FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DRHAUSE
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DRHAUSE » 25 avg 2011, 21:26

ado-hz je napisao/la:Sta bi sa onim Subasicem starim vukom sa Otoke u kojem on klubu zavrsi lige petice :lol: :lol: :lol: :lol:
Subašić je u dilemi Španija ili Italija ali čekaju ponudu iz Engleske (kaže Gracić da oni najbolje plačaju ).
Inače za Subašića je na insistiranje Blatera učinjen ustupak pa je prijelazni rok otvoren cijelu godinu .
Kakav talent. 8-)
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 22:15

DRHAUSE je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Sta bi sa onim Subasicem starim vukom sa Otoke u kojem on klubu zavrsi lige petice :lol: :lol: :lol: :lol:
Subašić je u dilemi Španija ili Italija ali čekaju ponudu iz Engleske (kaže Gracić da oni najbolje plačaju ).
Inače za Subašića je na insistiranje Blatera učinjen ustupak pa je prijelazni rok otvoren cijelu godinu .
Kakav talent. 8-)
Razmislja izmedju Barcelona,Reala i Intera i ocekuju ponudu Manchestera :D

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 25 avg 2011, 23:14

Cestitke sarajlijama na pobjedi protiv Slavije,zaista ste igrali impresivno,imate odlicnu ekipu,jos ako vam dodje Skoro... po meni Borac i vi imate najvece sanse za prva 2 mjesta...

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 23:15

bosnas_ je napisao/la:Cestitke sarajlijama na pobjedi protiv Slavije,zaista ste igrali impresivno,imate odlicnu ekipu,jos ako vam dodje Skoro... po meni Borac i vi imate najvece sanse za prva 2 mjesta...
Hvala na cestitkama brate, a ako dodje Skoro to ce biti nova prica. Da je on juce bio tu, bilo bi bar 6:0 :D

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 23:21

Valjao bi nam Skorinjo! Ali gdje je jos Pehlic!
Tekma po tekma! Ali ne moze covjek da doceka slijedece kolo!
Od radosti i uzbudenja!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 23:28

-SiviSoko- je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:
Kakav talent. 8-)
Razmislja izmedju Barcelona,Reala i Intera i ocekuju ponudu Manchestera :D
:lol: :lol: :lol: :lol:

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 25 avg 2011, 23:31

E braco kako bi bilo lijepo da nas ona brojka protiv Pticurina bude na svakom gostovanju...doduse u Ze,Tz,Mo nas ode bas puno samo da tako nastavimo....kad nas moze u Pragu biti 1000-1200 moze ona 700-800 i na svim gostovanjima

hordas1987
Kontakt:

Post Postao/la hordas1987 » 25 avg 2011, 23:32

Arogantni je napisao/la:
-SiviSoko- je napisao/la:
hordas1987 je napisao/la:sta misli ovaj jagodic pa ne zove suljica u reprezentaciju :? :? :?
Druze i ja se to pitam jer smatram da Suljic stvarno zasluzuje poziv za U21 repku.
On je zasluzio poziv sigurno ali sto bi se momak odazvao i kada bi ga ovaj pozvao kada zna da ga nebi sigurno stavio da igra u 1. postavi jer na njegovoj poziciji igra Visca koji je bolji igrac i Stevanovic koji je bar za klasu slabiji od Suljica ali posto je igrao u Borcu on je Jagodicu kao sin stoga on mora igrati... Doduse tu ima i mali Zakaric ali je i on slabiji od Suljica a opet bi imao prednost nad njim...

Mozda je bolje za momka da ga ne zove jer bi mu samo Jagodic izvukao zivce sa tim da igraju slabiji od njega...

A kakav je Jagoda selektor pokazuje to da nije zvao Cajica prvotimca Teplica ili recimo Hajrovica ali ne onog iz Arsenal vec njegovog brata koji je takodjer standardan u Grasshoperu...
druze ja znam da je visca dobar igrac ali on nema ni upola tehniku kao suljic tu su oni negdje bara-bara vjeruj mi !!! ;)

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 25 avg 2011, 23:35

Suljic po meni ima tu dozu vise! Sto se tice tehnike!

-SiviSoko-
Kontakt:

Post Postao/la -SiviSoko- » 25 avg 2011, 23:45

bordo je napisao/la:Valjao bi nam Skorinjo! Ali gdje je jos Pehlic!
Tekma po tekma! Ali ne moze covjek da doceka slijedece kolo!
Od radosti i uzbudenja!
U pravu si brate !

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 26 avg 2011, 01:35

http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... iz-ilijasa" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 avg 2011, 03:04

Ovaj Suljic je jak sa tehnikom ali prije svega decko ima konstituciju za fudbalera poput onih Spanskih patuljaka.

Jos nesto ja sam davno napisao da cete ove godine prekucavati ligu (vjerovatno uzimate kup) al nemojte da vas zavarava tekma sa Slavijom jer je Slavija cini mi se daleko najgora ekipa ove godine. Njih ce svih puniti , tako da ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 26 avg 2011, 08:40

Lijep potez Handzica i Suljica malog! Sto su obisli ove malisane! Covjeku srce zaigra kada vidi ove slike!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 26 avg 2011, 08:51

... a Octavia ASA Group u pozadini nagovještava najavljenog novog sponzora FKS ???
P.S. Samo da ne bude razvoj situacije kao s KK Bosna.

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 26 avg 2011, 09:00

Ma neka sponzora ali bas u vidu reklame za seebe a koristi za nas!
Ali Imamovicu daleko kuca od Sarajeva! A imaju tu i Hastori koji
vode glavnu rijec oko ASA Group! Pa kakve su tu igre to ne znam!
Pa necu da pametujem!

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 26 avg 2011, 09:52

johnnyHZ je napisao/la:
10.Skoro je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: NE TREBA... zamisli kako bi bilo malom comoru koji je litre znoja prolio na pripremama i trenutno je nas najspremniji igrac, i sad odjednom eto lede ide nakon dugog godisnjeg odmora , propo mu angazman pa se ima gdje vratiti???????? pa momak bi izgubio volju totalno! Meni je zao sto neki govore protiv comora, meni je taj momak prirastao srcu skroz... koliko samo srcca unosi u igru i koliko ima VOLJE.....

ovako treba kao sa ledetom i sa golmanom nasim vrlim zvanim MINUS JEDANAEST BODOVA PROSLE SEZONE, KLUPPA , DRUGI TIM ? moze? NE MOZE? VOZDRA!
Ma jasta neg' ne moze. Naravno da se ti pitas, a joj i ovi iz uprave navalili da razgovaraju s ledetom oko ugovora, a znaju da se ti pitas...
dobro ba sveznajuci.... dali su mu SLABIJI ugovor a koliko ga cijene pokazuje i to da je U DRUGOM TIMU! a ti nastavi pametovati ;)
Cuj ja sveznajuci, a ti i detalje ugovora znas??? Jesu li mu ubacili kakvu klauzulu da ukoliko bude htio otici iz Sarajeva da on klubu mora isplatiti 12 mjesecnih plata :p i ako znas slucajno koliko mu je topli. Ja ne mogu da vjerujem kakvih mahalaca ima...cuj on zna kakav su njemu ugovor ponudili ccc Hajde išššš s kompa išššš
Mi nikada odustati necemo...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 26 avg 2011, 13:35

Nekoliko recenica...
miky_hz je pisao o tome,o disciplini igraca...
žuti kartoni!golman Adilovic,iako nije imao nekog posla,hajmo reć' solidan,pokazao je u jednoj situaciji
koliko je (ne)iskusan golman...
isto tako Kojasevic,žuti karton,zbog čega?
DISCIPLINA!!!
U modernom fudbalu sastavni dio ozbiljne i profesionalne ekipe.

Haskic,promasio tri zicera...recimo da nam je potreban gol..katastrofa!

Naravno,ovo je samo pozitivna kritika,nikako ne umanjuje rezultat iz Lukavice.
F.K.SARAJEVO

zubizareta
Kontakt:

Post Postao/la zubizareta » 26 avg 2011, 13:38

bordo je napisao/la:Ma neka sponzora ali bas u vidu reklame za seebe a koristi za nas!
Ali Imamovicu daleko kuca od Sarajeva! A imaju tu i Hastori koji
vode glavnu rijec oko ASA Group! Pa kakve su tu igre to ne znam!
Pa necu da pametujem!
od Sarajeva nemaju sta da ukradu,a Suljic cim odigra jednu losu tekmu ovdje ce da ga popljuju,pa onda kad odigra jednu dobru da ga velicaju,slican primjer vam je Kojasevic bio
Fina Gradska sarajevska raja

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 26 avg 2011, 13:55

Sa Ledetom nije pricano za ugovor, niti ce pricati jer Irfan to nece.
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 26 avg 2011, 13:57

Ma kakav lede, moze ali kao zamjena Comoru...Lede je polovan igrac koji moze samo nazadovati, zadnji njegovi nastupi su bili kataklizma jedva sam cekao da mu ledja vidim. Sporo i dosadno izgleda na terenu, bio veliki talenat ali nazalost propo ko kauc

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 22 gosta.