Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Koji klubovi neće izboriti opstanak

1) HSV
8
16%
2) Borussia (M)
0
Nema glasova.
3) Heidenheim
15
31%
4) St.Pauli
9
18%
5) Mainz
7
14%
6) Augsburg
8
16%
7) Union Berlin
2
4%

Ukupno glasova: 49

don_burza
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2011, 23:48

Uze Herta 3 boda

Nisam gledo tekmu kao i omer zbog super kupa al et vidim da je gol pred kraj pao

inace bio sam ubjedjen da dortmund i leverkuzen igraju vcrs :D
Thomas Müller - Fußballgott

effe_sa
Kontakt:

Re: Hertha BSC Berlin

Post Postao/la effe_sa » 27 avg 2011, 02:02

Nakon remija i 2 poraza Hertha je konačno ostvarila prvu pobjedu sezone i to golom Raffaela 4 minute prije kraja je obezbijeđena pobjeda. Hertha se dosta muči, dok neke bodove izvuče borbenošču, poput boda u hannoveru, al dosta škripi u igri, nema te opuštenosti i lepršavosti. Iako je 5 bodova solidna zaliha, al i večeras je nakon teške muke izvoljevana pobjeda, gol sam vidio, utakmicu cijelu nisam stigao pratit, ali i po izvještajima i ono malo što sam vidio u snimku moglo se zaključit da susret nije bio na visokom nivou. Ipak hertha na kraju sretno i spretno do bodova.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 avg 2011, 02:33

U narednom kolu mislim da VfB ocekuje veliki ispit zrelosti koji ce pokazati ima li Labbadia sve pod svojom kontrolom ili vec to sve polahko pocelo pucati kao sto je bio slucaj u Leverkusenu i u Hamburgu.
Nisam gledao utakmicu no po reakciji navijaca VfB-a oni nikako nisu zadovoljni igrom svojih pulena.

INace u "Cvajti" Fürth nastavlja pobjednicki niz, jer su danas veoma lahko dosli do pobjede protiv Bochuma od 4-1 i to u gostima. Nadam se da ce ovo konacno biti njihova sezona i da ce uci u BL, ali ipak ocekujem njihov pad tamo negdje oko 20.kola, hebiga oni su Leverkusen "Cvajte" sva kola se na njima lome.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 avg 2011, 13:11

Koga prenose na ES2?
Thomas Müller - Fußballgott

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 27 avg 2011, 13:23

don_burza je napisao/la:Koga prenose na ES2?
od pola 4-- kaiser-bayern, a od pola 7 BvB naravno... ako laže http://tvprofil.net/tvprogram/#!datum=2 ... sport-2-rs" onclick="window.open(this.href);return false; lažem i ja...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 27 avg 2011, 17:20

Werder odnosi kući sva 3 boda s Rhein Necker Arene. Iako je domaći Hoffenhaim bio bolji i imao više dobrih prilika pogotom Rosenberga u 82.min Werder odnosi sva 3 boda i potvrđuje dobar start u prvenstvo. Nakon 4 kola ima 9 bodova i ove sezone bi se mogao boriti za europske pozicije.
Kriza HSV-a se nastavlja, stvarno su u velikoj krizi i preuzeli su fenjer. Još je jedan klub u krizi a to su Vukovi koji su zaredali s 3 poraza
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 avg 2011, 17:52

Raduju me danasnji rezultati,osim HSV-Koln.
Kolnu svaka cast sto okrenuse utakmicu dva puta i cestitke na pobjedi,ali se nadam da ce se pribrati u HSVu.Oni mi nisu za dno tabele.
Freiburg fino iznenadio i bacio Wolfsburg u jos vece probleme.
Drago mi je sto u vrhu vidim Werder ponovo,valjda ce i Schalke sutra dobiti,pa da tabela bude kako treba,bez ovih autsajdera :D

Veceras bih volio da bude 1:1 izmedju Leverkusena i Dortmunda,najvise zbog Leverkusena,ali ocekujem 1:3 za Dormtund.

18 golova do sad i jos 3 utakmice da se igraju u ovo kolu,jos ako se uzme u obzir da sutra igra Schalke sto znaci da ce biti golijada ( :lol: ),mozemo ocekivat jedno 30 golova u ovom kolu :D
#miasanmia

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2011, 18:37

schweinsteiger je napisao/la:Raduju me danasnji rezultati,osim HSV-Koln.
Kolnu svaka cast sto okrenuse utakmicu dva puta i cestitke na pobjedi,ali se nadam da ce se pribrati u HSVu.Oni mi nisu za dno tabele.
Freiburg fino iznenadio i bacio Wolfsburg u jos vece probleme.
Drago mi je sto u vrhu vidim Werder ponovo,valjda ce i Schalke sutra dobiti,pa da tabela bude kako treba,bez ovih autsajdera :D

Veceras bih volio da bude 1:1 izmedju Leverkusena i Dortmunda,najvise zbog Leverkusena,ali ocekujem 1:3 za Dormtund.

18 golova do sad i jos 3 utakmice da se igraju u ovo kolu,jos ako se uzme u obzir da sutra igra Schalke sto znaci da ce biti golijada ( :lol: ),mozemo ocekivat jedno 30 golova u ovom kolu :D
17 budimo precizni. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2011, 18:39

Saurman je napisao/la: 17 budimo precizni. :D
18 je :D . Nisi racunao jucerasnju pobjedu Herthe od 1-0 :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 avg 2011, 18:42

Goalgetter je napisao/la:
Saurman je napisao/la: 17 budimo precizni. :D
18 je :D . Nisi racunao jucerasnju pobjedu Herthe od 1-0 :mrgreen:
Greška Svajni je ipak u pravu zaboravio sam na berlince. :D

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 27 avg 2011, 19:20

Puno bolji Guzen danas. Sudija je već počeo navlačiti malo za goste što zbači da Dortmund sigurno odnosi tri boda.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 avg 2011, 21:14

ja vec vidim da je Bayern novi prvak BL.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 27 avg 2011, 23:54

Kolega @Saurman i najboljim se desavaju greske :D
JuveSissoko je napisao/la:ja vec vidim da je Bayern novi prvak BL.
Ja prvo vidim da osvajaju Ligu prvaka :roll:
Ma 2-3 losa kola za jedne,a dobraza druge nista ne znace.Bayern je u 09/10 bio u goroj poziciji,ko bi rekao da ce se vratiti u drugoj polusezoni onako :D
#miasanmia

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 28 avg 2011, 05:55

Tek u cetvrtom kolu prva utakmica koja je zavrsila 0:0. :) I to u utakmici, u kojoj se to i nije ocekivalo.

Vidim na temi BVB se raspisali o komentatorima na ES, koji rade prenose BL. Toliko me iritiraju da to nije normalno. Na stranu greske koje prave, ali kad su "duhoviti", hoce mi nesto bit. wannabefunny :roll:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 28 avg 2011, 12:11

ribery je napisao/la:Tek u cetvrtom kolu prva utakmica koja je zavrsila 0:0. :) I to u utakmici, u kojoj se to i nije ocekivalo.
Golmani su se zainatili na toj utakmici :D

ribery je napisao/la: Vidim na temi BVB se raspisali o komentatorima na ES, koji rade prenose BL. Toliko me iritiraju da to nije normalno. Na stranu greske koje prave, ali kad su "duhoviti", hoce mi nesto bit. wannabefunny :roll:
Ma ti na ES su dobri kakva su ona dvojica na tv1 sto komentarisu f1,to je vec zalost :cry:
#miasanmia

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 28 avg 2011, 14:43

schweinsteiger je napisao/la:
ribery je napisao/la:Tek u cetvrtom kolu prva utakmica koja je zavrsila 0:0. :) I to u utakmici, u kojoj se to i nije ocekivalo.
Golmani su se zainatili na toj utakmici :D
Da, stvarno. Ovaj mladic, sto je pozajmljen od Stuttgarta (Leno) je cudesno branio. Kao i Weidi u nekoliko situacija.
Plejada mladih, talentovanih golmana u Bundesligi. Nurnberg se jos drzi iskusnog Schäfera (trenutno povrijedjen) ali i kod njih zamjena neki decec od 18 ljeta. FCA ima rutomuda :mrgreen: Jentzscha, kao i HSV Drobnya. Ovo ostalo, ili su super talenti i golmani u najboljim godinama (Neuer, Adler, Benaglio, Weidi, Wiese...).
Cini mi se da je i onaj rezervni golman Mainza neki starohan. :D On se bas zamjerio Borusijinim navijacima.

Do sada su H96 i Mainz jedine ekipe bez poraza (igraju danas medjusobno). Ne bi bilo lose da tako i ostane, da ne bi Bayernu odbrojavali do 500, sto se tice susnog perioda na liderskoj poziciji. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

geronimo
Moderator
Kontakt:

Re: Hertha BSC Berlin

Post Postao/la geronimo » 28 avg 2011, 15:02

effe_sa je napisao/la:ali i po izvještajima i ono malo što sam vidio u snimku moglo se zaključit da susret nije bio na visokom nivou. Ipak hertha na kraju sretno i spretno do bodova.
Mi znamo kad igra Hertha da ce to biti jedan Gurken-spiel. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

Klare

Post Postao/la Klare » 28 avg 2011, 23:09

geronimo je napisao/la:Ne mozes ti bez mene diHati. :lol:
To ti ugled´o Lizarazua pa ti se ja ucinio? :lol:
Živjeti bez tebe ne mogu. :lol:
Stvarno kad sam vidio onu tintaru, isto ti. :lol:

Žao mi što Hannover ne uze sva 3 protiv one sramote od Bundesligaša, umor je učinio svoje. Valjalo je odigrati onakvu utakmicu protiv Španaca, pa onda put Njemačke, imaju opravdanje.
Od Schalkea i Rangnicka se ovom nisam nadao ni u najluđim snovima, a iskreno nije ni drug @effe. :D
Mislio sam da će već u sljedećoj sedmici tu biti novi trener, ali nevjerovatno su se vratili i nanizali nekoliko važnih, ubjedljivih pobjeda, samo da ovako i nastave, ipak oni moraju za dobrobit ove lige biti uvijek u vrhu. Tabela nakon 4 kola izgleda fino za oko, dobro je to poredano. Želja mi je da se prvih 6 izdvoji ovako nekim redoslijedom:
1.Bayern 2.Schalke 3.Dortmund 4.Bayer 5.Werder 6.Hannover...

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 29 avg 2011, 01:40

Raul nosi Schalke ove sezone važna tri boda za rudare , Hannover se dosta namučio sa Mainzem pitanje je koliko će moći izdržati tempo u ligi kad krenu utakmice u EL.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 29 avg 2011, 06:50

ovako po meni ce hannover izdrzat ako nebude povreda...pod izdrzat mislim proci ce grupu i biti u sredini tabele bundeslige...imaju 3 dobra napadaca,3 iskusna odbrambena plus ,3 jaka ljevaka,desna strana tu i tamo....jedini problem su centralni vezni igraci schmidebach i pinto ,za njih nemaju adekvatne zamjene...

ono sto me iskreno raduje je sto vecina ovih osrednjih bundesligasa tipa hoffenhaim,nurnberg,gladbach ,imaju zdravu politiku tj forsiraju mlade kvalitetne igrace i samo je pitanje vremena kad ce na njima poceti brati masne pare...kad pogledam nurnberg esswain,pekhart,mendler,chandler,klose,wolsi,hegeler,weismaier jbt djeca lete po terenu...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.