FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nick
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nick » 27 avg 2011, 16:14

rodom s Mejtaša je napisao/la:Opet isto.
Nije 5 kola već 35 kola. Znam da niko neće da igra u ovoj smješnoj ligi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da hoće da igraju u Borcu, Širokom, Sarajevu, Zrinjskom, Olimpiku itd. Samo kod nas eto neće. Ja ne očekujem da prođemo niti jedno predkolo u Evropi jer smo smiješna liga, ali očekujem (i nema nijednog relanog razloga da to više u 2011. godini ne bude tako) da budemo najbolji u ovoj ligi.

ko to igra u borcu,sarajevu da je neka igracina i da je doso ko pojacanje? koji njihov igrac je blizu zebe sa tehnikom,pregledom igre? koliko imaju mladih reprezentativaca? ko? haskic sto je doso iz buducnosti? reci mi njegov cv i uporedi ga sa adilovicem, sta pricas bolan, nedo bog da smo ga mi doveli bila bi prica takvih popuit tebe da se pojacavamo sa drugoligaskim igracima... nedo dragi bog da smo doveli igraca iz buducnosti i da izgubimo 3 utakmice pa **** bi od-do strucnom stabu sto dovodi "pojacanja"

ok furo si nas 15 dana da navijas za zelju, dosta vise...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2011, 16:19

Nije 5 kola već 35 kola. Znam da niko neće da igra u ovoj smješnoj ligi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da hoće da igraju u Borcu, Širokom, Sarajevu, Zrinjskom, Olimpiku itd. Samo kod nas eto neće. Ja ne očekujem da prođemo niti jedno predkolo u Evropi jer smo smiješna liga, ali očekujem (i nema nijednog relanog razloga da to više u 2011. godini ne bude tako) da budemo najbolji u ovoj ligi.
znači ekipa je nadmašila tvoja očekivanja, al' ti nisi našao za shodno da to tada pohvališ.

to je drug moj mentalni sklop razmaženog djeteta od šest godina koje plače kad tata neće da mu kupi igračku, a ne kaže hvala kad mu kupi...e to je žalosno!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 27 avg 2011, 16:20

Ovdje si dosadio svakome sa svojim postovima.NI jedan ohrabrujuci post nisi napisao na nasoj temi,a u pitara ih pucas ko iz rukava.A stvarno mislis da su ispred nas sa trenerom,upravom.... nemas ti pojma.
Uzmi sebi pauzu jedno 2-3 mjeseca pa ne pisi ovdje.Vazi

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 27 avg 2011, 16:25

e raja,pošto nisam bio u SA zadnje 2 sedmice, može li mi neko reći u koliko se sutra igra tekma s olimpikom i i gdje se igra tekma????

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 avg 2011, 16:29

tm84 je napisao/la:sad s olimpikom cemo lako uzeti 3 boda, to je nasa stara musterija... 12 utakmica 12 pobjeda... ;)
sto bi reko sir amar ZAKON VELIKIH BROJEVA. jednom i tome mora doci kraj samo se nadam ne sutra ;)
madridista je napisao/la:e raja,pošto nisam bio u SA zadnje 2 sedmice, može li mi neko reći u koliko se sutra igra tekma s olimpikom i i gdje se igra tekma????
na kosevu u 21h

ljudi jaran mi rece da je amar jutros na treningu rekao (sad on nije tacno cuo) u 7 ili pola 7 pa navalite :)
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 27 avg 2011, 16:30

madridista je napisao/la:e raja,pošto nisam bio u SA zadnje 2 sedmice, može li mi neko reći u koliko se sutra igra tekma s olimpikom i i gdje se igra tekma????
FK Olimpik vs FK Željezničar. 28.08.2011 - 21:00 sati

Na Asim Ferhatović Hase Stadion.

madridista
Kontakt:

Post Postao/la madridista » 27 avg 2011, 16:33

e hvala jarane puno, jedva čekam

AmanijakzO
Kontakt:

Post Postao/la AmanijakzO » 27 avg 2011, 16:38

Nakon kresanja plata, Osim obećao premije za pobjedu

Nakon što su u prošlom kolu ispustili 2:0 protiv Zrinjskog i osvojili svega bod, Osim je kaznio igrače po džepu, a prvotimci Željezničara već sutra imaju priliku da „povrate“ novac

Pred fudbalerima Željezničara sutra navečer je jedan od ključnih susreta sezone. Plavi s Grbavice će u okviru petog kola Premijer lige BiH gostovati na Koševu, a protivnik će
im biti Olimpic. Željo je nakon četiri kola skupio isto toliko bodova, što je premalo, jer su izabranici Amara Osima pred početak prvenstva važili za glavnog kandidata za titulu.

Nakon što su u prošlom kolu ispustili 2:0 protiv Zrinjskog i osvojili svega bod, Osim je kaznio igrače po džepu, a prvotimci Željezničara već sutra imaju priliku da „povrate“ novac.

Naime, menadžer višestrukog prvaka BiH je igračima obećao premije ukoliko sutra na Koševu pobijede Vukove sa Otoke. Nema sumnje da će igrači učiniti sve kako bi došli do tri boda, koja bi ih vratila u život.

lech
Kontakt:

Post Postao/la lech » 27 avg 2011, 16:38

diego_TM je napisao/la:
ljudi jaran mi rece da je amar jutros na treningu rekao (sad on nije tacno cuo) u 7 ili pola 7 pa navalite :)
hoces ih opet pozivati preko facebooka da dodju ? :lol: :lol:

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 avg 2011, 16:41

nick je napisao/la:

ko to igra u borcu,sarajevu da je neka igracina i da je doso ko pojacanje? koji njihov igrac je blizu zebe sa tehnikom,pregledom igre? koliko imaju mladih reprezentativaca? ko? haskic sto je doso iz buducnosti? reci mi njegov cv i uporedi ga sa adilovicem, sta pricas bolan, nedo bog da smo ga mi doveli bila bi prica takvih popuit tebe da se pojacavamo sa drugoligaskim igracima... nedo dragi bog da smo doveli igraca iz buducnosti i da izgubimo 3 utakmice pa **** bi od-do strucnom stabu sto dovodi "pojacanja"

ok furo si nas 15 dana da navijas za zelju, dosta vise...
Moram li sve pisati pod navodnicima da bi ti skontao. Pa o tome se i radi zato i jeste bruka što smo deseti.
Nije problem, ne moram ja ništa napisati. Vidim lakše je napadati mene nego konkretno odgovoriti na konkretna pitanja tipa (koja se nameću svakoj normalnoj ljudskoj individui koja razmišlja, a prati Želju) kako je moguće mrtvim pitarima već tri tekme ne dati gola i more drugih koje sam postavio. Pričajte šta hoćete ali 34 kola nakon titule je sramota kakav nam je igrački kadar i kako igramo. I meni da je dvadeset kao vama i da (ne)znam o fudbalu kao vi mogao bi čekati još da vidim nešto, ali nama starijim se optimizam gasi da ćemo konačno na Grbavici dočekati nešto veliko pa makar jednu pravu dominaciju u najsmješnojl ligi Evrope.
Još na kraju ovome za Šerif. To je veliko ćudo i dešava se rijetko (kada smo mi u pitanju, možda jednom u deceniji), ali se dešava i bilo ih je ove sezone u Evropi poprilično, odavno ih čini mi se nije bilo ovoliko. Međutim, bojim se da je Šerif ispao kontraproduktivan za nas i bilo bi bolje da nismo prošli jer prije svega ne bi nas č.if.u.ti opet nasadili kao malu djecu i ne bi se digla euforija oko dominacije, vrhunskih pojačanja, svemirskih taktika itd.
Hvala i prijatno.
P.S. na pitarskoj temi sam napisao 2 (dva) posta, sram me bilo.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 avg 2011, 16:42

Nedostaje mi uobičajena Olimpockova demagogija pred tekmu sa nama.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 avg 2011, 16:43

lech je napisao/la:
diego_TM je napisao/la:
hoces ih opet pozivati preko facebooka da dodju ? :lol: :lol:
:mrgreen: :lol:
MaJaBa je napisao/la:ljudovi,koja ce se tekma prenosit?
Rudar-Sloboda :evil:
1. Željo
2. Liverpool

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 avg 2011, 16:44

damirfile je napisao/la:
Ovdje si dosadio svakome sa svojim postovima.NI jedan ohrabrujuci post nisi napisao na nasoj temi,a u pitara ih pucas ko iz rukava.A stvarno mislis da su ispred nas sa trenerom,upravom.... nemas ti pojma.
Uzmi sebi pauzu jedno 2-3 mjeseca pa ne pisi ovdje.Vazi
Važi. Hvala na savjetu. Nadam se da će se za ta 2-3 mjeseca (dakle na kraju polusezone, je li ok) nešto konkretno promijeniti.

deset
Kontakt:

Post Postao/la deset » 27 avg 2011, 16:45

Eh moj "nik" da je vama igračina tipa malog Haskića.Imali ste priliku ga dovesti ,ali nije kao za vas,a sad mali dokazuje klasu u odnosu na Adilovića.Ako tome dodam da je Višća došo iz te Budućnosti,baš se sjećam trebalo je Amaru dosta vremena da kaže da ostaje,a sad ste digli lovu .Dok jedna Borusija uzima igrače iz 5 lige Njemačke,kod nas je za neke pogubno ako jedan talenat dođe iz druge lige,a što tatina i menadžerska djeca pune stranice novina,portala ta ista djeca koja nemaju nekog jakog iza sebe propadaju ako ih slučajno neko pametan poput Redžepagića ne otkrije.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 27 avg 2011, 16:47

na bosanskom jeziku se kaže čudo.

i ti lafo navijaš za želju, smatraš da smo napravili čudo i nisi našao za shodno da to onda pohvališ ni jednom rečenicom. a znaš sad pljuvati iz svih oružja i pisati desetine kilometarskih postova šta sve ne valja. čak štaviše, ti bi sretniji bio da se nije desilo jer bi sad imao još više materijala za pljuvanje na pasja preskakala.

znači sve u svemu, ti ili nisi navijač želje ili bi bolje bilo da nisi...

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 avg 2011, 16:49

deset je napisao/la:Eh moj "nik" da je vama igračina tipa malog Haskića.Imali ste priliku ga dovesti ,ali nije kao za vas,a sad mali dokazuje klasu u odnosu na Adilovića.Ako tome dodam da je Višća došo iz te Budućnosti,baš se sjećam trebalo je Amaru dosta vremena da kaže da ostaje,a sad ste digli lovu .Dok jedna Borusija uzima igrače iz 5 lige Njemačke,kod nas je za neke pogubno ako jedan talenat dođe iz druge lige,a što tatina i menadžerska djeca pune stranice novina,portala ta ista djeca koja nemaju nekog jakog iza sebe propadaju ako ih slučajno neko pametan poput Redžepagića ne otkrije.
nisi shvatio poentu posta, procitaj jos jednom pa se javi
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 27 avg 2011, 16:56

ChWilla je napisao/la:na bosanskom jeziku se kaže čudo.

i ti lafo navijaš za želju, smatraš da smo napravili čudo i nisi našao za shodno da to onda pohvališ ni jednom rečenicom. a znaš sad pljuvati iz svih oružja i pisati desetine kilometarskih postova šta sve ne valja. čak štaviše, ti bi sretniji bio da se nije desilo jer bi sad imao još više materijala za pljuvanje na pasja preskakala.

Izvini za pravopis ako sam koje dijete koje ovo čita mogao odvesti na stranputicu. S Mejtaša sam (OŠ SSK) i nije se puno pažnje pridavalo na izgovor č i ć i sl. Izvanjavam se i za ne davanje pohvala nakon Šerifa (jer eto to ispade najveći problem u svemu ovome), ali nisam mogao što iz tehničkih što iz geografskih razloga. Kad su se ti razlozi riješili već je legla fasunga od č.if.u.ta. tako da nije ni imalo nekog smisla.
Pozdrav i ostaj mi sretan, blago tebi i sličnima. Da su se navijači Želje kroz istoriju zadovoljavali mrvicama i da nisu težili uvijek većem ne bi nas nakon Torpeda više nio bilo. Nikad, ali nikad protiv svog kluba neću reči niti sam rekao, ali protiv raznih protagonista koji se prave većim od Želje, hoću itekako.

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 27 avg 2011, 16:59

de ba nick, deset, rodom s Mejtasa i chwilla lakse malo :D imate PP pa ako cete se svađati bujrum mi bi malo o zelji da pricamo ;)
1. Željo
2. Liverpool

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 avg 2011, 17:00

rodom s Mejtaša je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:na bosanskom jeziku se kaže čudo.

Izvini za pravopis ako sam koje dijete koje ovo čita mogao odvesti na stranputicu. S Mejtaša sam (OŠ SSK) i nije se puno pažnje pridavalo na izgovor č i ć i sl. Izvanjavam se i za ne davanje pohvala nakon Šerifa (jer eto to ispade najveći problem u svemu ovome), ali nisam mogao što iz tehničkih što iz geografskih razloga. Kad su se ti razlozi riješili već je legla fasunga od č.if.u.ta. tako da nije ni imalo nekog smisla.
Pozdrav i ostaj mi sretan, blago tebi i sličnima. Da su se navijači Želje kroz istoriju zadovoljavali mrvicama i da nisu težili uvijek većem ne bi nas nakon Torpeda više nio bilo. Nikad, ali nikad protiv svog kluba neću reči niti sam rekao, ali protiv raznih protagonista koji se prave većim od Želje, hoću itekako.
;) kako biras na sta ces odgovorit to je cudo jedno :mrgreen:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 avg 2011, 17:00

Bianconeri1988 je napisao/la:Pred sutrašnju utakmicu očekujem radikalne promjene u ekipi i najmanje 3 boda!
:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.