A prekosutra pročinje Show

...valjala bi neka Anketa...da se mao igramo procentima i da vidimo,kako smo prognozirali(nakon finalne utakmice)
Da dam neke prognoze što se tiče 1.faze.....
A grupa(Španija,Litvanija,Turska,Poljska,V.Britanija,Portugal)
Za 1. i 2.mjesto će odlučiti duel između domaćina i reprezentacije Španije,sa tim što "gostima" dajem šansu 45%-55% u tom duelu.Za trećeg putnika u grupu E će se boriti po meni ekipa Turske i Velike Britanije(koja bi moga nparaviti izennađenje i proći dalje)....Ipak Turci su jaka ekipa,i mislim da će na kraju sa omjerom 3-2(ali bez prenešenih bodova)da nastavi dalje u grupi E.Mislim da je totalni autsajder u grupi Portugal i mislim da će imati omjer 0-5.
B grupa(Srbija,Francuska,Njemačka,Italija,Izrael,Letonija)
Najjača grupa,biće mrtvih glava

..dosta izjednačena,ali ipak za nijansu odskaču ekipe Srbije i Francuske,i mislim da će ove dve ekipe u drugi krug sa pozicija 1. i 2.,zavisi od međusobnog duela(mislim da nijedna ekipa iz ove grupe neće imati max.učinak u rvom krugu,te da će najviše prenijeti 2 boda)....3.putnik u grupu E će biti ekipa iz "trougla" Njemačke,Italije i po meni Izraela(na kojeg mnogi ne računaju ozbiljno,a zamrsiće račune jačima od sebe)..Što se tiče ove tri seleskcije najviše šanse dajem Dirkovoj ekipi,pa Talijanima,pa onda i Izraelcima....Znači iz ove grupe..Srb,Fra,Njem.
C grupa(Grčka,Hrvatska,Crna Gora,Makedonija,BiH,Finska)
Grčka je odigrala fantastično pripemni period,imaju dobru hemiju u ekipi,jak kolektiv...imaće dobro prvenstvo...Mislim da bi mogli imati maximalan učinak ovdje(i 4 boda u 2.fazi)...Za 2. i 3.mjesto vidim borbu između Hrvata,Crnogoraca i Makedonaca...i biće tu svašta..Hrvati su možda po imenima najjači,ali neće biti lako ni njima...ja ipak u grupi F vidim uz Grke još njih i....Makedonce....BIh i Finska,totalni autsajderi,i njihov meč će odlučiti o " nositelju fenjera" u grupi....jer teško je očekivati da se ove ekipe bore za 2.fazu...Ali sve je moguće.
D grupa(Rusija,Slovenija,Bugarska,Gruzija,Ukrajina,Belgija)
Ovo mi je najzanimljivija grupa,i mislim da ovde može svako svakoga "klepiti"..zavisi samo od raspooženja igrača...Na papiru su najjače selekcije Rusije i Slovenije,i oni su glavni favoriti za drugi krug,ali usudio bih se reći da bi jedna od ove dve ekipe mogla da napusti takmičenje malo prije nego je planirala(Slovenija

)...Biće velika borbameđu timovima..ovde...Što se tiče konačnih pozicija,mislim da će ipak Rusi u drugi krug sa prve pozicije....a ostala 2 mjesta će se podjeliti među Slovenijom/Gruzijom/Ukrajinom
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...