Nisam gledo tekmu kao i omer zbog super kupa al et vidim da je gol pred kraj pao
inace bio sam ubjedjen da dortmund i leverkuzen igraju vcrs
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
od pola 4-- kaiser-bayern, a od pola 7 BvB naravno... ako laže http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... sport-2-rs" onclick="window.open(this.href);return false; lažem i ja...don_burza je napisao/la:Koga prenose na ES2?
17 budimo precizni.schweinsteiger je napisao/la:Raduju me danasnji rezultati,osim HSV-Koln.
Kolnu svaka cast sto okrenuse utakmicu dva puta i cestitke na pobjedi,ali se nadam da ce se pribrati u HSVu.Oni mi nisu za dno tabele.
Freiburg fino iznenadio i bacio Wolfsburg u jos vece probleme.
Drago mi je sto u vrhu vidim Werder ponovo,valjda ce i Schalke sutra dobiti,pa da tabela bude kako treba,bez ovih autsajdera
Veceras bih volio da bude 1:1 izmedju Leverkusena i Dortmunda,najvise zbog Leverkusena,ali ocekujem 1:3 za Dormtund.
18 golova do sad i jos 3 utakmice da se igraju u ovo kolu,jos ako se uzme u obzir da sutra igra Schalke sto znaci da ce biti golijada (),mozemo ocekivat jedno 30 golova u ovom kolu
18 jeSaurman je napisao/la: 17 budimo precizni.
Greška Svajni je ipak u pravu zaboravio sam na berlince.Goalgetter je napisao/la:18 jeSaurman je napisao/la: 17 budimo precizni.. Nisi racunao jucerasnju pobjedu Herthe od 1-0
Ja prvo vidim da osvajaju Ligu prvakaJuveSissoko je napisao/la:ja vec vidim da je Bayern novi prvak BL.
Golmani su se zainatili na toj utakmiciribery je napisao/la:Tek u cetvrtom kolu prva utakmica koja je zavrsila 0:0.I to u utakmici, u kojoj se to i nije ocekivalo.
Ma ti na ES su dobri kakva su ona dvojica na tv1 sto komentarisu f1,to je vec zalostribery je napisao/la: Vidim na temi BVB se raspisali o komentatorima na ES, koji rade prenose BL. Toliko me iritiraju da to nije normalno. Na stranu greske koje prave, ali kad su "duhoviti", hoce mi nesto bit. wannabefunny
Da, stvarno. Ovaj mladic, sto je pozajmljen od Stuttgarta (Leno) je cudesno branio. Kao i Weidi u nekoliko situacija.schweinsteiger je napisao/la:Golmani su se zainatili na toj utakmiciribery je napisao/la:Tek u cetvrtom kolu prva utakmica koja je zavrsila 0:0.I to u utakmici, u kojoj se to i nije ocekivalo.
![]()
Mi znamo kad igra Hertha da ce to biti jedan Gurken-spiel.effe_sa je napisao/la:ali i po izvještajima i ono malo što sam vidio u snimku moglo se zaključit da susret nije bio na visokom nivou. Ipak hertha na kraju sretno i spretno do bodova.
Živjeti bez tebe ne mogu.geronimo je napisao/la:Ne mozes ti bez mene diHati.![]()
To ti ugled´o Lizarazua pa ti se ja ucinio?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.