Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Treba predloziti da dobijes Ban!Bosniacum Lilium je napisao/la:nista to, treba predloziti da se kimbetu rename nick u kimbe intelektuale
Ja veceg trolla odavno nisam vidio. Imas li bar 1 post da nema provokacije?
P.S.

HZ87
Bravo!malta071 je napisao/la: Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.
Sramota, i to kakva!!!
revoX. je napisao/la:Treba predloziti da dobijes Ban!Bosniacum Lilium je napisao/la:nista to, treba predloziti da se kimbetu rename nick u kimbe intelektuale
Ja veceg trolla odavno nisam vidio. Imas li bar 1 post da nema provokacije?
P.S.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
mora se i kimbo nekako iscupat.. dzeko zacepio gubice...
Ja mislim da su bile dobronamjerne, opet on najbolje zna...malta071 je napisao/la:Sta je ovo sad?
kimbo jedan od najvecih kriticara Dzekine igre u vrijeme njegove krize (nisam siguran dali dobronamjerne ili podcjenjivacke a neda mi se traziti sad) dobija aplauze zbog priznanja da se okrece kako vjetar puse?
Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
ljudi gledam snimke na sky sport njemackom i onaj svabski komentator se vise raduje edinovim golovima nego svi mi zajedno
Thomas Müller - Fußballgott
nadam se da vam nece smetati par prostih prostih rijeci
jer Džeko je poceo guzit evropu jer je evropa dosta guzila nas
i ja se jos jednom izvinjavam svima

jer Džeko je poceo guzit evropu jer je evropa dosta guzila nas
i ja se jos jednom izvinjavam svima
ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Jesam najveci kriticar Dzeke i danas ako odigra lose opet cu napisati zasto i kako naravno. 99.9 % moje kritike je bilo potenciranje Edine mentalne spremnosti za stisne zube i dovede sebe u fizicki red. Nikada nisam doveo u pitanje njegov kapacitet i fudbalski talenat.malta071 je napisao/la:Sta je ovo sad?
kimbo jedan od najvecih kriticara Dzekine igre u vrijeme njegove krize (nisam siguran dali dobronamjerne ili podcjenjivacke a neda mi se traziti sad) dobija aplauze zbog priznanja da se okrece kako vjetar puse?
Sramota je da su pojedini cityjevi navijaci bili uz naseg dijamanta vise nego pojedinci sa ovog foruma.
Samo sam zaboravio dodati u predhodnom postu ovo :
Safet Susic je, sa onom surovom kritikom poslije meca sa Rumunijom, ucinio mozda najvecu uslugu Edinu Dzeki u njegovoj karijeri. Mozda se tip onako sjedeci na trotoaru praznog pogleda pred kamerama upitao sta i kako dalje i donio neke odluke u glavi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Svaka cast Edinu, najbolja utakmica u karijeri. Preznojio me danas bukvalno ccccccccc,,,,
@ kimbo svaka cast drug
@ kimbo svaka cast drug
Majstor Dzeko nema sta.
Ja gledao Real Madrid poslije Man Citya i jos uvjek cujem ooooo Edin Dzeko oooo... kod ovih, svasta
Ja gledao Real Madrid poslije Man Citya i jos uvjek cujem ooooo Edin Dzeko oooo... kod ovih, svasta

Treba Edin reci ovome Yayi da ohladi malo
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
pirotehnik
- Kontakt:
^ ahahaha, sta je ovo sad?
Faraon Džeko?
Faraon Džeko?
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Da to su mu fanovi napravili nakon sto su Silvu prozvali "Merlin the little magician" on im je faraon. Ludi su od nas 
- JuveSissoko
- Kontakt:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Napokon na 'filesonic'-u nasao da se moze tekma down ... stavio da se skida, bit ce kasnije uzivancija. 
Edin Dzeko oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzeko oooooooooo ooooooooooooooooooooooooooo
Edin Dzeko oooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooo Edin Dzeko oooooooooo ooooooooooooooooooooooooooo
Postovanje treba zaraditi.
Svaka čast Edine... ova tekma može biti smjernica Sušiću, šta i kako je potrebno da bi Džeko trpao nemilice...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Sa ovim se nikako ne bih složio. Edinove odluke su uvijek bile iste, uvijek se trudio, jedini problem je bio u promjeni lige i adaptaciji na Engleski fudbal.kimbo je napisao/la: Safet Susic je, sa onom surovom kritikom poslije meca sa Rumunijom, ucinio mozda najvecu uslugu Edinu Dzeki u njegovoj karijeri. Mozda se tip onako sjedeci na trotoaru praznog pogleda pred kamerama upitao sta i kako dalje i donio neke odluke u glavi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, General505, RaZuti, tuzlanskinacin, zikerrz21 i 55 gostiju.