kadrom nemamo sta traziti, al opet bio bi blam da ne prodjemo grupnu fazu.[/quote]

ma nemoj ako dovede Kaku i recimo poludi i plati za Montoliva, de se onda ti zamisli bi li ovja tim imao kadra za LP

--Abate---Nesta---Silva---Taiwo--
--------Aqvilani------
---Princ------Monotolivo---
-------kaka------
---Ibra---Pato----

zamjena: Robinho, Cassano, Mesxes, Antoni Gatto, Seedrof, i co[/quote]

Vidis da sam napisao sa TRENUTNIM KADROM. Kontas? Znaci ako ostane ovaj saastav koji sad imamo, nemamo nikakve sanse, a sad koga cemo dovesti,koga necemo to je druga prica.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 19:20

ja se nadam da ce dovesti jer iskreno vise volim europski MIlan nego dominaciju u seriji a, balmiraju se 4 godine ne mogu dalje od grupa jbg nadam se da ce nas sviju razveseliti i dovesti igrace

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 avg 2011, 19:21

Je li aquilani zvanicno potpisao za Milan
hehehhe a kada se Ibrahimovic sretne sa Guardiolom
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 19:29

meho-medo je napisao/la:Je li aquilani zvanicno potpisao za Milan
hehehhe a kada se Ibrahimovic sretne sa Guardiolom

doveden na pozajmicu, te ako ga misle od kupiti mora imati preko 25 nasupa za klub!! :)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 25 avg 2011, 19:32

meskalin je napisao/la:ja se nadam da ce dovesti jer iskreno vise volim europski MIlan nego dominaciju u seriji a, balmiraju se 4 godine ne mogu dalje od grupa jbg nadam se da ce nas sviju razveseliti i dovesti igrace
Ja bi volio Kaku vise neg ijednog jer znam kakav je igrac, samo da ga povrede zaobidju i da stekne malo samopouzdanja.

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 20:03

A_d_0 je napisao/la:
meskalin je napisao/la:ja se nadam da ce dovesti jer iskreno vise volim europski MIlan nego dominaciju u seriji a, balmiraju se 4 godine ne mogu dalje od grupa jbg nadam se da ce nas sviju razveseliti i dovesti igrace
Ja bi volio Kaku vise neg ijednog jer znam kakav je igrac, samo da ga povrede zaobidju i da stekne malo samopouzdanja.
naravno iza Aqvu lijevo Princa, desno Monotoliva i baci Barcu da se igramooooooooooo :)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 25 avg 2011, 20:07

Da, Ibra je izjavio kad je dolazio kod nas da će sljedeći put kad se sretne sa Guardiolom da će na nokautirati :lol:

Očekujem lagano 2. mjesto i da se ne osramotimo puno protiv Barse ;) ... u Nok-autu šta se desi desi

Očekujem Kaku
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 avg 2011, 20:22

prvo kolo idemo barci, drugo nam dolazi plzen, pa dvomec sa batom,5 kolo barca dolazi pa idemo u cesku zadnje kolo :D ajdeee Berlu razveseli navijace :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 25 avg 2011, 20:33

Milan je siguran u prolaz što se ne može reći za gradskog rivala. :)....duel sa Barcelonom će biti spektakl očekujem golijadu jer Ibra je sakupio dovoljno bijesa za Guradiolu. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []