Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Miralem Pjanić
i odmah gol
>>> Obavezno pogledati !!! <<<<<
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
https://www.youtube.com/watch?v=v0DsIW8Pms4
-------------------------
FIFA 15 ONLINE LIGA:
www.ps4-fifa.com
pjanicccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc 1:0 samo sto je usao bravo pjanke 
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Mlad je Pjanić, isuviše mlad da bi se stavljao u istu rečenicu sa Misimovićem. Može on proigrati za 2-3 godine, toliko je mlad, ali ovo što se dešava u Lyonu mu nimalo ne ide u korist.edina je napisao/la:Jako loša odluka porodice Pjanić da ostanu u Lyonu. Možda nisu imali adekvatnih ponuda, možda se zainteresirani klubovi nisu složili s Lyonom oko cijene i uvjeta, možda se Pjanićima nije selilo iz Francuske, možda Miralem smatra da je previše dobar za timove poput Wolfsburga u jednoj BL itd... Može tu biti milion razloga ali bojim se da Pjanić u Lyonu ne ostane vječiti talenat, a da će u skorijoj budućnosti doći vrijeme kad ćemo svi zajedno žaliti za jednim Misimovićem i onim što je on značio u repki.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Na pravom mestu u pravo vreme,nakon prelepe asistencije Bastosa ostao je samo laksi deo posla.
Svaka cast.
Svaka cast.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Definitions belong to the definers, not the defined
Glupost,pa opet ce Pjanic imati vecu minutazu od Misketa.Gdje Lyon a gdje Dinamo dva razlicita svjeta.Virtu4l je napisao/la:Jel' to onaj što je bolji od Misimovića?
Onda pa haman deset godina razlike.
Miske je nas kao i Pjanic i imaju iza sebe rezultate.Svako na svoj nacin dobar tako da je glupost pisati ko je bolji a ko losiji.Opet Pjanic je prednosti jer ovom je fakticki tek karijera pred njim,a kod Misketa je iza njega.
Nego sta bi ono.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Gol u pravo vrijeme, i to protiv prvoplasirane ekipe prvenstva. Nadam se da će ga ovaj gol i dobre partije održati u startnoj postavi ekipe sa Žerlana.
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kako je ljepo biti u pravu.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
dar mar cini 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
engleski ti nije jača strana?
znamdonjuan je napisao/la:engleski ti nije jača strana?
Thomas Müller - Fußballgott
Pjanic igra u jednom od najboljih klubova svijeta. Lyon igra svake godine najvece utakmice koje se uopste mogu igrati. Tu su protivnici Real Madrid, Barcelona, Bayern München itd... Momak svake godine ima vise iskustva sa tim klubovima (najboljim klubovima svijeta) sto je i za njegov razvoj izuzetno bitno. Jos uvijek vazi kao ogroman talent za kojeg se bore klubovi kao Arsenal London, Chelsea London itd..Momak zabija golove jednom Casillasu i nije uopste strasno ako nekada nije u prvom timu jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi.
Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve. Tu se sva diskusija zavrsava. Momak je ogroman talenat, igra za strasan klub, asistira, pogada. Stadardniji je od Misimovica. Ako Susic neskoci sam sebi u stomak i pozove se na svoje vlastite izjave onda Pjanic mora poceti protiv Rusa.
Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve. Tu se sva diskusija zavrsava. Momak je ogroman talenat, igra za strasan klub, asistira, pogada. Stadardniji je od Misimovica. Ako Susic neskoci sam sebi u stomak i pozove se na svoje vlastite izjave onda Pjanic mora poceti protiv Rusa.
A,znaci isto je ha biti rezerva u Lyonu,ha u Realu i CityuAnti NWO je napisao/la:Pjanic igra u jednom od najboljih klubova svijeta. Lyon igra svake godine najvece utakmice koje se uopste mogu igrati. Tu su protivnici Real Madrid, Barcelona, Bayern München itd... Momak svake godine ima vise iskustva sa tim klubovima (najboljim klubovima svijeta) sto je i za njegov razvoj izuzetno bitno. Jos uvijek vazi kao ogroman talent za kojeg se bore klubovi kao Arsenal London, Chelsea London itd..Momak zabija golove jednom Casillasu i nije uopste strasno ako nekada nije u prvom timu jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi.
Nemojte da ispadne da imam sta protiv Pjanica,Mire u 11 Lyona i reprezentacije
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
To nisam rekao ja nego ti. Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve sam ja rekao.Dylan Dog je napisao/la:A,znaci isto je ha biti rezerva u Lyonu,ha u Realu i CityuAnti NWO je napisao/la:Pjanic igra u jednom od najboljih klubova svijeta. Lyon igra svake godine najvece utakmice koje se uopste mogu igrati. Tu su protivnici Real Madrid, Barcelona, Bayern München itd... Momak svake godine ima vise iskustva sa tim klubovima (najboljim klubovima svijeta) sto je i za njegov razvoj izuzetno bitno. Jos uvijek vazi kao ogroman talent za kojeg se bore klubovi kao Arsenal London, Chelsea London itd..Momak zabija golove jednom Casillasu i nije uopste strasno ako nekada nije u prvom timu jer se radi o jako kvalitetnoj ekipi.
Nije isto biti rezerva u Lyonu, Real Madridu, Manchester Cityu i jednom Dinamu iz Moskve. Tu se sva diskusija zavrsava. Momak je ogroman talenat, igra za strasan klub, asistira, pogada. Stadardniji je od Misimovica. Ako Susic neskoci sam sebi u stomak i pozove se na svoje vlastite izjave onda Pjanic mora poceti protiv Rusa.![]()
Nemojte da ispadne da imam sta protiv Pjanica,Mire u 11 Lyona i reprezentacije
Iz tvoga se posta moze zakljuciti da si u jedan kos stavio Lyon,City i Real a u drugi Dynamo,ili sam te ja pogresno razumio 
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Evo i crveni na Pjanicu 
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
- Goalgetter
- Kontakt:
2-0, asistencija Pjanica
.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Google [Bot], JHam, welko i 33 gosta.