Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Profesor
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Profesor » 25 avg 2011, 20:54

Jimmy from the hood je napisao/la:Koga smo mi izvukli za LP ? :mrgreen:
cini mi se da je Zrinjski nosioc u vasoj grupi :)

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 25 avg 2011, 22:19

Evo zabi ga Jovanović za Anderlecht. :lol:

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 25 avg 2011, 22:23

Bezimeni je napisao/la:Evo zabi ga Jovanović za Anderlecht. :lol:
Ja i dalje ostajem pri tome da je mogao više ponuditi u Liverpoolu, Hodgson ga je upropastio!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 avg 2011, 22:24

fera je napisao/la:procitah da je neko od nasih bio na utakmici Sochauxa i posmatrao boudebouza i marvin martina.
Martin je zvjer! 8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 25 avg 2011, 23:40

fera je napisao/la:procitah da je neko od nasih bio na utakmici Sochauxa i posmatrao boudebouza i marvin martina.

Kakvo ti je ovo glupo pitanje ili konstatacija, pa zna se ko je to bio :lol: Hoćete li da vam prenesem izvještaj ili će te samo da se sjetimo Baždarevićevih živih i mrtvih? Dovoljno je od mene, kreten nad kretenima. Da Bog da otkaz sutra dobio :twisted:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 25 avg 2011, 23:51

Rizah je napisao/la:

Kakvo ti je ovo glupo pitanje ili konstatacija, pa zna se ko je to bio :lol: Hoćete li da vam prenesem izvještaj ili će te samo da se sjetimo Baždarevićevih živih i mrtvih? Dovoljno je od mene, kreten nad kretenima. Da Bog da otkaz sutra dobio :twisted:
Rizo, šta je ono bilo? Pet komada? :mrgreen:
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

RamoLFC_93
Kontakt:

Post Postao/la RamoLFC_93 » 26 avg 2011, 00:10

sta rec,,,,
" onclick="window.open(this.href);return false;
YNWA_______LIVERPOOL FC_________

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 26 avg 2011, 00:21

RamoLFC_93 je napisao/la:sta rec,,,,
" onclick="window.open(this.href);return false;
Da nam nije potreban. :mrgreen:

Evo malo sa Twitera:

@asmir1
Asmir Begovic
I have 2 tickets for tomorrow nights game against Thun. Question to come, only answer if you can make it please.

@asmir1
Asmir Begovic
Question is: Kenny Dalglish is the most capped player for Scotland with 102 caps, who is the 2nd most capped?

@LucasLeiva87
Lucas Leiva
Good Luck all my team mates tonight. COME ON REDS 8-)

@LucasLeiva87
Lucas Leiva
Yes Luis

@LucasLeiva87
Lucas Leiva
DALE MAXIIIII

Ali ovo je najbolje:
@LucasLeiva87
Lucas Leiva
YEs Big Man :lol:

@LucasLeiva87
Lucas Leiva
Have a good night everyone. Well Done Lads,great win.

@luis16suarez
luis suarez
Mission accomplished, we are in the next round! I'm happy to help my team by scoring a new goal! Keep working hard...

@Charlie26Adam
Charlie Adam
Dissapointing night for scottish football in europe. National team going right way which is important.

@Charlie26Adam
Charlie Adam
2 massive games coming up hopefully 6 points out them can set us up for games in october

@Charlie26Adam
Charlie Adam
@glen_johnson looking forward too seeing this tattoo in morning.

@John_W_Henry
John W. Henry
Appears someone tried to change my Twitter password. If you ever see anything that appears to be overly reasonable, it must be someone else :mrgreen:

Eto malo čitajte šta igrači(uglavnom) Liverpoola pišu po Twiteru.Lucas je strastveno pratio tekmu. :mrgreen:

Kenny:"Stav igraca bio je kljucan"

Liverpool je sinoc vrlo lagano pobijedio Exeter u 2. kolu Carling kupa ,a menadzer Kenny Dalglish smatra kako je stav igraca bio kljucan.

Sinoc je Kenny izveo jednu vrlo jaku postavu koja je lagano obavila posao.Suarez je bio briljantan ,a Maxi i Carroll takodjer su dali golove.Posebno je to bitno za Carrolla koji je napokon proradio i sada bi od njega mogli poceti gledati one prave partije.Kenny je bio vrlo zadovoljan nakon pobjede ,posebno je pohvalio Luisa Suareza koji je nalazi u odlicnoj formi."Ono sto nas najvise zadovoljava je pobjeda" rekao je Kenny."Pobijedili smo jer su se igraci pazljivo spremali za ovaj mec i shvatili su ga veoma ozbiljno.Pobjedili su 3:1 i veoma sam zadovoljan s tim ,kao i sa njihovim stavom i predanoscu.Mnogo je pozitivnih stvari iz sinocnje utakmice.Škrtel se vratio nakon povrede,Wilson je odigrao svih 90 minuta ,Andy je zabio svoj prvi gol bas kao i Maxi.Zbog toga smo zaista sreteni.Spearing je takodjer odigrao dobru utakmicu na sredini terena.Stvar koja me najvise odusevila od svega je njihov stav prema ovoj utakmici.Oni su zeljeli da ovdje pobjede i uspjeli su."Kenny je takodjer komentirao nova pojacanja Adama i Hendersona kao i ozljedu Raula Meirelesa.

"Sto duze i vise budu igrali zajedno bolje ce se razumjeti i uklopiti.No mislim kako je njihov stav najvazniji od svega.Sto se tice Raula Meireles ,on je imao tezak pad ,ozljedio je kost i mislim da ga nece biti nekoliko tjedana."
FK Pjetlovi

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 26 avg 2011, 01:17

http://www.guardian.co.uk/football/2011 ... am-hotspur" onclick="window.open(this.href);return false;
Navodno su naši spremni da puste Joe Colea u Tottenham. :mrgreen:

PS. Ako je neko zainteresovan da bude admin na jednoj stranici Liverpoola na facebook, neka mi se javi u privatnim porukama. :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 avg 2011, 08:40

Rizo, znam da si ovo prije par dana tražio.
Tek sada samo naletio na klip.
Koji isfur. :lol:

[youtube][/youtube]
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 09:49

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 26 avg 2011, 10:16

Kakva je situacija sa Bellamy-jem? Je li moguć povratak na Anfield ili su to novine napisale samo da bi popunile svoje stupce? U svakom slučaju, mislim da je Craig svoje najbolje davno pružio i da u ovom trenutku ne može pomoći Liverpoolu. Može samo biti jedan od igrača s klupe i to je to. No, mislim da možete naći i boljeg igrača koji će se motati u prvih 18.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 10:21

Monolog je napisao/la:Kakva je situacija sa Bellamy-jem? Je li moguć povratak na Anfield ili su to novine napisale samo da bi popunile svoje stupce? U svakom slučaju, mislim da je Craig svoje najbolje davno pružio i da u ovom trenutku ne može pomoći Liverpoolu. Može samo biti jedan od igrača s klupe i to je to. No, mislim da možete naći i boljeg igrača koji će se motati u prvih 18.

Craig je blizu Liverpool-a transfer je moguc 85% on zeli doci...

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 26 avg 2011, 10:24

Ja 'pak mislim da od njegovo transfera nema ništa.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 26 avg 2011, 10:44

Agger is now the new captain of Denmark. Cestitam Aggeru.. Dovodjenje Belamija je korak unazad za nas klub po meni al et.

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 26 avg 2011, 10:46

Red Assassin je napisao/la:Agger is now the new captain of Denmark. Cestitam Aggeru.. Dovodjenje Belamija je korak unazad za nas klub po meni al et.
Slazem se, sad nam uopste nije potreban. Prije bih stavio Maxija u spic. :roll:
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 26 avg 2011, 10:48

Red Assassin je napisao/la:Agger is now the new captain of Denmark. Cestitam Aggeru.. Dovodjenje Belamija je korak unazad za nas klub po meni al et.
Dobra zamjena...kapiten Danske je trebao biti dominantni Nicklas Bendtner. :evil:

Samo se šalim, vama čestitam jer ste nas dobili prošlo kolo. Da onaj PingPong nije dobio crveni ne bi nijedna ekipa dala gola do teravije, ja i dalje mislim da smo vrlo slične momčadi priblizne kvalitete.
ILoveLFC je napisao/la:
Slazem se, sad nam uopste nije potreban. Prije bih stavio Maxija u spic. :roll:
Al' ga sad i kenjate, Bellamy je ekstra zamjena, brz ko metak, prava zamjena.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 26 avg 2011, 10:51

Bolje je Belamija dovesti nego nekog drugog platiti 10 mill i da sjedi na klupi kao beckup i gledat kud sunce hoda,po meni Belamy ima kvalitet i dobro ce nam doci...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 26 avg 2011, 10:51

Ja pak molim Boga da se transfer desi. Jeste on ostario ali nije izgubio žar za fudbalom. Dečko jednostavno nema sreće što igra u klubu kakvom igra. I šta treba, da gledam Ngoga kako tuče sa klupe?

- Bellamy se može koristiti na svim pozicijama u napadu;
- Neće imati problema sjediti na klupi;
- Doći će kao free igrač;
- Navijač je Liverpoola.

Ne znam što ste toliko protiv njegovog dovođenja. Šta, samo što ima 32. on ne smije dovoditi? To će ugroziti naš plan dovođenja igrača do 26. godina? To je smiješno.

Uostalom, vidjet ćete kada vas sve demantuje. Bolji je igrač od Maxija i Colea, zalaganje na terenu mu je za 10 i kao takav će od mene imati veliku dobrodošlicu.
Bellamy has been given a free transfer by #MCFC. If/when he agrees payoff he will return to #LFC. Coates will have his #LFC medical later today and then the club will apply for a work permit.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 26 avg 2011, 11:23

Ne znam, ja ne bih dovodio Belammyija. Jest da bi dosao dzaba i sve to, ali opet ga ne bih volio u ekipi.
Svi znamo koliko imamo srece sa dovodjenjem slobodnih igraca...Jovanovic, Maxi...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.