nick je napisao/la:rodom s Mejtaša je napisao/la:Opet isto.
Nije 5 kola već 35 kola. Znam da niko neće da igra u ovoj smješnoj ligi, ali ne mogu da se pomirim sa činjenicom da hoće da igraju u Borcu, Širokom, Sarajevu, Zrinjskom, Olimpiku itd. Samo kod nas eto neće. Ja ne očekujem da prođemo niti jedno predkolo u Evropi jer smo smiješna liga, ali očekujem (i nema nijednog relanog razloga da to više u 2011. godini ne bude tako) da budemo najbolji u ovoj ligi.
ko to igra u borcu,sarajevu da je neka igracina i da je doso ko pojacanje? koji njihov igrac je blizu zebe sa tehnikom,pregledom igre? koliko imaju mladih reprezentativaca? ko? haskic sto je doso iz buducnosti? reci mi njegov cv i uporedi ga sa adilovicem, sta pricas bolan, nedo bog da smo ga mi doveli bila bi prica takvih popuit tebe da se pojacavamo sa drugoligaskim igracima... nedo dragi bog da smo doveli igraca iz buducnosti i da izgubimo 3 utakmice pa **** bi od-do strucnom stabu sto dovodi "pojacanja"
ok furo si nas 15 dana da navijas za zelju, dosta vise...
Moram li sve pisati pod navodnicima da bi ti skontao. Pa o tome se i radi zato i jeste bruka što smo deseti.
Nije problem, ne moram ja ništa napisati. Vidim lakše je napadati mene nego konkretno odgovoriti na konkretna pitanja tipa (koja se nameću svakoj normalnoj ljudskoj individui koja razmišlja, a prati Želju) kako je moguće mrtvim pitarima već tri tekme ne dati gola i more drugih koje sam postavio. Pričajte šta hoćete ali 34 kola nakon titule je sramota kakav nam je igrački kadar i kako igramo. I meni da je dvadeset kao vama i da (ne)znam o fudbalu kao vi mogao bi čekati još da vidim nešto, ali nama starijim se optimizam gasi da ćemo konačno na Grbavici dočekati nešto veliko pa makar jednu pravu dominaciju u najsmješnojl ligi Evrope.
Još na kraju ovome za Šerif. To je veliko ćudo i dešava se rijetko (kada smo mi u pitanju, možda jednom u deceniji), ali se dešava i bilo ih je ove sezone u Evropi poprilično, odavno ih čini mi se nije bilo ovoliko. Međutim, bojim se da je Šerif ispao kontraproduktivan za nas i bilo bi bolje da nismo prošli jer prije svega ne bi nas č.if.u.ti opet nasadili kao malu djecu i ne bi se digla euforija oko dominacije, vrhunskih pojačanja, svemirskih taktika itd.
Hvala i prijatno.
P.S. na pitarskoj temi sam napisao 2 (dva) posta, sram me bilo.