Tottenham Hotspur F.C.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- M. Scofield
- Kontakt:
Re: Tottenham Hotspur F.C.
posao sa Adabayorom je priveden kraju kako javljaju otočki mediji
Audere est Facere
- el_ninho_torres
- Kontakt:
Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
Ja da sam na njegovom mijesto nikad nebi zaigrao za taj zidovski klub i tacka!
Jedan je Joye Barton!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Paul Gascoigne,suvremeni simbol autodestrukcije na bazi alkohola i teških droga.
Mark Bosnich„Droga mi je oduzela sve“
C'MON CHELSEA!
Koteprciel_ninho_torres je napisao/la:Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
@
Dolazi li to Lass u Totthenham ?
potpisao lassVanTheMan je napisao/la:Koteprciel_ninho_torres je napisao/la:Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
@
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
friedel
walker dawson gALlas ekotto
diarra
modric
vaart
lennon bale
adebayor
strasno
,jos kad bi jednog u odbrani doveli 
walker dawson gALlas ekotto
diarra
modric
vaart
lennon bale
adebayor
strasno
FC United Of Manchester !
gdje si nasao to ?? nigdje nema da je potpisaoFCUM je napisao/la:potpisao lassVanTheMan je napisao/la:Koteprciel_ninho_torres je napisao/la:Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
@
Nema na službenoj (još uvijek) ali je vijest objavljena na gotovo svakoj sportskoj stranici.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
meni je glupo ovo kako tottenham odugovlaci, city, Utd i Liverpool hoce nekog igraca i dovedu ga za 24 sata, tottenham vec 7 dana dovodi lassa i Manu-aBertrand je napisao/la:Nema na službenoj (još uvijek) ali je vijest objavljena na gotovo svakoj sportskoj stranici.
potpisao lass[/quote]
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48971.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pa bas i nije..
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48971.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pa bas i nije..
- M. Scofield
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48971.html" onclick="window.open(this.href);return false;belefront je napisao/la:potpisao lass
pa bas i nije..
Lass neće doći 99 % ti je to sigurno, ali zato bi trebao Španjolski U21 reprezenativac Falque inače Juventusov igrač koji je prošlih sezona igrao po posudbama.
Audere est Facere
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 48971.html" onclick="window.open(this.href);return false;belefront je napisao/la:potpisao lass
pa bas i nije..
http://www.as.com/futbol/articulo/hay-e ... ftb_14/Tes" onclick="window.open(this.href);return false;La información sobre mi salida es mentira. No hay ningún acuerdo con el Tottenham ni creo que vaya a haberlo", Lass
Adebayor, Adebayor your dad washes elephants and your mum is a whore..
[youtube][/youtube]
Hocel mu sad pjevat'
[youtube][/youtube]
Hocel mu sad pjevat'
Don't hate what you don't understand.

Adebayor - White Hart Lane
A ti kao mrzis zidove i mislis da si faca zbog toga!? E tugo,..el_ninho_torres je napisao/la:Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
Adebajor je dobro pojacanje za Totenhem. Sada da se rijese Krauca i Pavlijucenka, dovedu igraca tipa Rosi i imat ce tim za ravnopravnu borbu sa Liverpulom, Arsenalom i mozda Sitijem.
Sta je sa Kulibalijem!? Je l' u prvom timu ili,. !??
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- M. Scofield
- Kontakt:
U rezervama je, Croucha prodati pod hitnoValencia je napisao/la:A ti kao mrzis zidove i mislis da si faca zbog toga!? E tugo,..el_ninho_torres je napisao/la:Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
Adebajor je dobro pojacanje za Totenhem. Sada da se rijese Krauca i Pavlijucenka, dovedu igraca tipa Rosi i imat ce tim za ravnopravnu borbu sa Liverpulom, Arsenalom i mozda Sitijem.
Audere est Facere
Mislim da 'Arry pogrijesio sto nije stavio Coulubaly protiv Heartsa, jer tu bi se mogao dokazati, onaj mali Kean nije nesto, dobar za rezervi ali nije me odusevio..M. Scofield je napisao/la:U rezervama je, Croucha prodati pod hitnoValencia je napisao/la:A ti kao mrzis zidove i mislis da si faca zbog toga!? E tugo,..el_ninho_torres je napisao/la:Zidovi jel vam drago sto ste Luki unistili karijeru?
harry Redknapp će ponuditi 18m € za brazilskog napadača Leandra Damiaa
http://www.skysports.com/story/0,,11095_7126344,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tottenham u pregovorima sa West Hamom oko prelaska Parkera na White Hart Lane. Po meni, još bolje rješenje od Diarre a uz to, vjerovatno i jeftinije.
Tottenham u pregovorima sa West Hamom oko prelaska Parkera na White Hart Lane. Po meni, još bolje rješenje od Diarre a uz to, vjerovatno i jeftinije.
Greatness dies
scott parker neće biti u sastavu west hama danas protiv nottingam foresta, navodno je blizu prelaska u tottenham.
chelsea ponudio za modrića 40m funta i vjerovatan je njegov prelazak u drugi dio grada.
chelsea ponudio za modrića 40m funta i vjerovatan je njegov prelazak u drugi dio grada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.