FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
Koji trci kao lud i izgara na terenu! A jos je sve pripreme od radio, a Plisek ih polako dopinguje treninzima!
Koji trci kao lud i izgara na terenu! A jos je sve pripreme od radio, a Plisek ih polako dopinguje treninzima!
Ove odluke o nevracanju igraca su sada pod kontrolom Pliseka logicno,isto je on tako Hamzicu ponudio mjesto treceg golmana...a isto tako da ode npr neko iz trenutnog kadra imao bi istu situaciju,ili nebi imao ni tu priliku da bude rezerva...ugl Maksumic za Pliseka je igrac kao i svi ovi koji su dosli,hocu da kazem da je odlazio prije Pliseka,pa je samim tim njegov dolazak za Pliseka isto kao dolazak igraca koji ranije nije igrao tj nov igrac nepoznanica,mislim da me razumijes sta hocu da kazemado-hz je napisao/la:A Maxa....kako on moze igrati?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Brate jel to po tebi Lede nemoze nama da valja sada za hoklice?miky_hz je napisao/la:Ove odluke o nevracanju igraca su sada pod kontrolom Pliseka logicno,isto je on tako Hamzicu ponudio mjesto treceg golmana...a isto tako da ode npr neko iz trenutnog kadra imao bi istu situaciju,ili nebi imao ni tu priliku da bude rezerva...ugl Maksumic za Pliseka je igrac kao i svi ovi koji su dosli,hocu da kazem da je odlazio prije Pliseka,pa je samim tim njegov dolazak za Pliseka isto kao dolazak igraca koji ranije nije igrao tj nov igrac nepoznanica,mislim da me razumijes sta hocu da kazemado-hz je napisao/la:A Maxa....kako on moze igrati?
Lede svakako moze da valja,al ja mislim da on nema nista nacisto sa ovim iz Azerbejdzana da je to neki mistican ugovor,kao uvijek kod njegaado-hz je napisao/la:Brate jel to po tebi Lede nemoze nama da valja sada za hoklice?miky_hz je napisao/la:Ove odluke o nevracanju igraca su sada pod kontrolom Pliseka logicno,isto je on tako Hamzicu ponudio mjesto treceg golmana...a isto tako da ode npr neko iz trenutnog kadra imao bi istu situaciju,ili nebi imao ni tu priliku da bude rezerva...ugl Maksumic za Pliseka je igrac kao i svi ovi koji su dosli,hocu da kazem da je odlazio prije Pliseka,pa je samim tim njegov dolazak za Pliseka isto kao dolazak igraca koji ranije nije igrao tj nov igrac nepoznanica,mislim da me razumijes sta hocu da kazemado-hz je napisao/la:A Maxa....kako on moze igrati?
Ja mislim da ima sanse da ostane kod Pliseka(ako je tamo defitnivno sve rascistio),mada je eto sad sa drugim timom,cisto jel je otisao nakon nekih par treninga ja Plisekom,neznam da je odigrao i prijateljsku pod njegovim vodstvom...ono u fazonu nisi otisao kada je vec pocela liga itd,drugaciji slusaj od Hamzica,ali smatram ja licno da bi nam valjao i to pravo,mislim da je ok momak,e sad vidjecemo,ko pojacanje svakako bi valjao mada ga iskreno ne ocekujem u nekoj skorijoj buducnosti,tipa mjesec-dva dana
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
samosarajvo
- Kontakt:
Lede bi meni zaigrao tek u 16 kolu makar ispali. Prvo nek se dobro fizicki spremi,ali dobroooooo, da je tu u rangu sa Comorom.Onda poslje toga jos par tekmi maksuz pustiti Comora da igra pa tek razmislit da li ce igrati Lede. Comor bi meni svakako igrao,mozda u Sredini. Jest da ovaj Bajraktarevic nije los ali Comora tu stavit da trci po sredini, nako jak i spreman moze doprinjeti na toj poziciji. PRve izmjene nek mu budu Bajraktarevic i Keno a Vucinu nek mjenja Maksumic.
Obucu poslje ove sezone poslat u B tim, dat mu solidnu platu i nek se napadaci u B timu kale uz njega.
Obucu poslje ove sezone poslat u B tim, dat mu solidnu platu i nek se napadaci u B timu kale uz njega.
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
U pravu si brate, ako Comor odigra ovu polusezonu steci ce jos iskustva sto ce mu biti dovoljno za drugi dio. Iduce sezone ocekujem da ce opravdati povjerenje Pliseka i biti nesta ala Salihamidzic kao sto je @bordo napisaobordo je napisao/la:Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Comor je ranije igr˙o u sredini, onda ga Plisek zbog deficita na poziciji beka stavio da igra, a sa ovakvom fizickom spremom i formom u sredini bismo imali vise koristibordo je napisao/la:Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
hordas1987
- Kontakt:
maxa je imao ponudu da potpise za zrinjski pola godine ranije nego sto je se vratio kod nas ali on je cekao pola godine pa se vratio u svoj voljeni klub,a i razlika je sto je maksa bio gore pola godine a ledetu je propao angazman odmah pa je opet dosao i usunjao se u klub.Ja licno nemam nista protiv ledeta dobar je on i kao covjek i kao igrac ali ne treba zaboraviti kad nas je ostavio na cjedilu i to je on bio taj igrac koji je igrao na poziciji na kojoj smo i prije a i danas bili i ostali najtanji tj. na poziciji desnog beka !!! Isto tako mislim da je ruzno tako zalupiti vrata ispred nosa Comoru koji se trudi i izgara na terenu svaku tekmu !!!ado-hz je napisao/la:A Maxa....kako on moze igrati?
Bas tako! Nije fer prema Comoru, da sada odjednom uskoci lede!
Hajde da je pravio neke kardinalne greske pa bi razumijeo!
Treba i Comoru utakmica i utakmica! Nemijenjaj ekipa koja pobjeduje!
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Brate nema potrebe da se sada ista mjenja posto se snalazi i na beku a kao zadnje vezne imamo Scepanovica i Bajraktarevica i oni su meni prvi izbor a kao zamjena imaju Keno i Maksumic tako da bi Comor bio previse za te pozicije a i na beku se snalazi dobro. Dok jos malo iskustva skupi tu bice odlican aBd.dr.van nostrand je napisao/la:Comor je ranije igr˙o u sredini, onda ga Plisek zbog deficita na poziciji beka stavio da igra, a sa ovakvom fizickom spremom i formom u sredini bismo imali vise koristibordo je napisao/la:Treba comoru iskustva! Taj momak nije igracina! Ali bas od takvog igraca mozemo imati tipa Salihamidzica po igri!
-
hordas1987
- Kontakt:
ma brate i one greske koje je pravio to su vise neke greske iz prevelike zelje pa recimo ispadne, pa lopta prodje i jos su njegove greske samo iz neiskustva !!!bordo je napisao/la:Bas tako! Nije fer prema Comoru, da sada odjednom uskoci lede!
Znam moj brate i to se vidi! Ja sam samo za fer odnos prema svima!
Nezatvaraj guzicom vrata! Eh to je lede uradio! A proveo je dosta vremena na
Kosevu i u klubu! Da zna sta i kako! NAS POGON JE NASA SVETINJA! Kada se sjetim
Dzemice Berberovica!
Dzemice Berberovica!
Info iz prve ruke...Bane Arsinijevic igra za AZAL PFK Baku i gazda kluba je jako bogat covjek koji se bavi svim i svacim, a izmedju ostalog i trgovinom oruzja....prije par dana oborili su mu avion, poginulo 8 clanova posade i lik izgubio oko 70-80 miliona eura tako da mu sada kasni plata i vec je poceo da kuka i zali se.Cak je spomenuo da covjek kojeg je kontaktirao vidi sa irfanom ako vamo bas zagusti a vec je pocelo jer mu plata kasni da vidi da se vrati.Inace plata mu je 10.000 dolara, zivi u hotelu Seraton u Baku, ne valja se radovati tudjoj muci ali svakako da su njemu uvijek vrata otvorena i da moze se uvijek vratiti tamo gdje mu je i mjesto.Eto toliko
E, Bane bi bio pravo pojačanje.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
hordas1987
- Kontakt:
naravno pa ko god analizira najzapamcenije i najuspjesnije igrace sarajeva svih vremena vidjece da su prosli omladinski pogon npr. berberovic,skoro itd. mislim da treba dzemu pozvati da zavrsi karijeru u sarajevu, kad dodje za to vrijeme naravno !!!bordo je napisao/la:Znam moj brate i to se vidi! Ja sam samo za fer odnos prema svima!
Dzemice Berberovica!
Ma jasta neg' ne moze. Naravno da se ti pitas, a joj i ovi iz uprave navalili da razgovaraju s ledetom oko ugovora, a znaju da se ti pitas...johnnyHZ je napisao/la: NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....
ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!
Mi nikada odustati necemo...
Bas tako! Kako ko zasluzi tako mu i vratiti! Dzemica i Skoro to zasluzuju
10.Skoro je napisao/la:Ma jasta neg' ne moze. Naravno da se ti pitas, a joj i ovi iz uprave navalili da razgovaraju s ledetom oko ugovora, a znaju da se ti pitas...johnnyHZ je napisao/la: NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....
ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!
-
hordas1987
- Kontakt:
kad vec svi spominjete poziciju desnog beka mislim da na toj poziciji nema niko bolji od dzeme ali naravno ne sada nego u narednim sezonama !!!bordo je napisao/la:Bas tako! Kako ko zasluzi tako mu i vratiti! Dzemica i Skoro to zasluzuju
Sta bi sa onim Subasicem starim vukom sa Otoke u kojem on klubu zavrsi lige petice

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, laznokrilo, MSOZ101, muhamedhulk, Napapijri, OzmoodPinglewood i 35 gostiju.