Bravo!malta071 je napisao/la: Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.
Sramota, i to kakva!!!
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Bravo!malta071 je napisao/la: Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.
revoX. je napisao/la:Treba predloziti da dobijes Ban!Bosniacum Lilium je napisao/la:nista to, treba predloziti da se kimbetu rename nick u kimbe intelektuale
Ja veceg trolla odavno nisam vidio. Imas li bar 1 post da nema provokacije?
P.S.
Ja mislim da su bile dobronamjerne, opet on najbolje zna...malta071 je napisao/la:Sta je ovo sad?
kimbo jedan od najvecih kriticara Dzekine igre u vrijeme njegove krize (nisam siguran dali dobronamjerne ili podcjenjivacke a neda mi se traziti sad) dobija aplauze zbog priznanja da se okrece kako vjetar puse?
Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.
Jesam najveci kriticar Dzeke i danas ako odigra lose opet cu napisati zasto i kako naravno. 99.9 % moje kritike je bilo potenciranje Edine mentalne spremnosti za stisne zube i dovede sebe u fizicki red. Nikada nisam doveo u pitanje njegov kapacitet i fudbalski talenat.malta071 je napisao/la:Sta je ovo sad?
kimbo jedan od najvecih kriticara Dzekine igre u vrijeme njegove krize (nisam siguran dali dobronamjerne ili podcjenjivacke a neda mi se traziti sad) dobija aplauze zbog priznanja da se okrece kako vjetar puse?
Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.

Sa ovim se nikako ne bih složio. Edinove odluke su uvijek bile iste, uvijek se trudio, jedini problem je bio u promjeni lige i adaptaciji na Engleski fudbal.kimbo je napisao/la: Safet Susic je, sa onom surovom kritikom poslije meca sa Rumunijom, ucinio mozda najvecu uslugu Edinu Dzeki u njegovoj karijeri. Mozda se tip onako sjedeci na trotoaru praznog pogleda pred kamerama upitao sta i kako dalje i donio neke odluke u glavi.
haveru može li link ikako za tekmu da skinemkad_kako je napisao/la:Napokon na 'filesonic'-u nasao da se moze tekma down ... stavio da se skida, bit ce kasnije uzivancija.
Edin Dzeko oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzeko oooooooooo ooooooooooooooooooooooooooo
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google Adsense [Bot], Micron, Mostarska, Nakata i 45 gostiju.