FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 19:57

Info iz prve ruke...Bane Arsinijevic igra za AZAL PFK Baku i gazda kluba je jako bogat covjek koji se bavi svim i svacim, a izmedju ostalog i trgovinom oruzja....prije par dana oborili su mu avion, poginulo 8 clanova posade i lik izgubio oko 70-80 miliona eura tako da mu sada kasni plata i vec je poceo da kuka i zali se.Cak je spomenuo da covjek kojeg je kontaktirao vidi sa irfanom ako vamo bas zagusti a vec je pocelo jer mu plata kasni da vidi da se vrati.Inace plata mu je 10.000 dolara, zivi u hotelu Seraton u Baku, ne valja se radovati tudjoj muci ali svakako da su njemu uvijek vrata otvorena i da moze se uvijek vratiti tamo gdje mu je i mjesto.Eto toliko

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 25 avg 2011, 19:59

E, Bane bi bio pravo pojačanje.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 25 avg 2011, 20:00

bordo je napisao/la:Znam moj brate i to se vidi! Ja sam samo za fer odnos prema svima!
Nezatvaraj guzicom vrata! Eh to je lede uradio! A proveo je dosta vremena na
Kosevu i u klubu! Da zna sta i kako! NAS POGON JE NASA SVETINJA! Kada se sjetim
Dzemice Berberovica!
naravno pa ko god analizira najzapamcenije i najuspjesnije igrace sarajeva svih vremena vidjece da su prosli omladinski pogon npr. berberovic,skoro itd. mislim da treba dzemu pozvati da zavrsi karijeru u sarajevu, kad dodje za to vrijeme naravno !!!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 25 avg 2011, 20:01

johnnyHZ je napisao/la: NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....

ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!
Ma jasta neg' ne moze. Naravno da se ti pitas, a joj i ovi iz uprave navalili da razgovaraju s ledetom oko ugovora, a znaju da se ti pitas...
Mi nikada odustati necemo...

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 20:06

Bas tako! Kako ko zasluzi tako mu i vratiti! Dzemica i Skoro to zasluzuju

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 20:08

10.Skoro je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....

ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!
Ma jasta neg' ne moze. Naravno da se ti pitas, a joj i ovi iz uprave navalili da razgovaraju s ledetom oko ugovora, a znaju da se ti pitas...
:lol:

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 25 avg 2011, 20:16

bordo je napisao/la:Bas tako! Kako ko zasluzi tako mu i vratiti! Dzemica i Skoro to zasluzuju
kad vec svi spominjete poziciju desnog beka mislim da na toj poziciji nema niko bolji od dzeme ali naravno ne sada nego u narednim sezonama !!! ;)

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 20:17

Sta bi sa onim Subasicem starim vukom sa Otoke u kojem on klubu zavrsi lige petice :lol: :lol: :lol: :lol:

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 25 avg 2011, 20:22

sta misli ovaj jagodic pa ne zove suljica u reprezentaciju :? :? :?

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 20:23

Izgleda da ce zavrsiti u vaterpolo klubu otoka! Bas cirkus oko tog igraca!
Jos je imao i priliku i u repci! Sto se nemoze reci za naseg Torlaka!
A jos u odbrani skripi! Ali neka Subasica **** ga on!
Pardon na psovci ali sam morao!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 20:24

bordo je napisao/la:Izgleda da ce zavrsiti u vaterpolo klubu otoka! Bas cirkus oko tog igraca!
Jos je imao i priliku i u repci! Sto se nemoze reci za naseg Torlaka!
A jos u odbrani skripi! Ali neka Subasica **** ga on!
Pardon na psovci ali sam morao!
Trebali smo im ga mi copiti nije on los

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 20:27

Kada bi se Pehla mogao prikljuciti ekipi? 100%

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 20:34

bordo je napisao/la:Kada bi se Pehla mogao prikljuciti ekipi? 100%
Nakon pauze reprezentacije ove dvije tekme...tako kazu

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 21:10

bordo je napisao/la:Kada bi se Pehla mogao prikljuciti ekipi? 100%
Nakon reprezentativne pauze. Vidim ga svaki dan u teretani, oporavlja nozni misic jer mu je skroz puko i kaze da bi trebao biti spreman nakon reprezentativne pauze.

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 21:12

hordas1987 je napisao/la:sta misli ovaj jagodic pa ne zove suljica u reprezentaciju :? :? :?
Druze i ja se to pitam jer smatram da Suljic stvarno zasluzuje poziv za U21 repku.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 21:13

Bas super! Hvala bogu pa ce nam i on biti na raspolaganju ako bogda!
A zadnje kolo protiv borca! to ce biti spica!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 21:20

bordo je napisao/la:Bas super! Hvala bogu pa ce nam i on biti na raspolaganju ako bogda!
A zadnje kolo protiv borca! to ce biti spica!
lakapo druze, utakmica po utakmica. Sad se fokusirati samo na Celik, i trebali bi biti odvojeni na vrhu tabele jer Borac igra u Travniku, a mislim da znas sta to znaci :D

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 25 avg 2011, 21:23

-SiviSoko- je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:sta misli ovaj jagodic pa ne zove suljica u reprezentaciju :? :? :?
Druze i ja se to pitam jer smatram da Suljic stvarno zasluzuje poziv za U21 repku.
On je zasluzio poziv sigurno ali sto bi se momak odazvao i kada bi ga ovaj pozvao kada zna da ga nebi sigurno stavio da igra u 1. postavi jer na njegovoj poziciji igra Visca koji je bolji igrac i Stevanovic koji je bar za klasu slabiji od Suljica ali posto je igrao u Borcu on je Jagodicu kao sin stoga on mora igrati... Doduse tu ima i mali Zakaric ali je i on slabiji od Suljica a opet bi imao prednost nad njim...

Mozda je bolje za momka da ga ne zove jer bi mu samo Jagodic izvukao zivce sa tim da igraju slabiji od njega...

A kakav je Jagoda selektor pokazuje to da nije zvao Cajica prvotimca Teplica ili recimo Hajrovica ali ne onog iz Arsenal vec njegovog brata koji je takodjer standardan u Grasshoperu...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 25 avg 2011, 21:23

hordas1987 je napisao/la:
bordo je napisao/la:Bas tako! Kako ko zasluzi tako mu i vratiti! Dzemica i Skoro to zasluzuju
kad vec svi spominjete poziciju desnog beka mislim da na toj poziciji nema niko bolji od dzeme ali naravno ne sada nego u narednim sezonama !!! ;)
Dzemica ce se vratiti kad tad...i on i Nadarevic ce ovdje karijeru kraju da privode
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 25 avg 2011, 21:25

10.Skoro je napisao/la:

dobro ba sveznajuci.... dali su mu SLABIJI ugovor a koliko ga cijene pokazuje i to da je U DRUGOM TIMU! a ti nastavi pametovati ;)
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 54 gosta.