Postao/la admir_ze1982 » 17 sep 2011, 21:42
Avalanche je napisao/la:flash je napisao/la:Avalanche je napisao/la:Aj vas dvojica razgulite odavde sta se svadjate oko toga na ovoj temi

Idemo

Nego jesi li ti bio danas na tekmi?Ako jesi,moze li kratki raport iz tvog ugla kako se tekma odvijala??
ma sta ti kazem jos sam u q... i samo kod nas ima da se posteno igra ali neka volim i to vise nego da kasapimo i krademo
mislim da su zasluzeno pobjedili mada i da smo mi pobjedili nebi bilo ne zasluzeno, drugo pol. vise se smo drzali loptu u svojim nogama ali nismo znali stvorit povoljne prilike oni nam prjetili iz kontri i na kraju nas kaznili!!!.
ovim nasim novim igracima Stjepanovicu i Srece samo treba vise kondicije jer su na kraju pocrkali a inace su pakleni igraci, valjda ce biti bolje

Avalanche, ja sam se cuo sa par nasih igraca i oni takodje hvale krajnju korektnost domacih i igraca i navijaca, i iskreno ja nakon sto sam to cuo sad od sveg srca zelim da Kozara izbori opstanak u PL i da na posten nacin i cista obraza nastavite, a rezultati ce doci jer i mi smo u qrcu kao i vi pa nam je ova pobjeda melem na ranu.
ZNaci od srca sve najbolje, jer nam je potrebno da imamo stadione gdje ce navijaci bodriti svoju ekipu a ne psovati protivnickoj, a i porazi su sastavni dio sporta...Puno srece u nastavku !
P.S.
Veliki pozdrav mojim dobrim prijateljima koji sada nastupaju za Kozaru Studenu i Mujicu.
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...