cini mi se da je Zrinjski nosioc u vasoj grupiJimmy from the hood je napisao/la:Koga smo mi izvukli za LP ?

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
cini mi se da je Zrinjski nosioc u vasoj grupiJimmy from the hood je napisao/la:Koga smo mi izvukli za LP ?
Ja i dalje ostajem pri tome da je mogao više ponuditi u Liverpoolu, Hodgson ga je upropastio!Bezimeni je napisao/la:Evo zabi ga Jovanović za Anderlecht.
Martin je zvjer!fera je napisao/la:procitah da je neko od nasih bio na utakmici Sochauxa i posmatrao boudebouza i marvin martina.
fera je napisao/la:procitah da je neko od nasih bio na utakmici Sochauxa i posmatrao boudebouza i marvin martina.
Rizo, šta je ono bilo? Pet komada?Rizah je napisao/la:fera je napisao/la:procitah da je neko od nasih bio na utakmici Sochauxa i posmatrao boudebouza i marvin martina.
Kakvo ti je ovo glupo pitanje ili konstatacija, pa zna se ko je to bioHoćete li da vam prenesem izvještaj ili će te samo da se sjetimo Baždarevićevih živih i mrtvih? Dovoljno je od mene, kreten nad kretenima. Da Bog da otkaz sutra dobio
Da nam nije potreban.RamoLFC_93 je napisao/la:sta rec,,,,
" onclick="window.open(this.href);return false;
Monolog je napisao/la:Kakva je situacija sa Bellamy-jem? Je li moguć povratak na Anfield ili su to novine napisale samo da bi popunile svoje stupce? U svakom slučaju, mislim da je Craig svoje najbolje davno pružio i da u ovom trenutku ne može pomoći Liverpoolu. Može samo biti jedan od igrača s klupe i to je to. No, mislim da možete naći i boljeg igrača koji će se motati u prvih 18.
Slazem se, sad nam uopste nije potreban. Prije bih stavio Maxija u spic.Red Assassin je napisao/la:Agger is now the new captain of Denmark. Cestitam Aggeru.. Dovodjenje Belamija je korak unazad za nas klub po meni al et.
Dobra zamjena...kapiten Danske je trebao biti dominantni Nicklas Bendtner.Red Assassin je napisao/la:Agger is now the new captain of Denmark. Cestitam Aggeru.. Dovodjenje Belamija je korak unazad za nas klub po meni al et.
Al' ga sad i kenjate, Bellamy je ekstra zamjena, brz ko metak, prava zamjena.ILoveLFC je napisao/la:
Slazem se, sad nam uopste nije potreban. Prije bih stavio Maxija u spic.
Bellamy has been given a free transfer by #MCFC. If/when he agrees payoff he will return to #LFC. Coates will have his #LFC medical later today and then the club will apply for a work permit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.