FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- kupus army
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mozel mi neko ko je bio na tekmi reci koliko je bilo raje?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
Danijela MartinovićUPS je napisao/la:ovo je na melodiju jedne meni jako poznate pjesme ali se ne mogu sjetiti koje
Neka mi ne svane
Jos jedan dan je prosao
jos jednom mjesec dosao
tiho, ko neki dragi gost
da mi do jutra bude most
jer tuga vodi me kroz godine
i krade san dok novi
ne svane mi dan
Refren
Neka mi ne svane
nek me nema, nek me ne bude
neka me bez tebe ne probude
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 28 avg 2011, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Mozda 6-9 hiljada tu negdje. Nisam bas pratio ali toliko odprilike.kupus army je napisao/la:Mozel mi neko ko je bio na tekmi reci koliko je bilo raje?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;UPS je napisao/la:ovo je na melodiju jedne meni jako poznate pjesme ali se ne mogu sjetiti koje
Evo ti.. ovo je tekst, a sad jeste ovako pjevali
Celik!3,2,2.
Evo komšija, koji je policajac, mi kaže da autobus sa igračima Čelika još nije krenuo put Zenice, jer ne mogu da nađu golmana. Mole se svi oni koji imaju neku informaciju o tome gdje je isti otišao nakon driblinga Kojaševića da se jave najbližoj policijskoj stanici

FORZA MARŠAL !!!
Ono je bilo sinoc u fazonu Messija i prvog gola,ono bacanja golmana tijelom
P.S. Plisek na kraju ispred sjevera zagrljen sa igracima,skace
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 28 avg 2011, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Mogao bih se zakleti da je ovo plagijat neke starije pjesmeAllGunsBlazing je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;UPS je napisao/la:ovo je na melodiju jedne meni jako poznate pjesme ali se ne mogu sjetiti koje
Evo ti.. ovo je tekst, a sad jeste ovako pjevali![]()
![]()
xD
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Ono je bilo sinoc u fazonu Messija i prvog gola,ono bacanja golmana tijelom![]()
Da, ali tek je prisao kad ga je nas vodja zvao
ne vjerujem, mislim da je hrvatska isla na evrovizuju sa ovom pjesmom
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Posjeta, nije ispod 7.000. mene je iznenadila posjeta, ali opet kontam sta ima prece subotom u 21h od utakmice Sarajeva na Kosevu?? 
Mozda mu je bilo nezgodno malo...-SiviSoko- je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ono je bilo sinoc u fazonu Messija i prvog gola,ono bacanja golmana tijelom![]()
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
Ma sve je moguceBegAx je napisao/la:Mozda mu je bilo nezgodno malo...-SiviSoko- je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Ono je bilo sinoc u fazonu Messija i prvog gola,ono bacanja golmana tijelom![]()
Znanovica protiv Kozare na beka,Comor ili brate bjezi na zadnjeg veznog,i onako je Vucina sad dobio treci pa odmara protiv Kozare,pa nek te Plisek stvari na zadnjeg,tu ces biti korisniji,jel si fizicki najspremiji igrac ekipe,a sad sto ispadas iz tramvaja jbg,nisu svi rodjeni da igraju beka
Al fkt bez zajebancije,vidjelo se probalo,momku ne ide na toj poziciji i to je to...moze on odigrati protiv Slavije dobro,jel ga niko nije napao,jel je dobio duele na snagu,cim malo jace krilo dodje,prolaze ko da nemamo igraca na desnoj strani,stoperi moraju onda zatvarati i bekove,i centarfore i hebo to,ispasta nakraju i stoper zbog greske beka...bgm Zranovica staviti,pa da vidimo,covjek je defanzivac,ako treba nemora ni prelaziti centra,al nek zatvorit stranu prema nazad nek smo tu rahat
Al fkt bez zajebancije,vidjelo se probalo,momku ne ide na toj poziciji i to je to...moze on odigrati protiv Slavije dobro,jel ga niko nije napao,jel je dobio duele na snagu,cim malo jace krilo dodje,prolaze ko da nemamo igraca na desnoj strani,stoperi moraju onda zatvarati i bekove,i centarfore i hebo to,ispasta nakraju i stoper zbog greske beka...bgm Zranovica staviti,pa da vidimo,covjek je defanzivac,ako treba nemora ni prelaziti centra,al nek zatvorit stranu prema nazad nek smo tu rahat
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
-SiviSoko-
- Kontakt:
U pravu si brate, danas je bilo opasno kad god su krenuli preko Comorove strane u napad. Nisam siguran ali mislim da smo tako 1 go i primili.miky_hz je napisao/la:Znanovica protiv Kozare na beka,Comor ili brate bjezi na zadnjeg veznog,i onako je Vucina sad dobio treci pa odmara protiv Kozare,pa nek te Plisek stvari na zadnjeg,tu ces biti korisniji,jel si fizicki najspremiji igrac ekipe,a sad sto ispadas iz tramvaja jbg,nisu svi rodjeni da igraju beka![]()
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
3 boda osvojena, idemo dalje !
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Ne razumijem kako je 4:2 minimalna pobjeda
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sara ... mici/63334" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/sara ... mici/63334" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Adnan 1986
- Kontakt:
Treba Pantica na gol, ovaj je nesiguran na centrarsuteve samo tako.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Asime ostani-MNOGO,MNOGO,MNOGO ZALOSNO !
+ nije bilo kamenjanja (prvi put nakon....)
- mane vode u wc-u
Cestitke Sarajevu !
+ nije bilo kamenjanja (prvi put nakon....)
- mane vode u wc-u
Cestitke Sarajevu !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Igra opet takva da sam strepio velikim djelom tekme. Sto smo u prekidima tanki malo je reci. Bekovi raspad sistema. Ja stvarno ne kontam sta im je i sta je Pliseku pa ih tolerise. Ja bih na lijevog stavio Hadziju jer je nekad tu i igrao pa nek bude defanzivan, a na desnog probati Dilavera. Zao mi zbog stative (Vucina ili Cuka), Haskic u prvom dobar u drugom nestao, Suljicu novi visegodisnji ugovor ponuditi kao i Dupovcu, Adilovic nas je izvukao kod 2:2 uhhhhhhhhh Torlak kao i uvijek, Adin me iznenadio imao onaj udarac ljevicom, Maksa za ono malo vremena zracio iskustvom hehe Sve u svemu pobjedi se ne gleda u zube ali mora ovo puno bolje..
PS Veliki minus fight na sjeveru i psovanje zenice...
PS Veliki minus fight na sjeveru i psovanje zenice...
Mi nikada odustati necemo...
Joj Pantica,frajer se mora sageti da udje u onaj tunel gdje igraci izlazeAdnan 1986 je napisao/la:Treba Pantica na gol, ovaj je nesiguran na centrarsuteve samo tako.
Adi ima strasne reflekse,i bas je lud golman,mada sam to i prije govorio ono u fazonu da ima cudne momente dosta je slican Hamzicu po tom pitanju ,ona odbrana mislim Tosunovicu kad je skino,ono je perverzno bilo,malo falilo da mu ufati onu loptu,jbt kakva odbrana,mada je mozda i mogao skinuti drugi gol al haj znaj bilo proslo
Logicno je da je Pantic bolji na tim centarsutevima ,al isto mislim da je Adi pokrerniji i brzi golman,recimo da nevjerujem da bi Pantic uopste i krenuo na onu loptu onako,i skinuo onako kako je Adi odbranio..neka Adija nije nas jos zajebao nista,ono Pantic je ime to jest,al treninzi su tu pa nek se dokazuju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.