Elegant je napisao/la:Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić odbio je putovati s momčadi Tottenhama na gostovanje kod Manchester Uniteda nakon što je odbijena posljednja ponuda Chelseaja od 30 milijuna funti !
Sta je ovaj sebi umislio ko je ? Nafurao se decko da je super-star a zaboravlja da mu je Tottenham dao sve !
Trebaju ga dobro opucati po dzepu, poslati u rezervni tim i vratiti ga kada se psihicki oporavi

. Djeluje mi nekako mutavo, a vid' kako zna biti bRezobrazan

.
Totenhem je na prekretnici, da li ce postati veliki ili solidan klub. Arsenal je pao, ako ne dovedu dva vrhunska pojacanja, imat ce mnogo problema da se plasiraju medju prve cetri ekipe. Liverpul standardno oscilira. Ako bi Totenhem zadrzao postojeci kadar i doveo dva vrhunska igraca, mogli bi se ugurati medju najbolje cetri ekipe u PL. Zasto ne 'napadnu' Hulka ili Rosija!? Adebajor - Rosi/Hulk - to bi bio odlican napadacki tandem. Adebajora ce vjerovatno posuditi, a mislim da imaju novca za Hulka ili Rosija. Jedini je problem privoliti te igrace da dodju u Totenhem, al' mislim da nije nemoguce (posebno Rosija).
Kranjcar ni u ludilu ne moze nadomjestiti Modrica. On je klasicni ofanzivac i ne moze kvalitetno igrati poziciju centralnog veznog. Njegove motoricke sposobnosti su daleko losije od Lukini. Imati Kranjcara i VDV u prvoj postavi, to je vec previse. Dakle, ako prodaju Modrica, moraju naci zamjenu za njega. To ce biti vise nego tesko, jer ne vidim igraca koji moze priblizno kvalitetno zamjeniti Modrica. Ako ga prodaju, na velikom su gubitku. Sanse da budu medju prva cetri tima svode na minimum.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.