Ugl tekma drama dobra,prilika ko na igrici
Suljic je u 2-3 minute napravio dva prodora po lijevoj strani usi otpadaju,daje dvije mrtve sanse,znaci klasicno prolazenje po strani dolazak skoro do stative i vracanje lopte oko peterca,nakon prve lopte Bajraktarevic pogadja stativu,ali drugi prodor pogadja Obucu u glavu na tri metra od gola,rutinska zavrsnica
Igrali smo drugacije neko protiv Veleza,bez ikakvog taktiziranja,zato je bilo prilika na izvoz,Dzafic je usao na poluvremenu,zna momak igrati,mada i njega voli ponjeti lopta kolko vidim,veceras ga je na silu pokuso uvaliti,dal sto igra protiv Celika il sto hoce da se pokaze u strartu,ali je suto iz nekih sansi gdje je mozda mogao odigrati nesto
kod penala Kojasevic uzeo loptu da puca,mada je trebao Scepanovic ali je pustio Kojasevica,i to mi se nije svidjelo,mislim da trebamo imati igraca koji ce biti zaduzen za to,a ne kome se cefne...ugl sad je pauza,mislim da ce se igrati ovaj Kelijev turnir pa ekipa nece odmarati od utakmica,a do Kozare ispraviti sto se moze ispraviti,mada Kozara mislim nije na nivou Celika i da ce utakmica ici u drugom smjeru,al eto...ugl tri boda su tu,dobra utakmica je bila,prvi smo i to je najbitnije u ovom trenutku