NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....ado-hz je napisao/la:Sve je to Ok ali kad pogledas i Maxa nam je otisao u Ruminiju zbrisao pa se pokajao,vratio,trenirao,cekao i sad ponovo igra...treba mu dati priliku jer svaki covjek grijes a grijesiti i oprostiti nekome ko se pokaje i potrudi da ispravi svoje greske je svakako ljudski.Treba mu dati priliku da se vrati,pokaze i dokaze sve na terenu, volja,zelja,htijenje i zalaganje i sve ce biti Ok vjeruj mi.bordo je napisao/la:Sve je super i treba gledati dobrobit kluba! Ali zbog drugih igraca ja ga nebi vracao u ekipu!
Da nebude primjer ostalim. jer ce se onda svako tako odnositi prema svetinji!
Nego bi mu gospotski dao da trenira sa ekipom ali nema mjesta u ekipi!
Ali ne da se oni ponasaju prema svetinji kako oni hoce! A kada zagusti vracaju se i fini su!
Poserem se ja na njihovu finocu! Preko koga se je prodao nego preko sarajeva!
JA TRAZIM SAMO RESPEKT I POSTOVNJE! NISTA VISE!
ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!