Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

skankoza
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la skankoza » 27 avg 2011, 22:05

i odmah gol
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 27 avg 2011, 22:05

pjanicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc 1:0 samo sto je usao bravo pjanke :D
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 avg 2011, 22:07

edina je napisao/la:Jako loša odluka porodice Pjanić da ostanu u Lyonu. Možda nisu imali adekvatnih ponuda, možda se zainteresirani klubovi nisu složili s Lyonom oko cijene i uvjeta, možda se Pjanićima nije selilo iz Francuske, možda Miralem smatra da je previše dobar za timove poput Wolfsburga u jednoj BL itd... Može tu biti milion razloga ali bojim se da Pjanić u Lyonu ne ostane vječiti talenat, a da će u skorijoj budućnosti doći vrijeme kad ćemo svi zajedno žaliti za jednim Misimovićem i onim što je on značio u repki.
Mlad je Pjanić, isuviše mlad da bi se stavljao u istu rečenicu sa Misimovićem. Može on proigrati za 2-3 godine, toliko je mlad, ali ovo što se dešava u Lyonu mu nimalo ne ide u korist.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 27 avg 2011, 22:07

Na pravom mestu u pravo vreme,nakon prelepe asistencije Bastosa ostao je samo laksi deo posla. 8-)
Svaka cast.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 avg 2011, 22:07

8-)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

edina
Kontakt:

Post Postao/la edina » 27 avg 2011, 22:09

:D Miraleme, odsad te kritikujem na forumu svakog vikenda ako ćeš nakon 3 minute zabijati ovako elegantne golove.
Definitions belong to the definers, not the defined

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 avg 2011, 22:10

Virtu4l je napisao/la:Jel' to onaj što je bolji od Misimovića? :lol:
Glupost,pa opet ce Pjanic imati vecu minutazu od Misketa.Gdje Lyon a gdje Dinamo dva razlicita svjeta.
Onda pa haman deset godina razlike.
Miske je nas kao i Pjanic i imaju iza sebe rezultate.Svako na svoj nacin dobar tako da je glupost pisati ko je bolji a ko losiji.Opet Pjanic je prednosti jer ovom je fakticki tek karijera pred njim,a kod Misketa je iza njega.
Nego sta bi ono.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 avg 2011, 22:12

Gol u pravo vrijeme, i to protiv prvoplasirane ekipe prvenstva. Nadam se da će ga ovaj gol i dobre partije održati u startnoj postavi ekipe sa Žerlana.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 27 avg 2011, 22:14

:D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 avg 2011, 22:16

Kako je ljepo biti u pravu.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 27 avg 2011, 22:18

dar mar cini :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 avg 2011, 22:18

evo ako treba treneru da se nacrta

slika
Thomas Müller - Fußballgott

donjuan
Kontakt:

Post Postao/la donjuan » 27 avg 2011, 22:20

engleski ti nije jača strana?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 27 avg 2011, 22:21

donjuan je napisao/la:engleski ti nije jača strana?
znam
Thomas Müller - Fußballgott

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 avg 2011, 22:29

Pjanic igra u jednom od najboljih klubova svijeta. Lyon igra svake godine najvece utakmice koje se uopste mogu igrati. Tu su protivnici Real Madrid, Barcelona, Bayern München itd... Momak svake godine ima vise iskustva sa tim klubovima (najboljim klubovima svijeta) sto je i za njegov razvoj izuzetno bitno. Jos uvijek vazi kao ogroman talent za kojeg se bore klubovi kao Arsenal London, Chelsea London itd..Momak zabija golove jednom Casillasu i nije uopste strasno ako nekada nije u prvom timu jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi.

Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve. Tu se sva diskusija zavrsava. Momak je ogroman talenat, igra za strasan klub, asistira, pogada. Stadardniji je od Misimovica. Ako Susic neskoci sam sebi u stomak i pozove se na svoje vlastite izjave onda Pjanic mora poceti protiv Rusa.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 avg 2011, 22:33

Anti NWO je napisao/la:Pjanic igra u jednom od najboljih klubova svijeta. Lyon igra svake godine najvece utakmice koje se uopste mogu igrati. Tu su protivnici Real Madrid, Barcelona, Bayern München itd... Momak svake godine ima vise iskustva sa tim klubovima (najboljim klubovima svijeta) sto je i za njegov razvoj izuzetno bitno. Jos uvijek vazi kao ogroman talent za kojeg se bore klubovi kao Arsenal London, Chelsea London itd..Momak zabija golove jednom Casillasu i nije uopste strasno ako nekada nije u prvom timu jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi.

Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve.
Tu se sva diskusija zavrsava. Momak je ogroman talenat, igra za strasan klub, asistira, pogada. Stadardniji je od Misimovica. Ako Susic neskoci sam sebi u stomak i pozove se na svoje vlastite izjave onda Pjanic mora poceti protiv Rusa.
A,znaci isto je ha biti rezerva u Lyonu,ha u Realu i Cityu :lol:

Nemojte da ispadne da imam sta protiv Pjanica,Mire u 11 Lyona i reprezentacije :mrgreen:
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 27 avg 2011, 22:35

Dylan Dog je napisao/la:
Anti NWO je napisao/la:Pjanic igra u jednom od najboljih klubova svijeta. Lyon igra svake godine najvece utakmice koje se uopste mogu igrati. Tu su protivnici Real Madrid, Barcelona, Bayern München itd... Momak svake godine ima vise iskustva sa tim klubovima (najboljim klubovima svijeta) sto je i za njegov razvoj izuzetno bitno. Jos uvijek vazi kao ogroman talent za kojeg se bore klubovi kao Arsenal London, Chelsea London itd..Momak zabija golove jednom Casillasu i nije uopste strasno ako nekada nije u prvom timu jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi.

Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve.
Tu se sva diskusija zavrsava. Momak je ogroman talenat, igra za strasan klub, asistira, pogada. Stadardniji je od Misimovica. Ako Susic neskoci sam sebi u stomak i pozove se na svoje vlastite izjave onda Pjanic mora poceti protiv Rusa.
A,znaci isto je ha biti rezerva u Lyonu,ha u Realu i Cityu :lol:

Nemojte da ispadne da imam sta protiv Pjanica,Mire u 11 Lyona i reprezentacije :mrgreen:
To nisam rekao ja nego ti. Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve sam ja rekao.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 27 avg 2011, 22:37

Iz tvoga se posta moze zakljuciti da si u jedan kos stavio Lyon,City i Real a u drugi Dynamo,ili sam te ja pogresno razumio :?
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 27 avg 2011, 22:38

Evo i crveni na Pjanicu ;)
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 avg 2011, 22:39

2-0, asistencija Pjanica ;) .

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Edincapitano, Google Adsense [Bot], HariTz, Muumii, pomocniDJUBRE i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []